Ceasuri

Ceasuri pentru birou sau casa cu forme variate si moderne, ceasurile de perete sunt usor de citit cu cifre mari si vor schimba aspectul incaperii in care se afla.

Ceasuri

Ceas de perete diametru 35cm din lemn NeXtime maro

588,0Lei

Ceas de perete, D-35 cm, cifre arabe, lemn, NeXtime - "Wood Wood Medium", maro, design elegant. Acest tip de ceas este unic fiind realizat dintr-o bucata diferita de lemn. Mecanismul este actionat de ..

Ceas de perete diametru 43 cm din sticla NeXtime Vinyl Tap

324,0Lei

Ceas de perete, diametru 43 cm, sticla, NeXtime Vinyl Tap este un ceas de perete pentru toti iubitorii de muzica. Se potriveste perfect cu orice interior modern si este activat de o baterie AA, neincl..

Ceas de perete NeXtime diametru 48cm aluminiu

162,0Lei

Ceas de perete, D-48 cm x 3 cm, cifre arabe, aluminiu, NeXtime - "Small Hands", argintiu cu un design simplu si impresionant care se potriveste pentru fiecare interior. Cifrele sunt aplicate pe o band..

Ceas de perete, 35x35 cm, cifre arabe, sticla convexa, NeXtime Basic Square Dome

180,0Lei

Ceas de perete, 35x35 cm, cifre arabe, sticla convexa, NeXtime Basic Square Dome, ceas cu cifre arabe, din sticla in forma de cupola ( convexa ), design modern potrivit pentru orice fel de interior. C..

Ceas de perete, D-28 cm, cifre arabe, cadran alb, rama plastic cromata, Q-Connect Budapest

62,4Lei

Ceas de perete, D-28 cm, cifre arabe, cadran alb, rama plastic cromata, Q-Connect BudapestCeas de perete confectionat din plastic. Fata rotunda protejata de lentile din plastic. Design modern si cifre..

Ceas de perete, D-28 cm, cifre arabe, cadran alb, rama plastic neagra, Q-Connect Tokyo

60,0Lei

Ceas de perete, D-28 cm, cifre arabe, cadran alb, rama plastic neagra, Q-Connect TokyoCeas de perete confectionat din plastic. Fata rotunda protejata de lentile din plastic. Design modern si cifre ara..

Ceas de perete, diametru 35 cm, cifre arabe, aluminiu, NeXtime Station

324,0Lei

Ceas de perete, diametru 35 cm, cifre arabe, aluminiu, NeXtime Station, fabricat cu margine din aluminiu si design modern ce poate fi adecvat pentru orice incapere. Este actionat de o baterie AA, nein..

Ceas de perete, diametru 48 cm aluminiu, NeXtime Company

306,0Lei

Ceas de perete, diametru 48 cm aluminiu, NeXtime Company, ceas cu cifre arabe perfect pentru orice birou. Este actionat de o baterie AA care nu este inclusa. Diametrul de 48 cm si grosime de 4.2 cm. G..

Ceas de perete, diametru 58 cm, otel inoxidabil, NeXtime Plug Inn

462,0Lei

Ceas de perete, diametru 58 cm, otel inoxidabil, NeXtime Plug Inn. Acest ceas se asambleaza usor datorita filetului. Designul este din plastic adaptabil oricarui tip de interior. Este actionat de o ba..

Ceas de perete, diametrul 19 cm, aluminiu, NeXtime Station

204,0Lei

Ceas de perete, diametrul 19 cm, aluminiu, NeXtime - "Station", alb este un ceas de perete cu dungi negre si margine din aluminiu. Designul traditional si familiar se potriveste cu orice interior mode..

Ceas desteptator cu cifre arabe din metal Nextime Company Alarm

144,0Lei

Ceasul desteptator cu cifre arabe din metal Nextime Company Alarm se potriveste perfect pe noptiera de langa pat si combina un aspect profesional cu stilul modern. Cadranul ceasului Nextime este de cu..

Ceas desteptator diametru 9 cm NeXtime Wake Up

180,0Lei

Ceas desteptator, D-9 cm, cifre arabe, metal, NeXtime - "Wake Up", argintiu, un ceas cu aspect clasic prin exteriorul cromat cu clopote de alarma, cadran alb si afisaj al orelor negru. Timpul si ora a..

Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)