Sirin Safety

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Sirin Ceahlau S3 SRC

160,0Lei

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Sirin Ceahlau S3 SRC fabricati cu fetele din piele bovina, hidrofobizata si neteda, cu elemente reflectorizante, captuseala din membrana impermeabila ce permite..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Sirin Exena Borneo S3 SRC

300,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Sirin Exena Borneo S3 SRC sunt fabricati, in partea superioara, din piele hidrofobizata de bovina, material rezistent la abraziune si ornament reflectorizant. ..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Sirin Exena Calimanu S3 WR SRC

225,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Sirin Exena Calimanu S3 WR SRC sunt fabricati din piele de bovina, neteda si hidrofobizata cu ornamente reflectorizante. Captuseala este din membrana impermeab..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Sirin Exena IT 041 S3 SRC

170,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Sirin Exena IT 041 S3 SRC sunt fabricati din piele pigmentata de bovina, hidrofobizata si protectie pentru siret. Captuseala bocancilor IT 041 este din textil ..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Sirin Exena Sardegna S3 SRC

190,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Sirin Exena Sardegna S3 SRC sunt fabricati din piele pigmentata de bovina, hidrofobizata, cu elemente reflectorizante si sistem de desfacere rapida a sireturil..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Sirin Bastus S3 SRC

170,0Lei

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Sirin Bastus S3 SRC fabricati din piele pigmentata de bovina hidrofobizata cu captuseala din blana sintetica ce ofera o rezistenta ridicata la frig. Lamela antip..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Sirin Bora S1 SRC

130,0Lei

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Sirin Bora S1 SRC fabricati din piele pigmentata de bovina, cu captuseala din textil perforat ce ofera o rezistenta ridicata la abraziune si asigura aerisirea op..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Sirin Exena Weld S3 HRO SRC

230,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu metalic Sirin Exena Weld S3 HRO SRC sunt fabricati din piele de bovina, cu protectie pentru siret si protectie suplimentara metatarsiala. Captuseala este din textil per..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Sirin Paltinu S3 SRC

190,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu metalic Sirin Paltinu S3 SRC sunt fabricati cu partea superioara din piele bovina hidrofobizata cu captuseala din blana sintetica si cu rezistenta ridicata la frig. Lam..

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Sirin Rarau S3 SRC

135,0Lei

Bocanci de protectie cu bombeu metalic Sirin Rarau S3 SRC fabricati din piele de bovina hidrofobizata cu captuseala din material textil perforat si cu rezistenta la abraziune. Brantul este netesut din..

Bocanci de protectie cu bombeu policarbonat Sirin Gerula S3 SRC

260,0Lei

Bocanci de protectie cu bombeu policarbonat Sirin Gerula S3 SRC fabricati din piele neteda de bovina, hidrofobizata si cu ornamente reflectorizante. Captuseala este din blana sintetica, cu rezistenta ..

Bocanci de protectie cu bombeu policarbonat Sirin Postavarul S1 SRC

165,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu policarbonat Sirin Postavarul S1 SRC sunt fabricati din piele pigmentata de bovina, cu captuseala din textil perforat ce ofera o rezistenta ridicata la abraziune si asi..

Afişare 1 - 12 din 31 (3 pagini)