Ceasuri

Ceasuri pentru birou sau casa cu forme variate si moderne, ceasurile de perete sunt usor de citit cu cifre mari si vor schimba aspectul incaperii in care se afla.

Ceasuri

Ceas de perete cu cifre arabe NeXtime Basic Square Dome

180,0Lei

Ceas de perete, 35x35 cm, cifre arabe, sticla convexa, NeXtime Basic Square Dome, ceas cu cifre arabe, din sticla in forma de cupola ( convexa ), design modern potrivit pentru orice fel de interior. C..

Ceas de perete cu cifre arabe Q-Connect Budapest diametrul 28 cm

80,0Lei

Ceasul de perete cu cifre arabe Q-Connect Budapest diametrul 28 cm este fabricat din plastic cu fata rotunda, protejata de lentile din plastic. Modelul de ceas are limbile pentru ora si minute negre s..

Ceas de perete cu cifre arabe si diametrul de 28cm Q-Connect Tokyo

85,0Lei

Ceasul de perete cu cifre arabe si diametrul de 28cm Q-Connect Tokyo este fabricat din plastic, cu partea frontala rotunda si protejata cu lentile din plastic. Designul este cu cifre arabe si doua lim..

Ceas de perete cu cifre arabe si sistem de iluminare Unilux Moon

480,0Lei

Ceasul de perete Unilux Moon este un model cu un design modern, mecanism fiabil, economic si silentios avand o eficienta foarte buna din punct de vedere energetic. Este un model cu cifre arabe, usor d..

Ceas de perete diametru 35cm din lemn NeXtime maro

588,0Lei

Ceas de perete diametru 35cm din lemn NeXtime maro model Wood Wood Medium cu un design elegant. Acest tip de ceas este unic fiind realizat dintr-o bucata diferita de lemn. Mecanismul este actionat de ..

Ceas de perete diametru 58 cm otel inoxidabil NeXtime Plug Inn

460,0Lei

Ceasul de perete diametru 58 cm otel inoxidabil NeXtime Plug Inn se asambleaza usor datorita filetului. Designul este din plastic adaptabil oricarui tip de interior. Este actionat de o baterie AA, nei..

Ceas de perete pentru birou din bambus Unilux Palma

330,0Lei

Ceasul de perete pentru birou din bambus Unilux Palma are un design retro bazat pe citirea usoara a cifrelor cadranului. Ceasul Unilux Bamboo nu produse zgomot si nu va distrage atentia de la activita..

Ceas de perete pentru birou Unilux Baltic

360,0Lei

Ceasul de perete pentru birou Unilux Baltic are un design contemporan si o structura ce contribuie la conservarea resurselor naturale, fiind un produs eco-friendly. Acest model de ceas este potrivit p..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)