Bocanci

Bocanci

Bocanci cu bombeu metalic Cofra New Ural S3 imblaniti

174,0 LEI

Bocanci imblaniti cu bombeu metalic si lamela antiperforatie Cofra NEW-URAL S3 cu fetele din piele hidrofobizata. Captuseala este din blana ecologica, termoizolanta, respirabila si cu rezistenta la ab..

Bocanci de lucru Ardon Dozer S3 ESD SRC

306,0 LEI

Bocanci de lucru Ardon Dozer S3 ESD SRC sunt un tip de incaltaminte cu bombeu din fibra de sticla, lamela antiperforatie din kevlar si fara elemente metalice. Sunt fabricati din nubuc si textil de cul..

Bocanci de lucru Ardon Farm High OB

246,0 LEI

Bocanci de lucru Ardon Farm High OB incaltaminte de protectie uzuala fabricata din piele nubuk cu absorbitor de energie in zona calcaiului si proprietati antistatice. Talpa bocancilor Ardon Farm High ..

Bocanci de lucru Ardon Firsty O1

78,0 LEI

Bocanci de lucru Ardon Firsty O1 culoarea negru cu portocaliu, fara bombeu sau lamela antiperforatie, fabricati din piele bovina si talpa PU/PU, poliuretan cu dubla densitate, antistatica si rezistent..

Bocanci de lucru cu bombeu Ardon Firsty S1P

90,0 LEI

Bocanci de lucru Ardon Firsty S1P sunt fabricati cu bombeu metalic si lamela antiperforatie din otel. In partea superioara bocancii Ardon Firsty sunt fabricati din piele de bovina cu talpa din PU/PU, ..

Bocanci de lucru cu bombeu Ardon Gear

168,0 LEI

Bocanci de lucru cu bombeu Ardon Gear este o incaltaminte de protectie S1P cu partea superioara din velur si textil iar talpa din material PU/PU. Respecta standardul EN 20345. Bocancii Ardon Gear sunt..

Bocanci de lucru cu bombeu compozit PORTWEST Traction S3 HRO CI WR FD02

588,0 LEI

Bocanci de lucru cu bombeu compozit PORTWEST Traction S3 HRO CI WR FD02 foarte utili pentru cei ce lucreaza in industria petroliera. Talpa este rezistenta la uleiuri si combustibili cu o rezistenta ri..

Bocanci de lucru cu bombeu din compozit PORTWEST Operis S3 HRO FC60

276,0 LEI

Bocanci de lucru cu bombeu din compozit PORTWEST Operis S3 HRO FC60 cu o talpa usoara si durabila din PU/cauciuc pentru o rezistenta marita la alunecare si absorbitor de soc. Partea superioara este fa..

Bocanci de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Trent S3 HRO CI HI FO FD09

252,0 LEI

Bocanci de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Trent S3 HRO CI HI FO FD09 sunt un tip de incaltaminte cu rezistenta ridicata si potriviti pentru orice vreme fiind echipati cu o izolatie termica ce mentin..

Bocanci de lucru fara bombeu Bicap TREKKER O2 SRC

246,0 LEI

Bocanci de lucru fara bombeu Bicap TREKKER O2 SRC cu fete din nubuck si captuseala textila 3D, respirabila, absoarbe si elibereaza umiditatea, cu rezistenta al abraziune.Branturi Top Basic, respirabil..

Bocanci de lucru fara bombeu Sixton Peak Como

300,0 LEI

Bocanci de lucru fara bombeu Sixton Peak ComoFete: piele naturala de bovina, texturata; Captuseala aerata 3D Air circulation;Talpa: poliuretan dubla densitate, partea exterioara transparenta, profi..

Bocanci de protectie ARDON HIBERNUS S3

222,0 LEI

Bocanci de protectie ARDON HIBERNUS-S3 CI HRO SRC inalti,BM,LM,PU-CBocanci de protecție înalți pentru iarnă, îmblăniți ∙ talpă din poliuretan/cauciuc, antistatică, rezistentă la uleiuri și căldură d..

Afişare 1 - 12 din 38 (4 pagini)