Ghiozdane Trollere

Ghiozdane moderne NIKIDOM, tip troller, design modern și foarte încăpătoare. Toate modelele sunt personalizabile și disponibile în două versiuni, Standard și XL, pentru mai mult spațiu. Ghiozdanele LEGO și ZIPIT SHELL adaugă un plus de culoare și functionalitate timpului petrecut la școală !

Ghiozdane Trollere

Geanta echipament sportiv, cu buzunar pentru incaltaminte, LEGO Core Line - Friends Girls Rock Geanta echipament sportiv, cu buzunar pentru incaltaminte, LEGO Core Line - Friends Girls Rock
Nou !

Geanta echipament sportiv, cu buzunar pentru incaltaminte, LEGO Core Line - Friends Girls Rock

156,0 LEI

Geanta echipament sportiv, cu buzunar pentru incaltaminte, LEGO Core Line - Friends Girls Rock, geanta perfecta pentru echipamentul sportiv. Are buzunar separat pentru incaltaminte. Dimensiunile genti..

Geanta echipament sportiv, cu buzunar pentru incaltaminte, LEGO Core Line - NinjaGo Energy Geanta echipament sportiv, cu buzunar pentru incaltaminte, LEGO Core Line - NinjaGo Energy
Nou !

Geanta echipament sportiv, cu buzunar pentru incaltaminte, LEGO Core Line - NinjaGo Energy

156,0 LEI

Geanta echipament sportiv, cu buzunar pentru incaltaminte, LEGO Core Line - NinjaGo Energy, geanta perfecta pentru echipamentul sportiv. Are buzunar separat pentru incaltaminte. Dimensiunile gentii ..

Geanta echipament sportiv, cu buzunar pentru incaltaminte, LEGO Core Line - NinjaGo Shadow Geanta echipament sportiv, cu buzunar pentru incaltaminte, LEGO Core Line - NinjaGo Shadow
Nou !

Geanta echipament sportiv, cu buzunar pentru incaltaminte, LEGO Core Line - NinjaGo Shadow

156,0 LEI

Geanta echipament sportiv, cu buzunar pentru incaltaminte, LEGO Core Line - NinjaGo Shadow, geanta perfecta pentru echipamentul sportiv. Are buzunar separat pentru incaltaminte. Dimensiunile gentii ..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Blackout

451,0 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - BlackoutGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se ..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Cool Blue

451,0 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Cool BlueGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Cuore

451,0 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - CuoreGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se asi..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Fire

451,0 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - FireGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se asig..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Goal

451,0 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - GoalGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se asig..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Kaleido

451,0 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - KaleidoGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se a..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Labyrinth

451,0 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - LabyrinthGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Logomania

451,0 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - LogomaniaGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Mandala

451,0 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - MandalaGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se a..

Afişare 1 - 12 din 63 (6 pagini)