Ceasuri

Ceasuri pentru birou sau casa cu forme variate si moderne, ceasurile de perete sunt usor de citit cu cifre mari si vor schimba aspectul incaperii in care se afla.

Ceasuri

Ceas de perete cu cifre arabe NeXtime Basic Square Dome

180,0Lei

Ceas de perete, 35x35 cm, cifre arabe, sticla convexa, NeXtime Basic Square Dome, ceas cu cifre arabe, din sticla in forma de cupola ( convexa ), design modern potrivit pentru orice fel de interior. C..

Ceas de perete cu cifre arabe Q-Connect Budapest diametrul 28 cm

62,4Lei

Ceasul de perete cu cifre arabe Q-Connect Budapest diametrul 28 cm este fabricat din plastic cu fata rotunda, protejata de lentile din plastic. Modelul de ceas are limbile pentru ora si minute negre s..

Ceas de perete cu cifre arabe si diametrul de 28cm Q-Connect Tokyo

60,0Lei

Ceasul de perete cu cifre arabe si diametrul de 28cm Q-Connect Tokyo este fabricat din plastic, cu partea frontala rotunda si protejata cu lentile din plastic. Designul este cu cifre arabe si doua lim..

Ceas de perete cu cifre arabe si sistem de iluminare Unilux Moon

432,0Lei

Ceasul de perete Unilux Moon este un model cu un design modern, mecanism fiabil, economic si silentios avand o eficienta foarte buna din punct de vedere energetic. Este un model cu cifre arabe, usor d..

Ceas de perete diametru 35cm din lemn NeXtime maro

588,0Lei

Ceas de perete diametru 35cm din lemn NeXtime maro model Wood Wood Medium cu un design elegant. Acest tip de ceas este unic fiind realizat dintr-o bucata diferita de lemn. Mecanismul este actionat de ..

Ceas de perete diametru 43 cm din sticla NeXtime Vinyl Tap

324,0Lei

Ceas de perete, diametru 43 cm, sticla, NeXtime Vinyl Tap este un ceas de perete pentru toti iubitorii de muzica. Se potriveste perfect cu orice interior modern si este activat de o baterie AA, neincl..

Ceas de perete NeXtime diametru 48cm aluminiu

162,0Lei

Ceas de perete, D-48 cm x 3 cm, cifre arabe, aluminiu, NeXtime - "Small Hands", argintiu cu un design simplu si impresionant care se potriveste pentru fiecare interior. Cifrele sunt aplicate pe o band..

Ceas de perete pentru birou din bambus Unilux Palma

294,0Lei

Ceasul de perete pentru birou din bambus Unilux Palma are un design retro bazat pe citirea usoara a cifrelor cadranului. Ceasul Unilux Bamboo nu produse zgomot si nu va distrage atentia de la activita..

Ceas de perete pentru birou Unilux Baltic

318,0Lei

Ceasul de perete pentru birou Unilux Baltic are un design contemporan si o structura ce contribuie la conservarea resurselor naturale, fiind un produs eco-friendly. Acest model de ceas este potrivit p..

Ceas de perete, diametru 35 cm, cifre arabe, aluminiu, NeXtime Station

324,0Lei

Ceas de perete, diametru 35 cm, cifre arabe, aluminiu, NeXtime Station, fabricat cu margine din aluminiu si design modern ce poate fi adecvat pentru orice incapere. Este actionat de o baterie AA, nein..

Ceas de perete, diametru 48 cm aluminiu, NeXtime Company

306,0Lei

Ceas de perete, diametru 48 cm aluminiu, NeXtime Company, ceas cu cifre arabe perfect pentru orice birou. Este actionat de o baterie AA care nu este inclusa. Diametrul de 48 cm si grosime de 4.2 cm. G..

Ceas de perete, diametru 58 cm, otel inoxidabil, NeXtime Plug Inn

462,0Lei

Ceas de perete, diametru 58 cm, otel inoxidabil, NeXtime Plug Inn. Acest ceas se asambleaza usor datorita filetului. Designul este din plastic adaptabil oricarui tip de interior. Este actionat de o ba..

Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)