Dispenser de perete pentru role de hartie Kraft Herzkraft

225,0Lei

Dispenser de perete pentru role de hartie Kraft Herzkraft este echipat cu margine de taiere si compatibil cu role de hartie de maxim 40 cm in diametru. Dispenserul este de culoare albastru si are dime..

Dispenser de podea pentru role de hartie Kraft Herzkraft

268,8Lei

Dispenser de podea pentru role de hartie Kraft Herzkraft este echipat cu margine pentru taiere si este compatibil cu role de maxim 40cm latime si 50cm in diametru. Dispenserul este de culoare albastru..

Dispenser pentru hartie igienica Herzkraft bulpack white pearl

112,5Lei

Dispenser pentru hartie igienica Herzkraft bulpack white pearl este un dispozitiv pentru distributia de hartie igienica portionata bulpack. Culoare dispenserului este alba si are dimensiunile 279x135x..

Dispenser pentru hartie igienica Herzkraft duo maxi jumbo pearl

168,8Lei

Dispenser pentru hartie igienica Herzkraft duo maxi jumbo pearl este compatibil cu hartia igienica maxi jumbo cu diametrul maxim de 24 cm. Dimensiunile dispenserului sunt 358x331x127mm...

Dispenser pentru hartie igienica Herzkraft duo standard pearl alb

193,8Lei

Dispenser pentru hartie igienica Herzkraft duo standard pearl alb este fabricat pentru hartia igienica standard cu diametrul de maxim 15 cm. Dimensiunea dispenserului este 188x295x173mm...

Dispenser pentru hartie igienica Herzkraft mini jumbo pearl

143,8Lei

Dispenser pentru hartie igienica Herzkraft mini jumbo pearl se utilizeaza pentru role de hartie cu diametrul maxim de 20 cm. Dimensiunile dispenserului sunt 284x265x127cm si are culoarea alba...

Dispenser pentru hartie igienica Herzkraft non stop mini jumbo pearl

193,8Lei

Dispenser pentru hartie igienica Herzkraft non stop mini jumbo pearl se utilizeaza cu hartie igienica cu diametrul maxim de 20cm. Dimensiunile dispenserului sunt 274x401x132mm si este de culoarea alba..

Dispenser pentru lavete curatare maini si unelte Herzkraft Wet Wipe

72,5Lei

Dispenser pentru lavete curatare maini si unelte Herzkraft Wet Wipe se utilizeaza impreuna cu lavetele Wet Wipe cod HK989871B...

Dispenser pentru prosoape hartie Herzkraft Matic auto cut pearl alb

506,3Lei

Dispenser pentru prosoape hartie Herzkraft Matic auto cut pearl alb se utilizeaza impreuna cu rolele de hartie Matic. Foloseste sistemul auto-cut si este de culoare alb. Dimensiunile dispenserului sun..

Dispenser pentru prosoape hartie Herzkraft Matic auto cut pearl negru

562,5Lei

Dispenser pentru prosoape hartie Herzkraft Matic auto cut pearl negru se utilizeaza impreuna cu rolele de hartie Matic. Foloseste sistemul auto-cut si este de culoare negru. Dimensiunile dispenserului..

Dispenser pentru prosoape hartie Herzkraft Matic XL auto cut pearl alb

481,3Lei

Dispenser pentru prosoape hartie Herzkraft Matic XL auto cut pearl alb se utilizeaza impreuna cu rolele de hartie Matic. foloseste sistemul auto-cut si este de culoare alb. Dimensiunile dispenserului ..

Dispenser pentru prosoape hartie Herzkraft Matic XL auto cut pearl negru

562,5Lei

Dispenser pentru prosoape hartie Herzkraft Matic XL auto cut pearl negru se utilizeaza impreuna cu rolele de hartie Matic. foloseste sistemul auto-cut si este de culoare negru. Dimensiunile dispenseru..

Afişare 1 - 12 din 48 (4 pagini)