Caiete si registre

Caiete si registre

Blocnotes capsat cu 80 de file si hartie galbena Aurora Office

60,0Lei

Blocnotesul capsat cu 80 de file si hartie galbena Aurora Office este un model brosat si capsat facut pentru utilizare intensiva. Este tiparit pe hartie galbena fara clor de 60gr/mp, cu microperforati..

Blocnotes cu spirala cu 80 file matematica Aurora Nano

30,0Lei

Blocnotesul cu spirala cu 80 file matematica Aurora Nano este un model cu spirala metalica dubla pe latura de sus si tiparit pe hartie alba fara clor de 90gr/mp. Coperta din fata este din carton color..

Caiet A4 cu 60 file liniat stanga si coperta din carton color Aurora Office

50,0Lei

Caietul A4 cu 60 file liniat stanga si coperta din carton color Aurora Office este tiparit pe hartie de 70gr/mp si legat prin capsare. Este liniat in partea stanga si are un numar de 60 de file...

Caiet A4 cu 72 file si coperta carton color embosat Aurora Adoc

65,0Lei

Caietul A4 cu 72 file si coperta carton color embosat Aurora Adoc este tiparit pe hartie alba de calitate, de 90gr/mp, cu copertile din carton embosat color si prinderile cu inele negre din plastic in..

Caiet A4 cu separatoare si 72 file Aurora Adoc

50,0Lei

Caietul A4 cu separatoare si 72 file Aurora Adoc est eun model cu spira metalica si este tiparit pe hartie alba fara clor de 70gr/mp prevazuta cu microperforatii pentru a putea fi desprinse usor filel..

Caiet A4 matematica 120 file Oxford Essentials Europeanbook

160,0Lei

Caietul A4 matematica 120 file Oxford Essentials Europeanbook contine 4 sectiuni cu pagini colorate pe margine pentru identificare si este fabricat cu hartie alba de 90gr/mp si microperforatii pentru ..

Caiet cu coperti rigide si hartie cream cu 96 file Aurora

50,0Lei

Caietul cu coperti rigide si hartie cream cu 96 file Aurora este fabricat cu hartie de 80 gr/mp si inchidere cu elastic. Are un total de 96 de file...

Caiet cu liniatura matematica A4+ Oxford Essentials Collegebook

105,0Lei

Caietul cu liniatura matematica A4+ Oxford Essentials Collegebook este fabricat cu filele cu microperforatii pentru desprinderea usoara si perforatii pentru indosariere si rigla gradata detasabila ce ..

Caiet cu spirala A4 80 file si coperti din carton AURORA College

35,0Lei

Caiet cu spirala A4 80 file si coperti din carton AURORA College echipat cu spirala metalica si fabricat cu hartie alba, fara clor, de 70gr/mp si prevazuta cu microperforatii pentru desprinderea usoar..

Caiet cu spirala A4 80 file si hartie galbena dictando Aurora

45,0Lei

Caietul cu spirala A4 80 file si hartie galbena dictando Aurora este un model cu spirala metalica si tiparit pe hartie galbena fara clor de 80gr/mp si prevazuta cu microperforatii pentru desprinderea ..

Caiet de birou A5 velin Leitz Complete

170,0Lei

Caietul de birou A5 velin Leitz Complete este un produs perfect pentru profesionisti, cu coperta atragatoare, solida si cu finisaj cu aspect de piele, tipa agenda. Este accesorizat cu buzunare interio..

Caiet de birou cu spira A4 LEITZ Office

105,0Lei

Caietul de birou cu coperta din polipropilena cu spira A4 LEITZ Office este un model usor de rasfoit datorita spirei ce ofera o deschidere de 360 grade. Este fabricat cu hartie de inalta calitate, opa..

Afisare 1 - 12 din 15 (2 pagini)