Organizare arhivare

Nu gasesti nimic prin biroul tau? Ai atat de multe de facut si nu gasesti mereu ce ai nevoie la momentul potrivit ? Organizeaza-ti biroul cu produsele noastre si vei fi mai linistit stiind ca toate sunt acolo unde vrei tu sa fie !

Organizare arhivare

Alonja arhivare de mare capacitate, cu insertie metalica, 10/set, JALEMA Pli-Fix - galben/negru

54,0Lei

Alonja arhivare de mare capacitate, cu insertie metalica, 10/set, JALEMA Pli-Fix - galben/negru se utilizeaza pentru legarea usoara a documentelor. Alonja este confectionata din material plastic cu in..

Alonja arhivare de mare capacitate, cu insertie metalica, 100/cutie, JALEMA Pli-Fix - galben/negru

348,0Lei

Alonja arhivare de mare capacitate, cu insertie metalica, 100/cutie, JALEMA Pli-Fix - galben/negruPentru legarea usoara a documentelor. Confectionata din plastic cu insertie metalica si cu varfuri di..

Alonja pentru arhivare din plastic Q-Connect set de 100 bucati

90,0Lei

Alonja pentru arhivare din plastic Q-Connect set de 100 bucati de mare capacitate fabricata din plastic flexibil pentru utilizare repetata. Distanta intre perforatii este de 8 cm si este adecvata pent..

Biblioraft A4 Elba Smart de 80mm marmorat

20,4Lei

Biblioraft A4 Elba Smart de 80mm marmorat este fabricat din carton rigid cu textura marmorata la exterior. Dispune de muchie metalica la baza si de mecanism nichelat pentru prinderea documentelor. Bib..

Biblioraft Esselte No.1 Power culori standard

21,6Lei

Biblioraft Esselte No.1 Power culori standard este un biblioraft de calitate pentru o utilizare fara probleme, pe termen lung. Echipat cu orificiu metalic de prindere pe cotor, inele rado si margini p..

Biblioraft LEITZ 180, A4, plastifiat PP, margine metalica 52 mm 350 coli

37,2Lei

Biblioraft LEITZ 180, A4, plastifiat PP, margine metalica 52 mm 350 coliBiblioraft de o calitate deosebita cu exteriorul plastifiat cu polipropilena si interior de carton. Este dotat cu un mecanism m..

Biblioraft LEITZ Active Style 180, 75mm, polyfoam

78,0Lei

Biblioraft LEITZ Active Style 180, 75mm, polyfoamBiblioraft modern si inovator, cu un design unic, din polyfoam (PP) usor, extrem de durabil. Mecanism patentat 180°, cu deschidere cu 50% mai mare dec..

Biblioraft plastifiat PP Donau format A5

19,2Lei

Biblioraft plastifiat PP Donau format A5 este fabricat dinc arton de 2.1mm grosime care este acoperit cu polipropilena eco-friendly la exterior si cu hartie la interior. Biblioraftul este echipat, pe ..

Caiet mecanic LEITZ Wow, mecanism 2DR, inel 25mm, carton laminat

24,0Lei

Caiet mecanic LEITZ Wow, mecanism 2DR, inel 25mm, carton laminatCaiet mecanic cu un design atractiv, intr-o paleta de culori stralucitoare, cu efect dual-color. Datorita suprafetei laminate, caietul ..

Cutie arhivare ESSELTE din carton, pentru 10 dosare suspendabile

18,0Lei

Cutie arhivare ESSELTE din carton, pentru 10 dosare suspendabile este ideala pentru arhivare si transport a 1o dosare suspendabile. Este prevazuta cu index pe 4 laturi pentru a putea identifica mai us..

Cutie LEITZ Click & Store, pentru 50 dosare suspendabile

96,0Lei

Cutie LEITZ Click & Store, pentru 50 dosare suspendabileCutie pentru arhivarea si transportul dosarelor suspendabile format A4. Suprafata exterioara este laminata, pentru o durata de viata mai ..

Cutie pentru depozitare din carton laminat LEITZ Click & Store

102,0Lei

Cutie LEITZ Click & Store mare 369 x 200 x 484 mm, carton laminatCutie universala pentru depozitare si transport, marime L, format A3. Suprafata exterioara este laminata, pentru o durata de viata..

Afişare 1 - 12 din 24 (2 pagini)