Creioane mecanice

Creioane mecanice

Ascutitoare electrica pentru creioane WESTCOTT iPoint evolution

110,0Lei

Ascutitoare electrica pentru creioane WESTCOTT iPoint evolution este o ascutitoare cu tehnologie microban si functie automata de pornire si oprire...

Ascutitoare electrica pentru creioane WESTCOTT iPoint evolution Axis

480,0Lei

Ascutitoare electrica pentru creioane WESTCOTT iPoint evolution Axis este ideala pentru utilizarea la birou sau acasa si are o functionare silentioasa cat si un design elegant. Ascutitoarea Westcott d..

Creion mecanic cu mina de 0.7mm PENAC TLG-107

28,0Lei

Creion mecanic cu mina de 0.7mm PENAC TLG-107 este un creion cu un finisaj deosebit avand conul si accesoriile metalice. Inelul central de culoare albastra indica grosimea rezervei utilizate. Creionul..

Creion mecanic de lux PENAC Benly

21,0Lei

Creionul mecanic de lux PENAC Benly este un model cu un design modern si un grip ergonomic. Conul si clema sunt metalice iar varful este de asemenea metalic si retractabil...

Creion mecanic metalic PENAC Pepe

27,0Lei

Creionul mecanic metalic PENAC Pepe este un model cu corpul si accesoriile metalice, cu rubber grip si extremitatile color. Barful creionului este metalic si retractabil. Utilizeaza rezerve de 0.5mm...

Creion Mecanic PENAC NP-5 0.5mm

27,0Lei

Creionul Mecanic PENAC NP-5 0.5mm este un creion cu corp din plastic, cu grip din cauciuc striat, ergonomic. Varful cilindric este fix de 4mm iar culoarea creionului este neagra. Functioneaza cu rezer..

Creion mecanic PENAC NP-7 0.7mm

27,0Lei

Creion mecanic PENAC NP-7 0.7mm cu varf cilindric fix si corp din plastic, conul si accesoriile sunt metalice. Creionul PENAC NP-7 este de culoare albastru si functioneaza cu rezerve de 0.7mm..

Creion mecanic PENAC NP-9 0.9mm

27,0Lei

Creion mecanic PENAC NP-9 0.9mm este un creion pentru birou sau scoala cu corpul din material plastic, grip din cauciuc striat si ergonomic. Conul si accesoriile sunt metalice. Creionul Penac este de ..

Creion Mecanic PENAC TLG-105 0.5mm

35,0Lei

Creion Mecanic PENAC TLG-105 0.5mm este un creion deosebit, model de top cu o finisare luxoasa. Conul si accesoriile sunt metalice iar inelul central este inscriptionat cu tipul de rezerve pe care le ..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)