Troller 20 inch din plastic ABS Caterpillar Cargo Nested gri

550,0Lei

Trollerul 20 inch din plastic ABS Caterpillar Cargo Nested gri este fabricat pentru a putea rezista in timp si pentru a oferi o solutie sigura de transport si rezistenta la impact. Modelul Nested este..

Troller 24 inch din plastic ABS Caterpillar Cargo Nested gri

610,0Lei

Trollerul 24 inch din plastic ABS Caterpillar Cargo Nested gri este fabricat pentru a putea rezista in timp si pentru a oferi o solutie sigura de transport si rezistenta la impact. Modelul Nested este..

Troller 28 inch din plastic ABS Caterpillar Cargo Nested gri

690,0Lei

Trollerul 28 inch din plastic ABS Caterpillar Cargo Nested gri este fabricat pentru a putea rezista in timp si pentru a oferi o solutie sigura de transport si rezistenta la impact. Modelul Nested este..

Troller din plastic ABS Caterpillar Industrial Plate hard case 20 inch

610,0Lei

Troller din plastic ABS Caterpillar Industrial Plate hard case 20 inch cu proprietati antizgariere si echipate cu maner pentru palma, maner retractabil, maner lateral si 8 roti fixate in perechi de ca..

Troller din plastic ABS Caterpillar Industrial Plate hard case 24 inch

740,0Lei

Troller din plastic ABS Caterpillar Industrial Plate hard case 24 inch cu proprietati antizgariere si echipate cu maner pentru palma, maner retractabil, maner lateral si 8 roti fixate in perechi de ca..

Troller din plastic ABS Caterpillar Industrial Plate hard case 28 inch

810,0Lei

Troller din plastic ABS Caterpillar Industrial Plate hard case 28 inch cu proprietati antizgariere si echipate cu maner pentru palma, maner retractabil, maner lateral si 8 roti fixate in perechi de ca..

Troller din policarbonat dimensiunea 20 inch Caterpillar Bizz Tools

710,0Lei

Trollerul din policarbonat dimensiunea 20 inch Caterpillar Bizz Tools face parte din colectia de trollere cu design multifunctional, avand un logo hexagonal, din metal, ce asigura un aspect discret si..

Troller din policarbonat dimensiunea 28 inch Lego Minifigure Head

650,0Lei

Trollerul din policarbonat dimensiunea 28 inch Lego Minifigure Head este un model cu figurina Lego pe una din parti si sigla producatorului pe partea opusa. Este model potrivit pentru calatoriile intr..

Afisare 1 - 8 din 8 (1 pagini)