Instrumente diverse

Instrumente de scris moderne și fiabile. Ideale pentru birou sau școală. Stilouri ONLINE și SCHNEIDER, diverse modele pentru o scriere perfectă.

Instrumente diverse

DIPLOMAT Magnum - Soft Touch - stilou cu penita M, din otel inoxidabil

60,0 LEI

DIPLOMAT Magnum - Soft Touch - stilou cu penita M, din otel inoxidabilStilou cu penita din otel inoxidabil, tip M (mediu). Corp din plastic. Accesorii cromate mate. Acoperit cu lac special anti-alu..

Pix cu 10 culori fluorescente, blister, CARIOCA

18,0 LEI

Pix cu 10 culori fluorescente, blister, CARIOCAPix cu 10 culori fluorescente si mecanism click. Unul dintre cele mai faimoase produse ale marcii CARIOCA. Incepându-si istoria inca din anii 1960, ace..

Pix cu 10 culori, corp gri/color, CARIOCA

16,8 LEI

Pix cu 10 culori, corp gri/color, CARIOCA Pix multicolor, cu corp gri/color. Corpul pixului este disponibil în sase culori diferite – – gri/rosu, gri/albastru, gri/alb, gri/galben, gri/mov si gri/v..

Pix DIPLOMAT Magnum - Soft Touch

44,4 LEI

Pix DIPLOMAT Magnum soft touch este un instrument de scris cu corp din plastic si accesoriile cromate mate. Suprafata pixului este acoprita cu un lac special anti-alunecare. Grip-ul de prindere este e..

PIX METALIC IN ETUI

27,0 LEI

PIX METALIC IN ETUI DIVERSE CULORI..

PIX METALIC IN ETUI NEGRU

36,0 LEI

PIX METALIC IN ETUI NEGRU DIVERSE CULORI..

PIX METALIC SIMPLU

7,5 LEI

PIX METALIC SIMPLU DIVERSE CULORI..

Pix multifunctional de lux PENAC Maki-E - Aki & Haru, in cutie cadou

258,0 LEI

Pix multifunctional de lux PENAC Maki-E - Aki & Haru, in cutie cadou Pix multifunctional de calitate superioară, ambalat în cutie cadou. 3 functiuni: pix reîncărcabil cu 2 rezerve (rosu si albas..

Pix multifunctional de lux PENAC Maki-E - Hoo-oo, in cutie cadou

255,6 LEI

Pix multifunctional de lux PENAC Maki-E - Hoo-oo, in cutie cadou Pix multifunctional de calitate superioară, ambalat în cutie cadou. 3 functiuni: pix reîncărcabil cu 2 rezerve (rosu si albastru) si ..

Pix multifunctional de lux PENAC Maki-E - Mount Fuji, in cutie cadou

255,6 LEI

Pix multifunctional de lux PENAC Maki-E - Mount Fuji, in cutie cadou Pix multifunctional de calitate superioară, ambalat în cutie cadou. 3 functiuni: pix reîncărcabil cu 2 rezerve (rosu si albastru)..

Pix multifunctional de lux PENAC Maki-E - Mount Fuji, in cutie cadou, corp negru

255,6 LEI

Pix multifunctional de lux PENAC Maki-E - Mount Fuji, in cutie cadou, corp negru Pix multifunctional de calitate superioară, ambalat în cutie cadou. 3 functiuni: pix reîncărcabil cu 2 rezerve (rosu ..

Pix multifunctional de lux PENAC Maki-E - Sensu, in cutie cadou

255,6 LEI

Pix multifunctional de lux PENAC Maki-E - Sensu, in cutie cadou Pix multifunctional de calitate superioară, ambalat în cutie cadou. 3 functiuni: pix reîncărcabil cu 2 rezerve (rosu si albastru) si c..

Afişare 1 - 12 din 36 (3 pagini)