Penar dublu cu 2 fermoare echipat ALPINO Lettering Black

130,0Lei

Penarul dublu cu 2 fermoare echipat ALPINO Lettering Black este un penar complet si functional, contine 12 creioane colorate, 10 carioci, 1 ascutitoare, 1 radiera, 1 set de rigle, 1 echer, 1 raporto..

Penar NIKIDOM Roller - Fire

75,0Lei

Penar NIKIDOM Roller - Fire Penar bine proportionat pentru tot felul de articole scolare. Fabricat din material rezistent, cu închidere cu fermoar...

Penar NIKIDOM Roller - Logomania

75,0Lei

Penar NIKIDOM Roller - Logomania Penar bine proportionat pentru tot felul de articole scolare. Fabricat din material rezistent, cu închidere cu fermoar..

Penar NIKIDOM Roller Camo

75,0Lei

Penar NIKIDOM Roller Camo este un penar pentru scoala cu fermoar. Poate depozita diverse instrumente utile pentru scoala si este fabricat din materiale rezistente..

Penar NIKIDOM Roller Mermaid

75,0Lei

Penar NIKIDOM Roller Mermaid este un penar incapator, cu inchidere cu fermoar, pentru tot felul de instrumente de scris si alte obiecte necesare. Este fabricat din materiale ce ofera o rezistenta mari..

Penar NIKIDOM Roller XL - Logomania - 3 fermoare

80,0Lei

Penar NIKIDOM Roller XL - Logomania - 3 fermoarePenarul are dimensiunea XL si este prevazut cu 3 fermoare pentru ca toate obiectele sa fie perfect organizate. Foarte incapator. Fabricat din material..

Penar NIKIDOM Roller XL - Mandala - 3 fermoare

80,0Lei

Penar NIKIDOM Roller XL - Mandala - 3 fermoarePenarul NIKIDOM Roller este un penar cu dimensiuni generoase ce iti va permite sa iti pui tot felul de obiecte scolare. Este confectionat din material re..

Penar NIKIDOM Roller XL - Miami - 3 fermoare

80,0Lei

Penar NIKIDOM Roller XL - Miami - 3 fermoarePenarul are dimensiunea XL si este prevazut cu 3 fermoare pentru ca toate obiectele sa fie perfect organizate. Foarte incapator. Fabricat din material rez..

Penar pentru scoala cu 3 fermoare NIKIDOM Roller XL White Fire

80,0Lei

Penarul pentru scoala cu 3 fermoare NIKIDOM Roller XL White Fire are dimensiunea XL si este foarte incapator. La interior este captusit si este fabricat din materiale rezistente. Este accesorizat cu m..

Penar pentru scoala cu fermoar NIKIDOM Roller Cuore

75,0Lei

Penarul pentru scoala cu fermoar NIKIDOM Roller Cuore este bine proportionat si poate transporta o multitudine de articole scolare. Este fabricat din materiale rezistente si durabile...

Penar pentru scoala cu fermoar Zipit Mesh ice blue

75,0Lei

Penarul pentru scoala cu fermoar Zipit Mesh ice blue este un model ce combina tesatura sport de pe capac cu imprimeul plin de viata regasit la baza acestuia. la interior este captusit cu material cati..

Penar pentru scoala cu fermoar Zipit Mesh negru

75,0Lei

Penarul pentru scoala cu fermoar Zipit Mesh negru este un model ce combina tesatura sport de pe capac cu imprimeul plin de viata regasit la baza acestuia. la interior este captusit cu material catifel..

Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)