Bricege si cutite

Accesorii tactice pentru diverse aplicatii outdoor, cutite si bricege marca Joker pentru impatimitii de expeditii si drumetii in locuri mai putin calcate de lume. Cutite pentru vanatoare si pentru autoaparare. Astfel expeditiile tale vor fi mereu in siguranta cu accesoriile protrivite.

Bricege si cutite

Briceag de buzunar Joker gravat Marijuana lama de 6.3 cm - Green

21,8Lei

Briceag de buzunar Joker gravat Marijuana lama de 6.3 cm - GreenDispune de sistem de blocare a lamei ce se deblocheaza prin actionarea piedicii din capatul maneruluiPotrivit pentru uz general si pentr..

Briceag de buzunar Joker semi-automat cu lama de 8.5 cm

43,5Lei

Briceag de buzunar Joker semi-automat cu lama de 8.5 cm, este disponibil in 3 variante de culoare si este fabricat cu deschidere cu arc. Manerul briceagului Joker este din material palstic. Este un pr..

Briceag de buzunar semi-automat Joker Skull Green

50,8Lei

Briceag de buzunar semi-automat Joker Skull Green cu maner din zamak si lama de 8.5 cm. Dimensiunea totala a briceagului este de 207cm cu o greutate de 122 grame...

Briceag de salvare Joker lama de 8 cm - Black

50,8Lei

Briceag de salvare Joker lama de 8 cm - BlackBriceag tactic cu lama retractabilaManerul este confectionat din aluminiuLama de culoare neagra..

Briceag tactic Joker semi-automat lama 9 cm cu spargator de geamuri

68,2Lei

Briceag tactic Joker semi-automat lama 9 cm cu spargator de geamuriLama briceagului dispunde de deschidere cu arcManer din cauciuc echipat cu spargator de geamuri si taietor de curelePotrivit pentru e..

Cutit de supravietuire Joker lama de 25 cm

117,5Lei

Cutit de supravietuire Joker lama de 25 cmCutit cu lama fixa si cu accesoriiAcest cutit vine la pachet cu:teacapiatra de ascutitbusolastrunachibrituriac si ata..

Cutit de vanatoare cu maner din corn de cerb Joker Bowie lama 20 cm

580,0Lei

Cutit de vanatoare cu maner din corn de cerb Joker Bowie si lama 20 cm, fabricata din otel inoxidabil. Greutatea cutitului Joker Bowie este de 455 grame. Este accesorizat cu toc pentru pastrare din pi..

Cutit de vanatoare Joker seria Antilope lama 19.50 cm - maner din lemn de maslin

406,0Lei

Cutit de vanatoare Joker seria Antilope lama 19.50 cm - maner din lemn de maslinConfectionat din otel Molibden VanadiumManerul este din lemn de maslinSe livreaza cu teaca din piele..

Cutit de vanatoare Joker seria Tigre lama de 17 cm - maner din lemn de maslin

304,5Lei

Cutit de vanatoare Joker seria Tigre lama de 17 cm - maner din lemn de maslinConfectionat din otel Molibden VanadiumManerul este din lemn de maslinSe livreaza cu teaca din piele..

Cutit de vanatoare Joker zeria Zorro lama 20.50 cm maner din lemn de maslin

355,3Lei

Cutit de vanatoare Joker zeria Zorro lama 20.50 cm maner din lemn de maslinConfectionat din otel Molibden VanadiumManerul este din lemn de maslinSe livreaza cu teaca din piele..

Cutit multifunctional cu 12 functii Ruike L21

217,5Lei

Cutit multifunctional cu 12 functii Ruike L21 dispune de o lama lunga si diverse unelte ceea ce il face sa fie potrivit pentru activitati in aer liber. Functiile cutitului Ruike L21:CutitUnealta pentr..

Cutit pentru outdoor cu lama fixa Ruike F815

180,0Lei

Cutit pentru outdoor cu lama fixa Ruike F815 este un cutit cu lama scurta si groasa cu manerul lung si gaurit ceea ce ii reduce grutatea cutitului. Manerul este fabricat din material G10. Lungimea tot..

Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)