Echipamente aventura

Echipamente aventura

Binoclu de vanatoare Yukon Solaris 10X50 WP

550,0Lei

Binoclu de vanatoare Yukon Solaris 10X50 WP este un tip de binoclu cu putere de marire de 10x, fabricat din aliaj de aluminiu cu greutate redusa. Optica binoclului Yukon Solaris ofera o calitate ridic..

Binoclu de vanatoare Yukon Solaris 16X50 WP

600,0Lei

Binoclu de vanatoare Yukon Solaris 16X50 WP este un tip de binoclu cu putere de marire de 16x, fabricat din aliaj de aluminiu cu greutate redusa. Optica binoclului Yukon Solaris ofera o calitate ridic..

Bretele reflectorizante cu inchidere cu capsa

45,0Lei

Bretele reflectorizante, reglabile, cu latimea de 4 cm si latimea benzii reflectorizante efectiva de 1.3 cm..

Camasa cu maneca lunga Pentagon Tactical Kalahari

196,0Lei

Camasa cu maneca lunga Pentagon Tactical Kalahari coyote este un produs fabricat cu tehnologia rip-stop 100% nylon din material cu uscare rapida si protectie solara SPF50. Tesaturile ripstop sunt ..

Camasa cu maneca scurta Pentagon Tactical Scout Khaki

259,0Lei

Camasa cu maneca scurta Pentagon Tactical Scout Khaki dispune de proprietati de uscare rapida si protectie solara SPF50. Este fabricata don 100% poliester de 140 grame..

Centura pentru outdoor cu 4 buzunare Pentagon Tactical Alissos

225,0Lei

Centura pentru outdoor cu 4 buzunare Pentagon Tactical Alissos are primul buzunar de 17cm latime si 14.3cm inaltime si este prevazut cu 3 fermoare. Cel de-al doilea are un singur buzunar captusi..

Ghete outdoor trekking Pentagon Tactical Achilles

565,0Lei

Ghete outdoor trekking Pentagon Tactical Achilles sunt fabricate cu tesatura din nylon, material usor respirabil si din piele cu densitate ridicata nubuck. Talpa ghetelor pentru trekking are un ..

Jacheta outdoor Pentagon Tactical Nostalgia Green

415,0Lei

Jacheta outdoor Pentagon Tactical Nostalgia Green este fabricata din 65% poliester si 35% bumbac ripstop cu rezistenta ridicata la rupere si uzura de 215 gr/mp. Jacheta Pentagon Tactical Nostalgia est..

Jacheta outdoor Pentagon Tactical Olympus verde

553,0Lei

Jacheta Pentagon Tactical Olympus verde este fabricata din 100% poliester cu tesatura ripstop ce ofera o rezistenta ridicata la uzura si rupere cu un strat de 100% nylon cu tesatura taslon pentru inta..

Jacheta outdoor softshell rezistenta la ploaie Pentagon Tactical Monsoon

450,0Lei

Jacheta softshell rezistenta la ploaie Pentagon Tactical Monsoon este fabricata din 100% poliester si echipata cu fermoar YKK. Este pregatita pentru ploaie avand protectie Storm|Tex WP10000 gr/mp/24h ..

Manusi tactice fara degete Pentagon Tactical Duty Mechanic negru

65,0Lei

Manusi tactice fara degete Pentagon Tactical Duty Mechanic olive sunt fabricate cu talpa din piele de caprioara, material respirabil si fixare elastica. Culoare negru...

Manusi tactice fara degete Pentagon Tactical Duty Mechanic olive

65,0Lei

Manusi tactice fara degete Pentagon Tactical Duty Mechanic olive sunt fabricate cu talpa din piele de caprioara, material respirabil si fixare elastica. Culoare Olive...

Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)