Creioane mecanice

Creioane mecanice

Ascutitoare cu container, pentru 2 marimi, WESTCOTT iPoint - culori asortate

36,0 LEI

Ascutitoare cu container, pentru 2 marimi, WESTCOTT iPoint - culori asortateMentine-ti creioanele mereu pregatite pentru scris cu ascutitoarea Westcott iPoint. Aceasta ascute rapid majoritatea tipuril..

Ascutitoare electrica cu autostart/stop WESTCOTT iPoint evolution

90,0 LEI

Ascutitoare electrica cu autostart/stop WESTCOTT iPoint evolution Ascutitoare electrica cu pornire/oprire automata. Tehnologie Microban...

Ascutitoare electrica cu autostart/stop WESTCOTT Titanium iPoint Razor

108,0 LEI

Ascutitoare electrica cu autostart/stop WESTCOTT Titanium iPoint Razor Ascutitoare electrica cu pornire/oprire automata. Cu lama ascutitorii din titan. Nu include baterii...

Ascutitoare electrica profesionala, cu autostart/stop, WESTCOTT iPoint evolution Axis

420,0 LEI

Ascutitoare electrica profesionala, cu autostart/stop, WESTCOTT iPoint evolution Axis Perfecta pentru acasa sau la birou. Functionare silentioasa si design elegant. Functioneaza la curent cu porni..

Creion mecanic de lux PENAC Benly varf si accesorii metalice

20,4 LEI

Creion mecanic de lux PENAC Benly varf si accesorii metalice Design modern cu rubber grip ergonomic. Con si clema metalica, varf metalic retractabil...

Creion mecanic metalic PENAC Pepe, rubber grip, 0,5mm, varf metalic

20,4 LEI

Creion mecanic metalic PENAC Pepe, rubber grip, 0,5mm, varf metalic Corp si accesorii metalice. Rubber grip si extremitati color. Varf metalic retractabil. Rezerva de 0,5 mm...

Creion mecanic PENAC EcoPoint, cu cartus si doua rezerve radiera

19,2 LEI

Creion mecanic PENAC EcoPoint, cu cartus si doua rezerve radiera, 0.5mm - corp negru Creion mecanic cu mecanism special. Corp din plastic cu accesorii metalice si rubber grip. Inlocuire automata a..

Creion Mecanic PENAC NP-5 0.5mm

13,2 LEI

Creion Mecanic PENAC NP-5 0.5mm este un creion cu corp din plastic, cu grip din cauciuc striat, ergonomic. Varful cilindric este fix de 4mm iar culoarea creionului este neagra. Functioneaza cu rezerve..

Creion mecanic PENAC NP-7 0.7mm

13,2 LEI

Creion mecanic PENAC NP-7 0.7mm cu varf cilindric fix si corp din plastic, conul si accesoriile sunt metalice. Creionul PENAC NP-7 este de culoare albastru si functioneaza cu rezerve de 0.7mm..

Creion mecanic PENAC NP-9 0.9mm

13,2 LEI

Creion mecanic PENAC NP-9 0.9mm este un creion pentru birou sau scoala cu corpul din material plastic, grip din cauciuc striat si ergonomic. Conul si accesoriile sunt metalice. Creionul Penac este de ..

Creion Mecanic PENAC TLG-105 0.5mm

24,0 LEI

Creion Mecanic PENAC TLG-105 0.5mm este un creion deosebit, model de top cu o finisare luxoasa. Conul si accesoriile sunt metalice iar inelul central este inscriptionat cu tipul de rezerve pe care le ..

Creion Mecanic PENAC TLG-107 0.7mm

24,0 LEI

Creion Mecanic PENAC TLG-107 0.7mm este un creion cu un finisaj deosebit avand conul si accesoriile metalice. Inelul central de culoare albastra indica grosimea rezervei utilizate. Creionul PENAC se p..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)