Caterpillar

Geanta de umar Caterpillar Rodney

120,0Lei

Geanta de umar Caterpillar Rodney face parte din colectia Millennial Classic si este fabricata din poliester 600D. La interior este echipata cu un compartiment captusit pentru tableta iar la exterior ..

Geanta de umar Caterpillar Ryan albastru

135,0Lei

Geanta de umar Caterpillar Ryan albastru face parte din colectia Millennial Classic si este fabricata din poliester 600D HD, panza cerata si detalii fine din piele. Geanta Caterpillar Ryan are un comp..

Geanta de umar Caterpillar Ryan negru

135,0Lei

Geanta de umar Caterpillar Ryan negru face parte din colectia Millennial Classic si este fabricata din poliester 600D HD, panza cerata si detalii fine din piele. Geanta Caterpillar Ryan are un compart..

Geanta de umar pentru tableta Caterpillar The Project Collection

100,0Lei

Geanta de umar pentru tableta Caterpillar The Project Collection este fabricata din poliester 600D, in diverse culori si este destinata celor pasionati de tehnologie, avand spatiu destinat tabletelor ..

Geanta pentru sport Caterpillar Tarp Power NG Yosemite

290,0Lei

Geanta pentru sport Caterpillar Tarp Power NG Yosemite este fabricata din material impermeabil, rezistent si flexibil, asortat cu un material durabil pe baza de cauciuc. Este fabricata cu un compartim..

Portofel din piele Caterpillar Onix dimensiunea 12x10cm

216,0Lei

Portofel din piele Caterpillar Onix cu doua compartimente pentru carduri si unul pentru monede, are un design modern, casual si este potrivit pentru utilizare zilnica. Dimensiunile portofelului CAT su..

Portofel din piele compartimentat Caterpillar Onix

240,0Lei

Portofelul din piele compartimentat Caterpillar Onix este un model casual, cu doua compartimente pentru carduri si unul pentru monede. Este fabricat cu un design modern, potrivit pentru utilziarea zil..

Rucsac Caterpillar Benji bleumarin

175,0Lei

Rucsacul Caterpillar Benji bleumarin este un model casual cu un compartiment principal cu inchidere cu fermoar. Rucsacul Benji este fabricat din panza cerata cu detalii fine din piele si buzunare din ..

Rucsac Caterpillar Benji galben

175,0Lei

Rucsacul Caterpillar Benji galben este un model casual cu un compartiment principal cu inchidere cu fermoar. Rucsacul Benji este fabricat din panza cerata cu detalii fine din piele si buzunare din pla..

Rucsac Caterpillar Benji negru

175,0Lei

Rucsac Caterpillar Benji negru este un model casual cu un compartiment principal cu inchidere cu fermoar. Rucsacul Benji este fabricat din panza cerata cu detalii fine din piele si buzunare din plasa ..

Rucsac Caterpillar Cabin Cargo albastru

290,0Lei

Rucsacul Caterpillar Cabin Cargo albastru, este fabricat din poliester 600D HD cu panza cerata si detalii fine din piele. Forma rucsacului Caterpillar Cabin Cargo este casual si dispune de un comparti..

Rucsac Caterpillar Cabin Cargo negru

290,0Lei

Rucsacul Caterpillar Cabin Cargo negru este fabricat din poliester 600D HD cu panza cerata si detalii fine din piele. Forma rucsacului Caterpillar Cabin Cargo este casual si dispune de un compartiment..

Afişare 1 - 12 din 31 (3 pagini)