Ghiozdane Trollere

Geanta pentru echipament sportiv si incaltaminte Lego Friends Girls Rock

210,0Lei

Geanta pentru echipament sportiv si incaltaminte Lego Friends Girls Rock este modelul de geanta perfecta pentru activitati sportive. Are buzunar separat pentru incaltaminte. Dimensiunile gentii sunt 1..

Geanta pentru echipament sportiv si incaltaminte Lego NinjaGo Energy

210,0Lei

Geanta echipament sportiv cu buzunar pentru incaltaminte LEGO Core Line modelul NinjaGo Energy este geanta perfecta pentru echipamentul sportiv si este accesorizata cu buzunar separat pentru incalta..

Geanta pentru echipament sportiv si incaltaminte Lego NinjaGo Shadow

210,0Lei

Geanta pentru echipament sportiv si incaltaminte Lego NinjaGo Shadow este geanta perfecta pentru activitati sportive. Are buzunar separat pentru incaltaminte. Dimensiunile gentii 19.5x38x20.5cm. Fab..

Ghiozdan pentru gradinita fete Lego V-Line Friends Juice Bar

155,0Lei

Ghiozdanul pentru gradinita fete Lego V-Line Friends Juice Bar este fabricat din poliester, special conceput pentru a fi purtat de copii cu varste intre 3 si 6 ani, avand o greutate redusa pentru a fo..

Ghiozdan pentru gradinita Lego Basic City

190,0Lei

Ghiozdanul pentru gradinita Lego Basic City este fabricat din poliester si este recomandat pentru copii cu varsta intre 3 si 6 ani. Este un model usor, echipat cu maner pentru transport si bretele cap..

Ghiozdan pentru scoala cu buzunare laterale ZIPIT Adventure Young Fashion Designer

160,0Lei

Ghiozdanul pentru scoala cu buzunare laterale ZIPIT Adventure Young Fashion Designer fabricat cu un design unic si cu spatele captusit. Bretelele pentru spate ale rucsacului Zipit sunt reglabile si se..

Ghiozdan pentru scoala cu sac sport Lego Core Line Chima Fire and Ice

460,0Lei

Ghiozdanul pentru scoala cu sac sport Lego Core Line Chima Fire and Ice este un model incapator cu multiple buzunare concepute pentru a putea transporta tot ce este necesar pentru o zi de scoala. Este..

Ghiozdan pentru scoala cu sac sport Lego Core Line Friends Cupcake

520,0Lei

Ghiozdanul pentru scoala cu sac sport Lego Core Line Friends Cupcake este un model incapator cu multiple buzunare concepute pentru a putea transporta tot ce este necesar pentru o zi de scoala. Este ac..

Ghiozdan pentru scoala cu sac sport Lego Core Line Friends Pop Star

520,0Lei

Ghiozdanul pentru scoala cu sac sport Lego Core Line Friends Pop Star este un model incapator cu multiple buzunare concepute pentru a putea transporta tot ce este necesar pentru o zi de scoala. Este a..

Ghiozdan pentru scoala cu sac sport Lego Core Line Maxi City Police Chopper

520,0Lei

Ghiozdanul pentru scoala cu sac sport Lego Core Line Maxi City Police Chopper este un model fabricat din poliester 300D si este adecvat pentru copii cu varsta intre 8 si 12 ani. Este insotit de un sac..

Ghiozdan pentru scoala cu sac sport Lego Core Line Maxi Friends Confetti

480,0Lei

Ghiozdanul pentru scoala cu sac sport Lego Core Line Maxi Friends Confetti este un model fabricat din poliester 300D si este adecvat pentru copii cu varsta intre 8 si 12 ani. Este insotit de un sac pe..

Ghiozdan pentru scoala cu sac sport Lego Core Line Maxi NinjaGo Team Ninja

480,0Lei

Ghiozdanul pentru scoala cu sac sport Lego Core Line Maxi NinjaGo Team Ninja este un model fabricat din poliester 300D si este adecvat pentru copii cu varsta intre 8 si 12 ani. Este insotit de un sac ..

Afisare 1 - 12 din 63 (6 pagini)