Penar pentru scoala cilindric cu fermoar Oxford Kangoo Penar pentru scoala cilindric cu fermoar Oxford Kangoo
Nou !

Penar pentru scoala cilindric cu fermoar Oxford Kangoo

90,0Lei

Penarul pentru scoala cilindric cu fermoar Oxford Kangoo este fabricat cu un singur compartiment principal, din materiale durabile si intr-o multitudine de culori. Este fabricat din poliester, cu ferm..

Penar pentru scoala cu 3 fermoare Zipit Half & Half Penar pentru scoala cu 3 fermoare Zipit Half & Half
Nou !

Penar pentru scoala cu 3 fermoare Zipit Half & Half

110,0Lei

Penarul pentru scoala cu 3 fermoare Zipit Half & Half este un model modern cu capacitate mare, prevazut cu doua compartimente de dimensiuni identice din care unul transparent si unul opac. Dimensi..

Penar pentru scoala cu fermoar Zipit Lock Tin Penar pentru scoala cu fermoar Zipit Lock Tin
Nou !

Penar pentru scoala cu fermoar Zipit Lock Tin

105,0Lei

Penarul pentru scoala cu fermoar Zipit Lock Tin este un model deosebit, cu exterior rigid, care ofera o protectie ridicata pentru obiectele din interior. Inchiderea se face cu fermoar ceea ce protejea..

Penar pentru scoala cu fermoar Zipit Mesh ice blue

90,0Lei

Penarul pentru scoala cu fermoar Zipit Mesh ice blue este un model ce combina tesatura sport de pe capac cu imprimeul plin de viata regasit la baza acestuia. la interior este captusit cu material cati..

Penar pentru scoala cu fermoar Zipit Mesh negru

90,0Lei

Penarul pentru scoala cu fermoar Zipit Mesh negru este un model ce combina tesatura sport de pe capac cu imprimeul plin de viata regasit la baza acestuia. la interior este captusit cu material catifel..

Penar pentru scoala cu fermoar Zipit Mesh verde

90,0Lei

Penarul pentru scoala cu fermoar Zipit Mesh verde este un model ce combina tesatura sport de pe capac cu imprimeul plin de viata regasit la baza acestuia. la interior este captusit cu material catifel..

Penar pentru scoala echipat Lego Core Line Friends Emma and Chico

180,0Lei

Penarul pentru scoala echipat Lego Core Line Friends Emma and Chico contine tot ce este nevoie pentru scoala, 2 creioane, 10 creioane colorate, 4 creioane colorate jumbo, radiera, ascutitoare, rigla s..

Penar pentru scoala echipat Lego Core Line Friends Hearts

180,0Lei

Penarul pentru scoala echipat Lego Core Line Friends Hearts contine tot ce este nevoie pentru scoala, 2 creioane, 10 creioane colorate, 4 creioane colorate jumbo, radiera, ascutitoare, rigla si echer...

Penar pentru scoala echipat Lego Friends Good Vibes

180,0Lei

Penar pentru scoala echipat Lego Friends Good Vibes este fabricat din poliester 300D si 600D, rezistent la apa si este potrivit pentru copii cu varsta intre 3 si 12 ani. Penarul Lego este echipat cu r..

Penar pentru scoala neechipat Gorjuss Little Love

90,0Lei

Penarul pentru scoala neechipat Gorjuss Little Love este un model ce ofera tot ce este necesar pentru o zi la scoala avand organizator pentru creioane, pixuri si alte accesorii necesare scrisului si d..

Penar pentru scoala neechipat Gorjuss Purrrrrfect Pals

90,0Lei

Penarul pentru scoala neechipat Gorjuss Purrrrrfect Pals este un model ce ofera tot ce este necesar pentru o zi la scoala avand organizator pentru creioane, pixuri si alte accesorii necesare scrisului..

Penar pentru scoala neechipat Gorjuss Send Me Flowers

90,0Lei

Penarul pentru scoala neechipat Gorjuss Send Me Flowers este un model ce ofera tot ce este necesar pentru o zi la scoala avand organizator pentru creioane, pixuri si alte accesorii necesare scrisului ..

Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)