Instrumente de lux

Fabricate in Germania, insrumentele de scris DIPLOMAT sunt confectionate folosind metode traditionale din 1922

Combinatia dintre maiestria exceptionala si materialele de inalta calitate, permite stilourilor sa reziste in timp si sa asigure o legatura intre generatii. Penitele stilourilor sunt " custom made " din otel inoxidabil si aur de 14k oferind un real confort si o senzatie unica de control in timpul scrierii.

Instrumente de lux

Calimara cu cerneala, 30ml, DIPLOMAT

50,4 LEI

Calimara cu cerneala, 30ml, DIPLOMAT Calimara cu cerneala albastra sau neagra Cantitate: 30 ml...

Convertor cerneala, pentru stilouri, DIPLOMAT

50,4 LEI

Convertor cerneala, pentru stilouri, DIPLOMAT Convertorul se foloseste pentru a incarca cerneala din calimara. Poate fi folosit in locul patroanelor...

Cutie din lemn pentru instrumente de scris, calimara inclusa, DIPLOMAT

289,2 LEI

Cutie din lemn pentru instrumente de scris, calimara inclusa, DIPLOMAT Cutie speciala cu compartiment detasabil pentru 2 instrumente de scris si calimara. Din lemn cu nuanta cires. Se livreaza fara ..

DIPLOMAT Aero Black

388,8 LEI

DIPLOMAT Aero Black - pix Corp complet din aluminiu cu accesorii negre. Suprafata corpului cu model striatii. Pix, culoare negru.DIPLOMAT Aero Black - stilou cu penita M, din otel inoxidabil Corp ..

DIPLOMAT Aero Brown

388,8 LEI

DIPLOMAT Aero Brown - pix Corp complet din aluminiu cu accesorii cromate mate. Suprafata corpului cu model striatii. Pix cu mecanism de actionare prin rotireDIPLOMAT Aero Brown - stilou cu penit..

DIPLOMAT Aero Matt Silver

388,8 LEI

DIPLOMAT Aero Matt Silver - pix Corp complet din aluminiu cu accesorii cromate mate. Suprafata corpului cu model striatii. DIPLOMAT Aero Matt Silver - stilou cu penita M, din otel inoxidabil Corp..

DIPLOMAT Esteem - Black Lacquer

228,0 LEI

DIPLOMAT Esteem - Black Lacquer - pix easyFLOW Corp metalic lacuit. Prevazut cu mecanism de deschidere prin rotire.DIPLOMAT Esteem - Black Lacquer - stilou cu penita M, din otel inoxidabil Metalice ..

DIPLOMAT Esteem - Black Matt

228,0 LEI

DIPLOMAT Esteem - Black Matt - pix easyFLOW Corp metalic acoperit cu cauciuc fin si rezistent. Accesorii cromate de inalta calitate cu suprafete finisate si lacuite. Pix cu mecanism de deschidere ..

DIPLOMAT Esteem - Matt Chrome

228,0 LEI

DIPLOMAT Esteem - Matt Chrome pix EasyFLOW Corp metalic lacuit. Pix cu mecanism de deschidere prin apasare.DIPLOMAT Esteem - Matt Chrome - stilou cu penita B, din otel inoxidabil Corp metalic lacuit..

DIPLOMAT Excellence A - Black Lacquer

429,6 LEI

DIPLOMAT Excellence A - Black Lacquer - pix Corp metalic, accesorii cromate de inalta calitate cu suprafete finisate si lacuite. Pix cu mecanism de actionare prin rotire.DIPLOMAT Excellence A - Blac..

DIPLOMAT Excellence A - Black Lacquer Gold

429,6 LEI

DIPLOMAT Excellence A - Black Lacquer Gold - pix Corp metalic lacuit, accesorii placate cu aur. De inalta calitate cu suprafete finisate si lacuite. Prevazut cu mecanism prin rotire.DIPLOMAT Excel..

DIPLOMAT Excellence A - Chrome

429,6 LEI

DIPLOMAT Excellence A - Chrome - pix Corp metalic, accesorii cromate. Pix cu mecanism de deschidere prin rotire.DIPLOMAT Excellence A - Chrome - stilou cu penita M, din otel inoxidabil Corp metalic,..

Afişare 1 - 12 din 32 (3 pagini)