Instrumente de lux

Instrumente de lux

Convertor cerneala pentru stilouri Diplomat

50,0Lei

Convertorul de cerneala pentru stilouri Diplomat este un model ce se foloseste pentru a incarca cerneala din calimara. Poate fi utilizat ca inlocuitor pentru patroanele de cerneala...

Creion mecanic Diplomat Traveller Matt Black

190,0Lei

Creionul mecanic cu mina de 0.5 mm Diplomat Traveller Matt Black este fabricat cu un corp metalic slim mat si accesoriile cromate. Mecanismul de actionare este prin apasare. Este accesorizat cu cutie ..

Cutie din lemn pentru instrumente de scris cu calimara inclusa Diplomat

480,0Lei

Cutia din lemn pentru instrumente de scris cu calimara inclusa Diplomat este prevazuta cu un compartiment detasabil ce poate acomoda doua instrumente de scris si o calimara. Este fabricata din lemn cu..

Instrumente de scris Diplomat Excellence A Sky-Line Blue Chrome

480,0Lei

DIPLOMAT Excellence A - Sky-Line Blue Chrome - pixCorp metalic, accesorii cromate. Pix cu mecanism de deschidere prin rotire. DIPLOMAT Excellence A - Sky-Line Blue Chrome - stilou cu penita M, aurit..

Patroane cerneala DIPLOMAT set de 6 bucati

13,0Lei

Patroane cerneala DIPLOMAT set de 6 bucati se pot utiliza pentru toate tipurile de stilouri ce folosesc acest sistem de rezerve...

Pix de lux easy flow Diplomat Traveller Black Matt

210,0Lei

Pixul de lux easy flow Diplomat Traveller Black Matt este un model cu corpul metalic si cu accesoriile cromate mate. In capat au sigla Diplomat. Se poate utiliza cu mine tip Parket si se actioneaza pr..

Pix de lux Easyflow Diplomat Esteem lapis

245,0Lei

Pixul de lux Easyflow Diplomat Esteem lapis a fost conceput pentru a inspira eleganta. Elementele metalice ale instrumentelor de scris Diplomat Esteem sunt din crom polisat, lacuit si au logo-ul Diplo..

Pix de lux easyflow Diplomat Excellence A2 Black Lacquer Gold

550,0Lei

Pixul de lux easyflow Diplomat Excellence A2 Black Lacquer Gold este un model de generatie noua, cu un sistem de inchidere nou de tipul "Soft sliding click". Este accesorizat cu clema metalica cu arc,..

Pix de lux easyflow Diplomat Excellence A2 Evergreen Chrome

550,0Lei

Pixul de lux easyflow Diplomat Excellence A2 Evergreen Chrome este un model de generatie noua, cu un sistem de inchidere nou de tipul "Soft sliding click". Este accesorizat cu clema metalica cu arc,..

Pix de lux easyflow Diplomat Excellence A2 Evergreen Gold

550,0Lei

Pixul de lux easyflow Diplomat Excellence A2 Evergreen Gold este un model de generatie noua, cu un sistem de inchidere nou de tipul "Soft sliding click". Este accesorizat cu clema metalica cu arc, c..

Pix de lux easyflow Diplomat Excellence A2 Midnight Blue Chrome

550,0Lei

Pixul de lux easyflow Diplomat Excellence A2 Midnight Blue Chrome este un model de generatie noua, cu un sistem de inchidere nou de tipul "Soft sliding click". Este accesorizat cu clema metalica cu ar..

Pix de lux easyflow Diplomat Excellence A2 Pearl White

550,0Lei

Pixul de lux easyflow Diplomat Excellence A2 Pearl White este un model de generatie noua, cu un sistem de inchidere nou de tipul "Soft sliding click". Este accesorizat cu clema metalica cu arc, care i..

Afisare 1 - 12 din 39 (4 pagini)