Ghiozdane Trollere

Ghiozdane moderne NIKIDOM, tip troller, design modern și foarte încăpătoare. Toate modelele sunt personalizabile și disponibile în două versiuni, Standard și XL, pentru mai mult spațiu. Ghiozdanele LEGO și ZIPIT SHELL adaugă un plus de culoare și functionalitate timpului petrecut la școală !

Ghiozdane Trollere

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Blackout

468,0 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - BlackoutGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se ..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Cool Blue

468,0 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Cool BlueGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Cuore

468,0 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - CuoreGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se asi..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Fire

468,0 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - FireGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se asig..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Goal

468,0 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - GoalGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se asig..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Kaleido

468,0 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - KaleidoGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se a..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Labyrinth

468,0 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - LabyrinthGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Logomania

468,0 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - LogomaniaGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Mandala

468,0 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - MandalaGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se a..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Miami

468,0 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - MiamiGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se asi..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Skate

468,0 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - SkateGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se asi..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Technodots

468,0 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - TechnodotsGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a s..

Afişare 1 - 12 din 60 (5 pagini)