Instrumente de lux

Fabricate in Germania, insrumentele de scris DIPLOMAT sunt confectionate folosind metode traditionale din 1922

Combinatia dintre maiestria exceptionala si materialele de inalta calitate, permite stilourilor sa reziste in timp si sa asigure o legatura intre generatii. Penitele stilourilor sunt " custom made " din otel inoxidabil si aur de 14k oferind un real confort si o senzatie unica de control in timpul scrierii.

Instrumente de lux

Calimara cu cerneala pentru stilou Diplomat 30 ml

24,0Lei

Calimara cu cerneala pentru stilou Diplomat 30 ml este disponibila in culorile negru si albastru. Cantitatea este de 30 ml..

Convertor cerneala, pentru stilouri, DIPLOMAT

21,6Lei

Convertor cerneala, pentru stilouri, DIPLOMAT Convertorul se foloseste pentru a incarca cerneala din calimara. Poate fi folosit in locul patroanelor...

Creion mecanic cu mina de 0.5 mm Diplomat Traveller Matt Black

144,0Lei

Creionul mecanic cu mina de 0.5 mm Diplomat Traveller Matt Black este fabricat cu un corp metalic slim mat si accesoriile cromate. Mecanismul de actionare este prin apasare. Este accesorizat cu cutie ..

Cutie din lemn pentru instrumente de scris cu calimara inclusa Diplomat

270,0Lei

Cutia din lemn pentru instrumente de scris cu calimara inclusa Diplomat este prevazuta cu un compartiment detasabil ce poate acomoda doua instrumente de scris si o calimara. Este fabricata din lemn cu..

DIPLOMAT Excellence A - Black Lacquer

429,6Lei

DIPLOMAT Excellence A - Black Lacquer - pix Corp metalic, accesorii cromate de inalta calitate cu suprafete finisate si lacuite. Pix cu mecanism de actionare prin rotire.DIPLOMAT Excellence A - Blac..

DIPLOMAT Excellence A - Black Lacquer Gold

429,6Lei

DIPLOMAT Excellence A - Black Lacquer Gold - pix Corp metalic lacuit, accesorii placate cu aur. De inalta calitate cu suprafete finisate si lacuite. Prevazut cu mecanism prin rotire.DIPLOMAT Excel..

DIPLOMAT Excellence A - Evergreen Chrome

429,6Lei

DIPLOMAT Excellence A - Evergreen Chrome - pixCorp metalic, accesorii cromate. Finisare de inalta calitate cu lacuire mata. Pix cu mecanism de deschidere prin rotire.DIPLOMAT Excellence A - Evergree..

DIPLOMAT Excellence A - Evergreen Gold

429,6Lei

DIPLOMAT Excellence A - Evergreen Gold - pixCorp metalic, accesorii aurite. Finisare de inalta calitate cu lacuire mata.t. Pix cu mecanism de deschidere prin rotire. DIPLOMAT Excellence A - Evergree..

DIPLOMAT Excellence A - Midnight Blue Chrome

600,0Lei

DIPLOMAT Excellence A - Midnight Blue Chrome - pixCorp metalic. Finisare de inalta calitate cu lacuire mata. Pix cu mecanism de deschidere prin rotire.DIPLOMAT Excellence A - Rome Black Blue - stilo..

DIPLOMAT Excellence A - Pearl White

362,4Lei

DIPLOMAT Excellence A - Pearl White - pix Corp metalic lacuit de culoarea perlei, accesorii cromate. Mecanism de deschidere prin rotire. DIPLOMAT Excellence A - Pearl White - stilou cu penita M, au..

DIPLOMAT Excellence A - Rhomb Guilloche Lapis Black

429,6Lei

DIPLOMAT Excellence A - Rhomb Guilloche Lapis Black - pix Corp metalic, cu lacuire si design cu laser. Pix cu mecanism de deschidere prin rotire. DIPLOMAT Excellence A - Rhomb Guilloche Lapis Black..

DIPLOMAT Excellence A - Venetia Platin Matt Chrome

388,8Lei

DIPLOMAT Excellence A - Venetia Platin Matt Chrome - pix Corp metalic gri argintiu cu lacuire mata, cu accesorii cromate mat. Pix cu mecanism cu actionare prin rotire.DIPLOMAT Excellence A - Venetia..

Afişare 1 - 12 din 45 (4 pagini)