Husa ATV OXFORD Marimea L

218,8 LEI

Husa ATV OXFORD Marimea L este o husa de protectie fabricata din poliester cu dubla cusatura ce asigura o rezistenta si durabilitate marita pe termen lung. Se fixeaza in siguranta cu ajutorul curelelo..

Husa ATV OXFORD Marimea M

225,0 LEI

Husa ATV OXFORD Marimea Meste o husa fabricata din materiale rezistente si durabile cu dubla cusatura si curele elastice pentru montaj, ce asigura o fixare perfecta peste vehiculul tau. Se poate depoz..

Husa moto OXFORD Aquatex marimea L

137,5 LEI

Husa moto OXFORD Aquatex marimea L, husa de inalta calitate, impermeabila, fabricata din textil laminat. Este potrivita pentru utilizarea in exterior cat si in interior si protejeaza foarte bine impot..

Husa moto OXFORD Aquatex marimea M

125,0 LEI

Husa moto OXFORD Aquatex marimea M este o husa pentru protectia motocicletei pe perioada cat nu este utilizata , fabricata din textil laminat. Aceasta protejeaza foarte bine impotriva intemperiilor, z..

Husa moto OXFORD Aquatex marimea S

112,5 LEI

Husa moto OXFORD Aquatex marimea S este o husa de protectie ce poate fi folosita in spatii inchise cat si in exterior, este fabricata din material textil laminat si este impermeabila. Ofera protectie ..

Husa moto OXFORD Aquatex Top Box marimea L

162,5 LEI

Husa moto OXFORD Aquatex Top Box marimea L este o husa ce ofera protectie interioara si exterioara completa. Baza husei este din material elastic si dispunde de o curea reglabila pentru o fixare mai b..

Husa moto OXFORD Aquatex Top Box marimea M

143,8 LEI

Husa moto OXFORD Aquatex Top Box marimea M este o husa fabricata din poliester cu cusatura dubla ceea ce ii asigura o durabilitate si rezistenta marite. Dispune de protectie totala la interior cati si..

Husa moto OXFORD Aquatex Top Box marimea S

137,5 LEI

Husa moto OXFORD Aquatex Top Box marimea S este o husa pentru protectie exterioara si interioara completa, cu baza elastica si cu curea reglabila pentru fixarea optima. Fabricata din poliester cu cusa..

Husa moto OXFORD Aquatex Top Box marimea XL

162,5 LEI

Husa moto OXFORD Aquatex Top Box marimea XL este o husa completa si special conceputa pentru a fi rezistenta in toate tipurile de conditii atmosferice, cat si pentru a fi utilizata in interior. Protej..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)