Genţi FEDON

Brandul FEDON, un brand cu aproape un secol de traditie in spate. Infiintat in 1919 in Cadore, de catre Giorgio Fedon, acest mic atelier producea manual ochelari. Odata cu anii compania s-a extins ajungand sa fie un reper in acest domeniu.

Genţi FEDON

Borseta din piele Fedon AMELIA BUSTA XL

355,3 LEI

Borseta din piele Fedon AMELIA BUSTA XL, versatila, cu inchidere cu fermoar si bareta de manaDIMENSIUNI:25X14 cm..

Borseta din piele Fedon AMELIA CLUTCH

837,1 LEI

Borseta din piele Fedon AMELIA CLUTCH, practica, cu acces lejer la acte, portofel, cu bareta reglabila si detasabila si buzuna exterior cu inchidere cu fermoar si sistem de siguranta cu cheita.DIMENSI..

BUBBLE MINI BAG H

475,2 LEI

Geanta dama cu doua manere si bareta reglabila si detasabila, diverse compartimente si inchidere cu fermoar.Este rezistenta la apa. Are buzunar posterior cu inchidere magnetica.DIMENSIUNI:22X16X7.5 cm..

BUBBLE OFELIA

475,2 LEI

Rucsac lejer, ce se transforma in geanta de SHopping, detalii metalice si inchidere cu clapa magnetica.DIMENSIUNI:31X34X25 cm..

BUBBLE TOTE

716,1 LEI

Geanta de umar cu barete lungi, cu buzunar frontal si inchidere cu fermoar rezistent la apa.DIMENSIUNI:37X35X14 cm..

Geanta din piele Fedon AMELIA CROSSBODY

1.082,4 LEI

Geanta din piele Fedon AMELIA CROSSBODY, de dama, tip borseta, cu bareta de umar, buzunar frontal cu inchidere cu fermoar si sistem de siguranta cu cheita.DIMENSIUNI:26X19X9 cm..

Geanta din piele Fedon AMELIA HANDBAG

1.438,8 LEI

Geanta din piele Fedon AMELIA HANDBAG, de dama, din piele, cu doua manere si bareta de umar reglabila si detasabila, buzunar frontal cu inchidere cu fermoar si sistem de siguranta cu cheita.DIMENSIUNI..

Geanta din piele Fedon AMELIA HOBO

1.379,4 LEI

Geanta de umar din piele Fedon AMELIA HOBO box, cu bareta fixa, lejera si moderna cu buzunar exterior cu inchidere cu fermoar si sistem de siguranta cu cheita, distinctiv pentru colectia AMELIADIMENSI..

Geanta din piele Fedon AMELIA MOON

957,0 LEI

Geanta dama, din piele Fedon AMELIA MOON, in forma de semiluna care se inchide cu fermoar.Buzunarul frontal este cu fermoar si sistem de broasca cu cheieDIMENSIUNI:37X31.5X1 cm..

Geanta din piele Fedon AMELIA SATCHEL MOON

1.197,9 LEI

Geanta din piele Fedon AMELIA SATCHEL MOON, forma sac, cu inchidere centrala carabina mecanicaDotata cu buzunar frontal cu inchidere cu fermoar si sistem de siguranta cu cheita.DIMENSIUNI:24.5X28X19 c..

Geanta din piele Fedon AMELIA TOTE

1.197,9 LEI

Geanta din piele Fedon AMELIA TOTE, geanta spatioasa, cu doua barete fixe, cu buzunar frontal si inchidere cu fermoar si sistem de siguranta cu cheita.DIMENSIUNI:38X30X12 cm..

Geanta pliabila Fedon SOFIA SHOPPER M

355,3 LEI

Geanta pliabila Fedon SOFIA SHOPPER M de shopping, din material textil cu buzunar interior cu fermoar, manere si detalii exterioare din piele.DIMENSIUNI:45X31X15.5 cm..

Afişare 1 - 12 din 18 (2 pagini)