Bocanci

Bocanci

BOCANCI Ardon DOZER S3 ESD SRC

282,0 LEI

BOCANCI Ardon DOZER S3 ESD SRCBocanci de protectie cu bombeu din fibra de sticla si lamela antiperforatie din Kevlar; - fara elemente metalice; MATERIAL: nubuc, texil; CULOARE: negru; TALPA: PU/PU..

Bocanci de lucru cu bombeu compozit PORTWEST Traction S3 HRO CI WR FD02

588,0 LEI

Bocanci de lucru cu bombeu compozit PORTWEST Traction S3 HRO CI WR FD02 foarte utili pentru cei ce lucreaza in industria petroliera. Talpa este rezistenta la uleiuri si combustibili cu o rezistenta ri..

Bocanci de lucru cu bombeu din compozit PORTWEST Operis S3 HRO FC60

276,0 LEI

Bocanci de lucru cu bombeu din compozit PORTWEST Operis S3 HRO FC60 cu o talpa usoara si durabila din PU/cauciuc pentru o rezistenta marita la alunecare si absorbitor de soc. Partea superioara este fa..

Bocanci de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Trent S3 HRO CI HI FO FD09

252,0 LEI

Bocanci de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Trent S3 HRO CI HI FO FD09 sunt un tip de incaltaminte cu rezistenta ridicata si potriviti pentru orice vreme fiind echipati cu o izolatie termica ce mentin..

Bocanci de lucru fara bombeu Bicap TREKKER O2 SRC

246,0 LEI

Bocanci de lucru fara bombeu Bicap TREKKER O2 SRC cu fete din nubuck si captuseala textila 3D, respirabila, absoarbe si elibereaza umiditatea, cu rezistenta al abraziune.Branturi Top Basic, respirabil..

Bocanci de lucru fara bombeu Sixton Peak Como

300,0 LEI

Bocanci de lucru fara bombeu Sixton Peak ComoFete: piele naturala de bovina, texturata; Captuseala aerata 3D Air circulation;Talpa: poliuretan dubla densitate, partea exterioara transparenta, profi..

Bocanci de protectie ARDON BLENDER S3 SRC

192,0 LEI

Bocanci de protectie ARDON BLENDER S3 SRCghete de siguranțăbombeu metalicMaterial: Piele, Textileculoare: negru și roșu..

Bocanci de protectie ARDON DERRICK HIGH S3 bombeu compozit

228,0 LEI

Bocanci de protectie ARDON DERRICK HIGH S3 bombeu compozitMATERIAL: piele, textil TALPA: cauciuc STANDARD: EN 20345 CULOARE: gri-maro-alb incaltaminte de protectie fara eleme..

Bocanci de protectie ARDON GRINDER-S3 SRC-BC,LNM,PU-C

210,0 LEI

Bocanci de protectie ARDON GRINDER-S3 SRC-BC,LNM,PU-CBocanci de protecție ∙ întăriți în față și în zona călcâiuluiCuloare: Gri-maro-portocaliuMaterial: NăbucBombeu din compozit și lamelă antiperfora..

Bocanci de protectie ARDON HIBERNUS S3

222,0 LEI

Bocanci de protectie ARDON HIBERNUS-S3 CI HRO SRC inalti,BM,LM,PU-CBocanci de protecție înalți pentru iarnă, îmblăniți ∙ talpă din poliuretan/cauciuc, antistatică, rezistentă la uleiuri și căldură d..

Bocanci de protectie ARDON Tabernus S3

204,0 LEI

Bocanci de protectie ARDON Tabernus S3Bocanc de lucru S3 cu bombeu metalic si lamela antiperforatie metalica, piele hidrofobizataMaterial: piele de bivolTalpa: PU/cauciuc- rezistanta talpii la hidroca..

Bocanci de protecţie Cofra MALAREN S3 M SRC

444,0 LEI

Bocanci de protecţie Cofra MALAREN S3 M SRCFEȚE piele box de bovină CĂPTUŞEALĂ din poliester SANY-DRY® 100%, respirabilă, absoarbe şi eliberează umiditatea, cu rezistenţă la abraziune BRANŢ..

Afişare 1 - 12 din 34 (3 pagini)