Bricege si cutite

Accesorii tactice pentru diverse aplicatii outdoor, cutite si bricege marca Joker pentru impatimitii de expeditii si drumetii in locuri mai putin calcate de lume. Cutite pentru vanatoare si pentru autoaparare. Astfel expeditiile tale vor fi mereu in siguranta cu accesoriile protrivite.

Bricege si cutite

Briceag de buzunar Joker gravat Marijuana lama de 6.3 cm - Green

21,8 LEI

Briceag de buzunar Joker gravat Marijuana lama de 6.3 cm - GreenDispune de sistem de blocare a lamei ce se deblocheaza prin actionarea piedicii din capatul maneruluiPotrivit pentru uz general si pentr..

Briceag de buzunar Joker semi-automat lama de 8.5 cm - diverse culori

43,5 LEI

Briceag de buzunar Joker semi-automat lama de 8.5 cm - diverse culoriLama briceagului dispune de deschidere cu arcManerul este din material plasticBriceag pentru activitati sportiveCulori disponibile:..

Briceag de buzunar semi-automat Joker Skull Green

50,8 LEI

Briceag de buzunar semi-automat Joker Skull Green cu maner din zamak si lama de 8.5 cm. Dimensiunea totala a briceagului este de 207cm cu o greutate de 122 grame...

Briceag de salvare Joker lama de 8 cm - Black

50,8 LEI

Briceag de salvare Joker lama de 8 cm - BlackBriceag tactic cu lama retractabilaManerul este confectionat din aluminiuLama de culoare neagra..

Briceag tactic Joker semi-automat lama 9 cm cu spargator de geamuri

68,2 LEI

Briceag tactic Joker semi-automat lama 9 cm cu spargator de geamuriLama briceagului dispunde de deschidere cu arcManer din cauciuc echipat cu spargator de geamuri si taietor de curelePotrivit pentru e..

Cutit de supravietuire Joker lama de 25 cm

117,5 LEI

Cutit de supravietuire Joker lama de 25 cmCutit cu lama fixa si cu accesoriiAcest cutit vine la pachet cu:teacapiatra de ascutitbusolastrunachibrituriac si ata..

Cutit de vanatoare Joker Bowie lama 20 cm - maner din corn de cerb

580,0 LEI

Cutit de vanatoare Joker Bowie lama 20 cm - maner din corn de cerbLama din otel inoxidabil si maner din corn de cerbGreutate 455 grameToc de pastrare din piele..

Cutit de vanatoare Joker seria Antilope lama 19.50 cm - maner din lemn de maslin

406,0 LEI

Cutit de vanatoare Joker seria Antilope lama 19.50 cm - maner din lemn de maslinConfectionat din otel Molibden VanadiumManerul este din lemn de maslinSe livreaza cu teaca din piele..

Cutit de vanatoare Joker seria Tigre lama de 17 cm - maner din lemn de maslin

304,5 LEI

Cutit de vanatoare Joker seria Tigre lama de 17 cm - maner din lemn de maslinConfectionat din otel Molibden VanadiumManerul este din lemn de maslinSe livreaza cu teaca din piele..

Cutit de vanatoare Joker zeria Zorro lama 20.50 cm maner din lemn de maslin

355,3 LEI

Cutit de vanatoare Joker zeria Zorro lama 20.50 cm maner din lemn de maslinConfectionat din otel Molibden VanadiumManerul este din lemn de maslinSe livreaza cu teaca din piele..

Cutit multifunctional cu 12 functii Ruike L21

217,5 LEI

Cutit multifunctional cu 12 functii Ruike L21 dispune de o lama lunga si diverse unelte ceea ce il face sa fie potrivit pentru activitati in aer liber. Functiile cutitului Ruike L21:CutitUnealta pentr..

Cutit pentru outdoor cu lama fixa Ruike F815

180,0 LEI

Cutit pentru outdoor cu lama fixa Ruike F815 este un cutit cu lama scurta si groasa cu manerul lung si gaurit ceea ce ii reduce grutatea cutitului. Manerul este fabricat din material G10. Lungimea tot..

Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)