Căşti protecţie

Căşti de protecţie pentru lucru în mediu cu diverse pericole, căştile 3M au protecţie la UV şi indicator, căşti pentru ingineri şi modele pentru diverse aplicaţii. Livrarea este gratuită şi ai posibilitatea de a plăti ramburs sau online cu cardul !

Căşti protecţie

Casca de protectie 3M H-700

87,8 LEI

Disponibilă cu sistem de prindere ajustabil în puncte sau cu rotiță. Casca de protectie 3M H-700 disponibilă și în varianta cu ventilație. Opțiuni de personalizare a căștii cu logo-ul companiei...

Casca de protectie 3M Uvicator G2000

114,8 LEI

Tehnologia Uvicator este destintata identificarii facile a uzurii castii din cauza expunerii indelungate la razele UV.Decolorarea completa a bulinei rosii indica necesitatea inlocuirii acesteia. Ap..

Casca de protectie 3M Uvicator G3000 cu sistem de fixare rotita, verde

129,6 LEI

Tehnologia Uvicator este destintata identificarii facile a uzurii castii din cauza expunerii indelungate la razele UV.Casca de protectie 3M Uvicator G3000 cu sistem de fixare rotita, verdeDecolorarea..

Casca de protectie 3M Uvicator G3000 cu sistem de fixare standard

87,8 LEI

Tehnologia Uvicator este destintata identificarii facile a uzurii castii din cauza expunerii indelungate la razele UV.Decolorarea completa a bulinei rosii indica necesitatea inlocuirii acesteia. Of..

Casca de protectie Adam

21,6 LEI

Casca de protectie Adam cu calota din HDPE;Suspensie din polietilena cu fixare in 6 puncte; Banda antitranspiratie din burete; Greutate calota: 340 gr fara accesorii;Sloturi accesorii: 30 mm; Reziste..

Casca de protectie Inap Defender

70,2 LEI

Casca de protectie Inap Defender calota din HDPE, protectie sporita pentru ceafa;Suspensie din banda textila, cu fixare in 4 sau 6 puncte; Banda antitranspiratie din material textil moale; Gre..

Casca de protectie Rockman + suspensie plastic

40,5 LEI

Casca de protectie Rockman cu calota din HDPE;Protectie sporita pentru ceafa, suspensie din polietilena (optional banda textila), cu fixare in 6 puncte; Banda antitranspiratie din material textil mo..

Curelusa de fixare pentru casca de protectie

27,0 LEI

Accesoriu de fixare pentru casca de protectie. Confectionata din chinga textila elastica, dotata cu suport in forma de cupa peste barbie; Se detaseaza automat in cazul aplicarii unei forme ..

Curelușă de fixare pentru cască deprotecție in Y

101,3 LEI

Confecționată din material textil, cu prindere in 4 puncte..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)