Bricege si cutite

Accesorii tactice pentru diverse aplicatii outdoor, cutite si bricege marca Joker pentru impatimitii de expeditii si drumetii in locuri mai putin calcate de lume. Cutite pentru vanatoare si pentru autoaparare. Astfel expeditiile tale vor fi mereu in siguranta cu accesoriile protrivite.

Bricege si cutite

Briceag de buzunar Joker gravat Marijuana lama de 6.3 cm - Green

21,8Lei

Briceag de buzunar Joker gravat Marijuana lama de 6.3 cm - GreenDispune de sistem de blocare a lamei ce se deblocheaza prin actionarea piedicii din capatul maneruluiPotrivit pentru uz general si pentr..

Briceag de buzunar Joker semi-automat cu lama de 8.5 cm

43,5Lei

Briceag de buzunar Joker semi-automat cu lama de 8.5 cm, este disponibil in 3 variante de culoare si este fabricat cu deschidere cu arc. Manerul briceagului Joker este din material palstic. Este un pr..

Briceag de buzunar semi-automat Joker Skull Green

50,8Lei

Briceag de buzunar semi-automat Joker Skull Green cu maner din zamak si lama de 8.5 cm. Dimensiunea totala a briceagului este de 207cm cu o greutate de 122 grame...

Briceag de salvare Joker lama de 8 cm - Black

50,8Lei

Briceag de salvare Joker lama de 8 cm - BlackBriceag tactic cu lama retractabilaManerul este confectionat din aluminiuLama de culoare neagra..

Briceag tactic Joker semi-automat lama 9 cm cu spargator de geamuri

68,0Lei

Briceag tactic Joker semi-automat lama 9 cm cu spargator de geamuri. Lama briceagului dispune de de deschidere cu arc si manerul este din cauciuc. Este accesorizat cu spargator de geamuri si taietor d..

Cutit de supravietuire cu lama de 25 cm si accesorii Joker

117,5Lei

Cutitul de supravietuire cu lama de 25 cm si accesorii Joker este un model cu lama fixa si accesorii pentru expeditii in zone salbatice, teaca, piatra de ascutit, busola, struna, chibrituri si ac cu a..

Cutit de vanatoare cu maner din corn de cerb Joker Bowie lama 20 cm

580,0Lei

Cutit de vanatoare cu maner din corn de cerb Joker Bowie si lama 20 cm, fabricata din otel inoxidabil. Greutatea cutitului Joker Bowie este de 455 grame. Este accesorizat cu toc pentru pastrare din pi..

Cutit de vanatoare cu maner din lemn de maslin si lama 20 cm Joker Zorro

355,3Lei

Cutitul de vanatoare cu maner din lemn de maslin si lama 20 cm Joker Zorro este fabricat din otel de inalta calitate Molibden Vanadium si manerul din lemn de maslin. Este accesorizat cu teaca din piel..

Cutit de vanatoare cu maner din lemn de maslin si lama de 17 cm Joker Tigre

305,0Lei

Cutit de vanatoare cu maner din lemn de maslin si lama de 17 cm Joker Tigre, confectionat din otel molibden vanadium. Este accesorizat cu teaca din piele pentru pastrare si transport...

Cutit de vanatoare Joker seria Antilope lama 19.50 cm - maner din lemn de maslin

406,0Lei

Cutit de vanatoare Joker seria Antilope lama 19.50 cm - maner din lemn de maslinConfectionat din otel Molibden VanadiumManerul este din lemn de maslinSe livreaza cu teaca din piele..

Cutit multifunctional cu 12 functii Ruike L21

217,5Lei

Cutit multifunctional cu 12 functii Ruike L21 dispune de o lama lunga si diverse unelte ceea ce il face sa fie potrivit pentru activitati in aer liber. Functiile cutitului Ruike L21:CutitUnealta pentr..

Cutit pentru outdoor cu lama fixa Ruike F815

180,0Lei

Cutit pentru outdoor cu lama fixa Ruike F815 este un cutit cu lama scurta si groasa cu manerul lung si gaurit ceea ce ii reduce grutatea cutitului. Manerul este fabricat din material G10. Lungimea tot..

Afişare 1 - 12 din 21 (2 pagini)