Ghiozdane Trollere

Ghiozdane moderne NIKIDOM, tip troller, design modern și foarte încăpătoare. Toate modelele sunt personalizabile și disponibile în două versiuni, Standard și XL, pentru mai mult spațiu. Ghiozdanele LEGO și ZIPIT SHELL adaugă un plus de culoare și functionalitate timpului petrecut la școală !

Ghiozdane Trollere

Geanta echipament sportiv, cu buzunar pentru incaltaminte, LEGO Core Line - Friends Girls Rock

156,0 LEI

Geanta echipament sportiv, cu buzunar pentru incaltaminte, LEGO Core Line - Friends Girls Rock, geanta perfecta pentru echipamentul sportiv. Are buzunar separat pentru incaltaminte. Dimensiunile genti..

Geanta echipament sportiv, cu buzunar pentru incaltaminte, LEGO Core Line - NinjaGo Energy

156,0 LEI

Geanta echipament sportiv, cu buzunar pentru incaltaminte, LEGO Core Line - NinjaGo Energy, geanta perfecta pentru echipamentul sportiv. Are buzunar separat pentru incaltaminte. Dimensiunile gentii ..

Geanta echipament sportiv, cu buzunar pentru incaltaminte, LEGO Core Line - NinjaGo Shadow

156,0 LEI

Geanta echipament sportiv, cu buzunar pentru incaltaminte, LEGO Core Line - NinjaGo Shadow, geanta perfecta pentru echipamentul sportiv. Are buzunar separat pentru incaltaminte. Dimensiunile gentii ..

Ghiozdan de gradinita Ergo LEGO Core Line

144,0 LEI

Ghiozdan de gradinita Ergo LEGO Core Line este potrivit pentru copii cu varsta intre 3 si 6 ani. Ghiozdanul Lego este confectionat pentru a avea o greutate usoara si cu doua compartimente. In lateral ..

Ghiozdan de gradinita LEGO V-Line

96,0 LEI

Ghiozdan de gradinita LEGO V-Line este un ghiozdan cu un buzunar principal incapator, barete captusite si ergonomice pentru spate si zone reflectorizante pe toate cele 4 parti, pentru o vizibilitate c..

Ghiozdan Junior LEGO Core Line

114,0 LEI

Ghiozdan Junior LEGO Core Line este un ghiozdan cu partea din spate captusita, cu forma ergonomica si barete pentru umeri special concepute pentru corpurile celor mici. Greutatea totala a ghiozdanului..

Ghiozdan Junior LEGO Core Line City Police Chopper

114,0 LEI

Ghiozdan Junior LEGO Core Line City Police Chopper este un rucsac din polyester ce este special conceput pentru copii cu varste intre 3 si 6 ani. Ghiozdanul este fabricat pentru a fi foarte usor si nu..

Ghiozdan NIKIDOM Zipper - Aspen

225,5 LEI

Ghiozdanul NIKIDOM Zipper - Aspen are un design elegant si ergonomic. Captuseala de pe spate are grosimi diferite ceea ce ii permite sa se adapteze oricarui tip de coloana vertebrala. Baretele sunt ca..

Ghiozdan NIKIDOM Zipper - Dakar

225,5 LEI

Ghiozdan NIKIDOM Zipper - Dakar este un rucsac pentru scoala ergonomic, functional si foarte practic. Materialul din care este fabricat este aerisit iar bretelele pentru spate sunt ajustabile si cu fo..

Ghiozdan NIKIDOM Zipper - Maldives

225,5 LEI

Ghiozdan NIKIDOM Zipper - Maldives, un rucsac cu baretele pentru spate captusite si ajustabile cu forma ergonomica. Zipper este un ghiozdan foarte practic si elegant fabricat din material aerisit cu b..

Ghiozdan NIKIDOM Zipper - Oslo

225,5 LEI

Ghiozdan NIKIDOM Zipper - Oslo, un ghiozdan pentru scoala din materiale rezistente la apa si cu baza din PVC ce ofera o stabilitate marita ghiozdanului atunci cand este incarcat. Dispune de suport pen..

Ghiozdan NIKIDOM Zipper - Phoenix

225,5 LEI

Ghiozdan NIKIDOM Zipper - PhoenixRucsacul Zipper este cel mai practic, elegant si functional rucsac ergonomic. Nu mai trebuie sa alegeti intre stil si functionalitate, deoarece are nenumarate caracte..

Afişare 1 - 12 din 63 (6 pagini)