Penare Scoala

Penare Scoala

Penar CARIOCA Color, cu 1 fermoar, complet echipat

48,0Lei

Penar CARIOCA Color, cu 1 fermoar, complet echipat, penar pe care se poate colora pentru scoala. Este echipat cu un fermoar colorat. Penarul este echipat cu doua finelinere pentru personalizat produse..

Penar cilindric cu fermoar ALPINO Colorful

42,0Lei

Penar cilindric cu fermoar ALPINO Colorful este un penar pentru scoala, neechipat, cu un singur compartiment. Inchiderea este cu fermoar si are dimensiunea de 20 cm. Este fabricat din poliester...

Penar cilindric cu fermoar, tip creion, ALPINO

42,0Lei

Penar cilindric cu fermoar, tip creion, ALPINOPenar prevazut cu fermoar. Tip creion...

Penar cu 1 fermoar, complet echipat, CARIOCA Comics

48,0Lei

Penar cu 1 fermoar, complet echipat, CARIOCA Comics Penare clasice in 6 modele diferite pentru o linie comica si colorata. Contine : 6 carioci, 1 pix Corvina, 1 rigla, 1 creion HB, 6 creioane colora..

Penar dublu cu 2 fermoare echipat ALPINO Lettering Black

120,0Lei

Penarul dublu cu 2 fermoare echipat ALPINO Lettering Black este un penar complet si functional, contine 12 creioane colorate, 10 carioci, 1 ascutitoare, 1 radiera, 1 set de rigle, 1 echer, 1 raporto..

Penar dublu, cu 2 fermoare, echipat, ALPINO Red

120,0Lei

Penar dublu, cu 2 fermoare, echipat, ALPINO RedNoul Alpino Red combina simplitatea unui design rosu intens, cu utilitatea unui penar foarte complet. Include: 12 creioane colorate, 10 carioci, 1 creio..

Penar echipat LEGO Core Line - design City Police Chopper

138,0Lei

Penar echipat LEGO Core Line - design City Police ChopperPenar din poliester, potrivit pentru copii cu varsta intre 3 si 12 ani. Prevazut cu separatoare elastice pentru obiectele necesare: riga, ech..

Penar NIKIDOM Roller - Fire

59,8Lei

Penar NIKIDOM Roller - Fire Penar bine proportionat pentru tot felul de articole scolare. Fabricat din material rezistent, cu închidere cu fermoar...

Penar NIKIDOM Roller - Logomania

59,8Lei

Penar NIKIDOM Roller - Logomania Penar bine proportionat pentru tot felul de articole scolare. Fabricat din material rezistent, cu închidere cu fermoar..

Penar NIKIDOM Roller Camo

59,8Lei

Penar NIKIDOM Roller Camo este un penar pentru scoala cu fermoar. Poate depozita diverse instrumente utile pentru scoala si este fabricat din materiale rezistente..

Penar NIKIDOM Roller Mermaid

59,8Lei

Penar NIKIDOM Roller Mermaid este un penar incapator, cu inchidere cu fermoar, pentru tot felul de instrumente de scris si alte obiecte necesare. Este fabricat din materiale ce ofera o rezistenta mari..

Penar NIKIDOM Roller XL - Logomania - 3 fermoare

74,8Lei

Penar NIKIDOM Roller XL - Logomania - 3 fermoarePenarul are dimensiunea XL si este prevazut cu 3 fermoare pentru ca toate obiectele sa fie perfect organizate. Foarte incapator. Fabricat din material..

Afişare 1 - 12 din 21 (2 pagini)