Bocanci

Bocanci

BOCANCI Ardon DOZER S3 ESD SRC

267,6 LEI

BOCANCI Ardon DOZER S3 ESD SRCBocanci de protectie cu bombeu din fibra de sticla si lamela antiperforatie din Kevlar; - fara elemente metalice; MATERIAL: nubuc, texil; CULOARE: negru; TALPA: PU/PU..

BOCANCI ARDON GROVE PIELE INTOARSA PHYLON CAUCIUC TREKKING

168,0 LEI

BOCANCI ARDON GROVE PIELE INTOARSA PHYLON CAUCIUC TREKKINGbocanci pentru trekking, hidrofobizati;intariti in partea din fata;zona calcaiului intarita cu un strat de poliuretan;confortabili, potriviti ..

BOCANCI ARDON RACER BLUE SOFTSHELL PHYLON CAUCIUC TREKKING

186,0 LEI

BOCANCI ARDON RACER BLUE SOFTSHELL PHYLON CAUCIUC TREKKINGDin material impermeabil, cu talpa intarita cu un strat din poliuretan si material de cauciuc pentru a impiedica alunecarea pe orice fel de te..

BOCANCI ARDON RANDER PIELE PHYLON CAUCIUC TREKKING

290,4 LEI

BOCANCI ARDON RANDER PIELE PHYLON CAUCIUC TREKKINGBocanci pentru trekking ∙ limbă căptușită și zona gleznei căptușită ∙ membrană impermeabilă Hydroguard ∙ partea din față, zona călcâiului și a glez..

BOCANCI ARDON TRACK NUBUCK PHYLON CAUCIUC TREKKING

330,0 LEI

BOCANCI ARDON TRACK NUBUCK PHYLON CAUCIUC TREKKINGBocanci pentru trekking ∙ limbă căptușită și zona gleznei căptușită ∙ membrană impermeabilă Kingtex ∙ branț cu un strat de 3 mm de EVA pentru confo..

Bocanci de lucru fara bombeu Bicap TREKKER O2 SRC

246,0 LEI

Bocanci de lucru fara bombeu Bicap TREKKER O2 SRC cu fete din nubuck si captuseala textila 3D, respirabila, absoarbe si elibereaza umiditatea, cu rezistenta al abraziune.Branturi Top Basic, respirabil..

Bocanci de lucru fara bombeu Sixton Peak Como

300,0 LEI

Bocanci de lucru fara bombeu Sixton Peak ComoFete: piele naturala de bovina, texturata; Captuseala aerata 3D Air circulation;Talpa: poliuretan dubla densitate, partea exterioara transparenta, profi..

Bocanci de protectie ARDON BLENDER S3 SRC

192,0 LEI

Bocanci de protectie ARDON BLENDER S3 SRCghete de siguranțăbombeu metalicMaterial: Piele, Textileculoare: negru și roșu..

Bocanci de protectie ARDON DERRICK HIGH S3 bombeu compozit

228,0 LEI

Bocanci de protectie ARDON DERRICK HIGH S3 bombeu compozitMATERIAL: piele, textil TALPA: cauciuc STANDARD: EN 20345 CULOARE: gri-maro-alb incaltaminte de protectie fara eleme..

Bocanci de protectie ARDON GRINDER-S3 SRC-BC,LNM,PU-C

210,0 LEI

Bocanci de protectie ARDON GRINDER-S3 SRC-BC,LNM,PU-CBocanci de protecție ∙ întăriți în față și în zona călcâiuluiCuloare: Gri-maro-portocaliuMaterial: NăbucBombeu din compozit și lamelă antiperfora..

Bocanci de protectie ARDON HIBERNUS S3

222,0 LEI

Bocanci de protectie ARDON HIBERNUS-S3 CI HRO SRC inalti,BM,LM,PU-CBocanci de protecție înalți pentru iarnă, îmblăniți ∙ talpă din poliuretan/cauciuc, antistatică, rezistentă la uleiuri și căldură d..

Bocanci de protectie ARDON Tabernus S3

204,0 LEI

Bocanci de protectie ARDON Tabernus S3Bocanc de lucru S3 cu bombeu metalic si lamela antiperforatie metalica, piele hidrofobizataMaterial: piele de bivolTalpa: PU/cauciuc- rezistanta talpii la hidroca..

Afişare 1 - 12 din 32 (3 pagini)