Penare Scoala

Penare Scoala

Penar 4 in 1, cu arici, echipat, ALPINO

120,0 LEI

Penar 4 in 1, cu arici, echipat, ALPINOModelul 4 in 1 este un penar complet care contine 4 alte penare mai mici in interior, care pot fi detasabile. Fiecare penar este atasat cu arici si este echipat..

Penar CARIOCA Color, cu 1 fermoar, complet echipat

48,0 LEI

Penar CARIOCA Color, cu 1 fermoar, complet echipat, penar pe care se poate colora pentru scoala. Este echipat cu un fermoar colorat. Penarul este echipat cu doua finelinere pentru personalizat produse..

Penar CARIOCA Color, cu 2 fermoare, complet echipat

79,2 LEI

Penar CARIOCA Color, cu 2 fermoare, complet echipat, pe acest penar se poate colora. este fabricat cu doua fermoare colorate. Contine 2 finelinere pentru personalizat textile. Este echipat cu 18 cario..

Penar CARIOCA Color, cu 3 fermoare, complet echipat

102,0 LEI

Penar CARIOCA Color, cu 3 fermoare, complet echipat, penar ce se poate colora. Fabricat cu 3 fermoare colorate. Contine 2 finelinere pentru personalizare elemente textile. Contine 18 carioci, 18 creio..

Penar cilindric cu fermoar, ALPINO Colorful

21,6 LEI

Penar cilindric cu fermoar, ALPINO ColorfulPenar cilindric, cu fermoar...

Penar cilindric cu fermoar, tip creion, ALPINO

27,6 LEI

Penar cilindric cu fermoar, tip creion, ALPINOPenar prevazut cu fermoar. Tip creion...

Penar cu 1 fermoar, complet echipat, CARIOCA Comics

31,2 LEI

Penar cu 1 fermoar, complet echipat, CARIOCA Comics Penare clasice in 6 modele diferite pentru o linie comica si colorata. Contine : 6 carioci, 1 pix Corvina, 1 rigla, 1 creion HB, 6 creioane colora..

Penar cu 1 fermoar, complet echipat, CARIOCA Fluo

48,0 LEI

Penar cu 1 fermoar, complet echipat, CARIOCA FluoPenar rotund cu 1 fermoar, disponibil in 4 culori fluorescente, cu un compartiment spatios si 2 compartimente pentru instrumente de scris. Contine..

Penar cu 1 fermoar, complet echipat, CARIOCA Wilde Cubs

36,0 LEI

Penar cu 1 fermoar, complet echipat, CARIOCA Wilde CubsPenare clasice, disponibile in 6 modele cu animale salbatice, cu 1, 2 sau 3 fermoare. Contine: 6 carioci, 1 pix Corvina, 1 rigla, 1 creion, 6 cr..

Penar cu 2 fermoar, complet echipat, CARIOCA Comics

72,0 LEI

Penar cu 2 fermoar, complet echipat, CARIOCA ComicsPenar rotund cu 1 fermoar, disponibil in 4 culori fluorescente, cu un compartiment spatios si 2 compartimente pentru instrumente de scris Contin..

Penar cu 2 fermoare, complet echipat, CARIOCA Fluo

102,0 LEI

Penar cu 2 fermoare, complet echipat, CARIOCA Fluo Penare clasice, disponibile in 4 culori fluorescente, cu 2 sau 3 fermoare. Penarele au un design original cu inchidere si cu elastic. Contine : 1..

Penar cu 2 fermoare, complet echipat, CARIOCA Wilde Cubs

85,2 LEI

Penar cu 2 fermoare, complet echipat, CARIOCA Wilde CubsPenare clasice, disponibile in 6 modele cu animale salbatice, cu 1, 2 sau 3 fermoare. Contine: 18 carioci, 1 rigla, 1 radiera, 1 ascutitoare, 1..

Afişare 1 - 12 din 37 (4 pagini)