Bare transversale cu prindere pe plafon Menabo Tema din otel pentru Skoda Superb (3V) model 2015+

474,0Lei
Tax 395,0Lei
Producători Menabo
Cod produs: FIX003GFE2TE545
Disponibilitate:Stoc furnizor 2 zile !

Barele transversale cu prindere pe plafon Menabo Tema din otel pentru Skoda Superb (3V) model 2015+ sunt un sistem complet, gata de montaj, potrivit exclusiv pentru acest model de autoturism ce are o capacitate de incarcare de 50 kg. Sunt un model destinat autoturismelor ce nu sunt echipate cu bare longitudinale din fabrica si se monteaza direct pe prinderile din caroseria autoturismului. Partile metalice ale barelor sunt invelite in vopsea cauciucata cu proprietati anticoroziune si intr-un strat protector din plastic. Forma barelor Menabo Tema este aerodinamica ajutand la o minimizare a zgomotului si a rezistentei la inaintare. Sunt utile in cazul in care doriti sa montati pe plafon suporturi pentru schiuri sau biciclete si cutii de portbagaj.

Setul contine 2 bare transversale, 4 sisteme de prindere pe bare longitudinale preasamblate, 4 picioare pentru barele transversale, 4 sisteme antifurt cu chei, o cheie si o cheie imbus pentru montaj.

Lungimea barelor este de 1300 m cu 30mm inaltime si 48mm latime. Barele Menabo sunt aprobate TUV & ISO. Sunt fabricate din otel si sunt dotate cu sistem antifurt. Nu sunt fabricate cu canal pe partea superioara a barei.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun