Elemente suspensie

Elemente suspensie

Amortizor dreapta fata Opel Astra G Hatchback Bilstein B4

218,8 LEI

Amortizor dreapta fata Opel Astra G Hatchback Bilstein B4, pentru montaj pe axa dreapta fata. Tipul amortizorului este cu presiune gas. Este indicat pentru autovehicule cu suspensie standard. Tipul es..

Amortizor dreapta fata Opel Astra G Hatchback Sachs

210,0 LEI

Amortizor dreapta fata Opel Astra G Hatchback Sachs potrivit pentru vehicule cu suspensie standard sau pentru drumuri grele. Amortizorul este de tipul presiune gas si bitubular iar constructia s-a est..

Amortizor fata VW Golf IV Hatchback Bilstein B4

212,5 LEI

Amortizor fata VW Golf IV Hatchback Bilstein B4, tipul amortizorului este cu gaz, pentru ansamblu constructiv amortizor-arc. Este indicat pentru autoturismele cu suspensie standard si pentru vehiculel..

Amortizor fata VW Golf IV Hatchback Bilstein B4 Sport

325,0 LEI

Amortizor fata VW Golf IV Hatchback Bilstein B4 Sport, amortizor presiune gaz. Tipul constructiv este ansamblu amortizor-arc. Destinat pentru autovehicule cu suspensie sport..

Amortizor fata VW Golf IV Hatchback KYB Excel-G

222,0 LEI

Amortizor fata VW Golf IV Hatchback KYB Excel-G, amortizor bitubular cu presiune gaz. Tip constructiv, ansamblu amortizor-arc..

Amortizor fata VW Golf IV Hatchback KYB Premium

218,8 LEI

Amortizor fata VW Golf IV Hatchback KYB Premium. Amortizor de tipul presiune ulei. Tipul constructiv este de amortizor-arc..

Amortizor fata VW Golf IV Hatchback Sachs

212,5 LEI

Amortizor fata VW Golf IV Hatchback Sachs, pentru vehicule cu suspensie sport sau standard si pentru vehicule cu echipare pentru drumuri grele. Sistem amortizor tubular cu presiune gaz. Ansamblu este ..

Amortizor fata VW Golf IV Variant Sachs

193,8 LEI

Amortizor fata VW Golf IV Variant Sachs, pentru vehicule echipate cu pachet drumuri grele sau suspensie standard si sport. Tipul amortizorului este bitubular model pe presiune ulei. Tipul constructiv ..

Amortizor spate Opel Astra G Hatchback Bilstein B4

143,8 LEI

Amortizor spate Opel Astra G Hatchback Bilstein B4. Tipul amortizorului este presiune gas de tipul ochi superior, ochi inferior. Este indicat pentru vehicule cu suspensia standard...

Amortizor spate Opel Astra G Hatchback KYB Excel-G

132,0 LEI

Amortizor spate Opel Astra G Hatchback KYB Excel-G pentru vehicule fara amortizoare electronice. Sistemul de amortizor este bitubular iar tipul este de amortizor presiune gas. Tipul de montare este oc..

Amortizor spate Opel Astra G Hatchback Sachs

143,8 LEI

Amortizor spate Opel Astra G Hatchback Sachs pentru autovehicule echipate cu pachet de drumuri grele, autovehicule cu suspensie ranforsata si cu suspensie standard. Amortizorul este de tip bitubular c..

Amortizor spate VW Golf IV Hatchback Bilstein B4

143,8 LEI

Amortizor spate VW Golf IV Hatchback Bilstein B4, amortizor cu presiune gaz, pentru vehicule cu suspensie standard. Tipul de montare este cu stift superior si ochi inferior..

Afişare 1 - 12 din 23 (2 pagini)