Lego

Geanta echipament sportiv, cu buzunar pentru incaltaminte, LEGO Core Line - Friends Girls Rock

156,0 LEI

Geanta echipament sportiv, cu buzunar pentru incaltaminte, LEGO Core Line - Friends Girls Rock, geanta perfecta pentru echipamentul sportiv. Are buzunar separat pentru incaltaminte. Dimensiunile genti..

Geanta echipament sportiv, cu buzunar pentru incaltaminte, LEGO Core Line - NinjaGo Energy

156,0 LEI

Geanta echipament sportiv, cu buzunar pentru incaltaminte, LEGO Core Line - NinjaGo Energy, geanta perfecta pentru echipamentul sportiv. Are buzunar separat pentru incaltaminte. Dimensiunile gentii ..

Geanta echipament sportiv, cu buzunar pentru incaltaminte, LEGO Core Line - NinjaGo Shadow

156,0 LEI

Geanta echipament sportiv, cu buzunar pentru incaltaminte, LEGO Core Line - NinjaGo Shadow, geanta perfecta pentru echipamentul sportiv. Are buzunar separat pentru incaltaminte. Dimensiunile gentii ..

Ghiozdan de gradinita Ergo LEGO Core Line

144,0 LEI

Ghiozdan de gradinita Ergo LEGO Core Line este potrivit pentru copii cu varsta intre 3 si 6 ani. Ghiozdanul Lego este confectionat pentru a avea o greutate usoara si cu doua compartimente. In lateral ..

Ghiozdan de gradinita LEGO V-Line

96,0 LEI

Ghiozdan de gradinita LEGO V-Line este un ghiozdan cu un buzunar principal incapator, barete captusite si ergonomice pentru spate si zone reflectorizante pe toate cele 4 parti, pentru o vizibilitate c..

Ghiozdan Junior LEGO Core Line City Police Chopper

114,0 LEI

Ghiozdan Junior LEGO Core Line City Police Chopper este un rucsac din polyester ce este special conceput pentru copii cu varste intre 3 si 6 ani. Ghiozdanul este fabricat pentru a fi foarte usor si nu..

Ghiozdan Lego Junior Core Line Firends Confetti

120,0 LEI

Ghiozdan Lego Junior Core Line Firends Confetti este un rucsac din polyester potrivit pentru copii cu varsta intre 3 si 6 ani cu o greutate usoara pentru a nu apasa pe umerii purtatorului. Dispune de ..

Ghiozdan Lego Junior Core Line Star Wars Stormtrooper

120,0 LEI

Ghiozdan Lego Junior Core Line Star Wars Stormtrooper este un rucsac din polyester potrivit pentru copii cu varsta intre 3 si 6 ani cu o greutate usoara pentru a nu apasa pe umerii purtatorului. D..

Ghiozdan pentru scoala extins Lego V-Line

126,0 LEI

Ghiozdanul pentru scoala extins Lego V-Line are bartele pentru umeri captusite si reglabile. Interiorul este compartimentat cu doua compartimente cu inchidere cu fermoar iar in lateral are doua buzuna..

Ghiozdan pentru scoala LEGO Core Line Venture design Friends Girls Rock

366,0 LEI

Ghiozdan pentru scoala LEGO Core Line Venture design Friends Girls Rock fabricat din materiale calitative cu rezistenta la apa, poliester 300D/600D si elemente reflectorizante pe toate cele patru latu..

Ghiozdan pentru scoala LEGO Core Line Venture design NinjaGo Energy

366,0 LEI

Ghiozdan pentru scoala LEGO Core Line Venture design NinjaGo Energy este un ghiozdan confectionat din material de inalta calitate rezistent la apa, poliester 300D/600D cu elemente reflectorizante pe t..

Ghiozdan scoala Easy Lego Core Line

312,0 LEI

Ghiozdan scoala Easy Lego Core Line Ghiozdan din poliester, potrivit pentru copii cu varsta intre 6 si 12 ani. Greutatea usoara a ghiozdanului asigura o incarcatura suplimentara minima. Catarama c..

Afişare 1 - 12 din 34 (3 pagini)