Accesorii Computer


Accesorii Computer

Casti computer cu microfon USB-A Kensington

320,0Lei

Castile computer cu microfon USB-A Kensington sunt echipate cu reglaj de volum pe cablu si ofera un sunet de inalta calitate. Banda este reglabila, captusita, cu pernele de urechi din spuma moale, inv..

Memorie flash USB 2.0 capacitate 128 gb Philips

75,0Lei

Memoria flash USB 2.0 capacitate 128 gb Philips este conceputa pentru a stoca rapid informatiile necesare si a le transporta cu usurinta. Este potrivit pentru muzica, filme sau alte documente, avand o..

Memorie flash USB 2.0 capacitate 64 gb Philips

55,0Lei

Memorie flash USB 2.0 capacitate 64 gb Philips conceputa pentru transferul rapid de documente, poza, filme sau muzica de pe un dispozitiv pe altul. Ofera o viteza de transfer ridicata...

Memorie flash USB 3.0 capacitate 128 gb Philips

90,0Lei

Memorie flash USB 3.0 capacitate 128 gb Philips conceputa pentru transferul facil al fisierelor de muzica, filme sau alte documente necesare in diverse medii de lucru...

Memorie flash USB 3.0 capacitate 256 gb Philips

130,0Lei

Memorie flash USB 3.0 capacitate 256 gb Philips, model din editia Snow 3.0 in culoarea verde crud. Stick-ul ofera o viteza ridicata de transfer pentru fotografii, videoclipuri sau alte fisiere si redu..

Mouse Pad cu gel Esselte Data Line Fashion

210,0Lei

Mouse Pad cu gel Esselte Data Line Fashion este un mouse pad ergonomic cu gel si invelis din Lycra pentru a nu irita pielea in timpul utilizarii. Mentine o pozitie comoda a incheieturii mainii in timp..

Mouse pad din spuma cu suport pentru incheietura Kensington

150,0Lei

Mouse pad din spuma cu suport pentru incheietura Kensington este un suport ergonomic ce imbunatateste confortul lucrului cu calculatorul. Est fabricat din spuma cu memorie EVA ce se modeleaza pe forma..

Mouse Pad pentru birou cu gel Esselte Data Line

220,0Lei

Mouse Pad cu gel Esselte Data Line este un model ergonomic ce este invelit in material Lycra pentru a impiedica iritarea mainii in timpul utilizarii. Ofera un confort ridicat al incheieturii mainii pe..

Mouse Pad pentru birou Kensington Duo Gel

240,0Lei

Mouse Pad Kensington Duo Gel este un suport ce ofera un confort ridicat incheieturii mainii. Pernuta cu gel se muleaza pe forma incheieturii iar canalul de ventilatie mentine mainile uscate. Suportul ..

Mouse wireless pentru laptop Kensington ProFit

290,0Lei

Mouse-ul wireless pentru laptop Kensington ProFit este un produs de inalta performanta, de dimensiuni compacte, care utilizeaza conexiunea fara fir pentru a oferi o libertate maxima de miscare. Ofera ..

Mouse wireless pentru laptop Leitz Cosy Mouse wireless pentru laptop Leitz Cosy
Nou!

Mouse wireless pentru laptop Leitz Cosy

210,0Lei

Mouseul wireless pentru laptop Leitz Cosy ete disponibil intr-o varietate de culori si poate functiona pe o multitudine de suprafete. Esteun produs care va ajuta sa ramaneti productiv si eficient pe t..

Afisare 1 - 11 din 11 (1 pagini)