Organizare arhivare

Nu gasesti nimic prin biroul tau? Ai atat de multe de facut si nu gasesti mereu ce ai nevoie la momentul potrivit ? Organizeaza-ti biroul cu produsele noastre si vei fi mai linistit stiind ca toate sunt acolo unde vrei tu sa fie !

Organizare arhivare

Alonja arhivare de mare capacitate cu insertie metalica 100/cutie JALEMA Pli-Fix

390,0Lei

Alonja arhivare de mare capacitate cu insertie metalica 100/cutie JALEMA Pli-Fix est eun produs ce permite legarea usoara a documentelor. Sunt fabricate din plastic cu insertie metalica si cu varfuril..

Alonja pentru arhivare din plastic Q-Connect set de 100 bucati

100,0Lei

Alonja pentru arhivare din plastic Q-Connect set de 100 bucati de mare capacitate fabricata din plastic flexibil pentru utilizare repetata. Distanta intre perforatii este de 8 cm si este adecvata pent..

Biblioraft cu margine metalica plastifiat pentru 350 coli A4 LEITZ 180

60,0Lei

Biblioraft cu margine metalica plastifiat pentru 350 coli A4 LEITZ 180, fabricat din materiale de calitate, cu exteriorul plastifiat cu polipropilena si interiorul din carton. Este dotat cu mecanism m..

Biblioraft Esselte No.1 Power culori standard

45,0Lei

Biblioraft Esselte No.1 Power culori standard este un biblioraft de calitate pentru o utilizare fara probleme, pe termen lung. Echipat cu orificiu metalic de prindere pe cotor, inele rado si margini p..

Biblioraft marmorat de 80mm A4 Elba Smart

40,0Lei

Biblioraftul marmorat de 80mm A4 Elba Smart este fabricat din carton rigid cu textura marmorata la exterior. Dispune de muchie metalica la baza si de mecanism nichelat pentru prinderea documentelor. B..

Biblioraft plastifiat PP Donau format A5

30,0Lei

Biblioraft plastifiat PP Donau format A5 este fabricat dinc arton de 2.1mm grosime care este acoperit cu polipropilena eco-friendly la exterior si cu hartie la interior. Biblioraftul este echipat, pe ..

Caiet mecanic cu 4 inele 30 mm A4 set 5 bucati LEITZ Active WOW SoftClick

100,0Lei

Caietul mecanic cu 4 inele 30 mm A4 LEITZ Active WOW SoftClick este un model din polyfoam de calitate ridicata, disponibil in mai multe variante de culori, ideal pentru transportul si depozitarea docu..

Caiet mecanic mecanism 2DR si inel 25mm din carton laminat Leitz Wow

40,0Lei

Caietul mecanic mecanism 2DR si inel 25mm din carton laminat Leitz Wow are un design atractiv si este disponibil intr-o paleta de culori stralucitoare, cu efect dual-color. Aspectul caietului este luc..

Cutie arhivare din carton pentru 10 dosare suspendabile Esselte

30,0Lei

Cutia arhivare din carton pentru 10 dosare suspendabile Esselte este ideala pentru arhivare si transport a 10 dosare suspendabile. Este prevazuta cu index pe 4 laturi pentru a putea identifica mai uso..

Cutie pentru 50 dosare suspendabile LEITZ Click & Store

125,0Lei

Cutie pentru 50 dosare suspendabile LEITZ Click & Store conceputa pentru arhivarea si transportul dosarelor suspendabile in format A4. La exterior sunt laminate si colturile sunt metalice ceea ce ..

Cutie pentru depozitare din carton laminat LEITZ Click & Store

130,0Lei

Cutia pentru depozitare din carton laminat LEITZ Click & Store este fabricata cu suprafata exterioara laminata si cu colturile metalice ceea ce asigura o durata mai lunga de viata a produsului. Se..

Cutie pentru depozitare obiecte LEITZ Click & Store Cub

105,0Lei

Cutia pentru depozitare obiecte LEITZ Click & Store Cub este fabricata pentru a depozita obiecte voluminoase sau rotunde. Se asambleaza rapid si usor datorita mecanismului cu capse si a constructi..

Afişare 1 - 12 din 21 (2 pagini)