Manusi protectie

Manusi protectie

Manusi de lucru ARDON Storm Touch antitaiere

36,0 LEI

Manusi de lucru ARDON Storm Touch antitaiere. Manusi fabricate din nylon DYNEEMA si acoperite cu poliuretan.Manusile Storm Touch respecta standardele EN 388 4343Manusi cu proprietati antitaiere..

Manusi de protectie antichimica KCL Pharmatril®

72,0 LEI

Manusi de protectie antichimica KCL Pharmatril® ambidextre si nepudrate cu grosimea de 0,09mm;Ambalare: 100 buc/cutie. Risc chimic: limitat.Aplicatii: industria alimentara, laboratoare...

Manusi de protectie antichimica Sol-Vex

14,4 LEI

Manusi de protectie antichimica Sol-Vex din nitrilLungime 330 mm, grosime 0,38 mm, textura nisipoasa, interior captusit cu un strat foarte fin din fibre de bumbac.Risc mecanic, chimic.Aplicatii: pr..

Manusi de protectie Ardon Henry PU Spandex

30,0 LEI

Manusi Ardon Henry PU SpandexManusi de protectie acoeprite cu un strat din piele durabila. Manusile Henry se pot folosi in mediu exterior, la temperaturi scazute avand o protectie termica ridicata si ..

Manusi de protectie ARDON Shield

44,4 LEI

Manusi de protectie ARDON Shield, fabricate din poliester, lycra si acoperite cu un strat de nitril.Respecta standardul EN 388 nivelul 5 taiereManusile Ardon Shield sunt concepute pentru lucrul cu mat..

Manusi de protectie chimica cu strat dublu de spuma de nitril NITRILE FOAM GRIP SHOWA

45,6 LEI

Manusi de protectie chimica cu strat dublu de spuma de nitril NITRILE FOAM GRIP SHOWACăptușeală din tricot poliester/nailon;Asigură protecție chimică și aderență sporită în mediu uleios; Lungime 30..

Manusi de protectie de unica folosinta cat. III, 7540 COBALT BLUE

99,6 LEI

Manusi de protectie de unica folosinta cat. III, 7540 COBALT BLUEManusa de unica folosinta, ambidextra, din nitril, nepudrata, grosime 0.10 mm, lungime 300 mm, cu bordura rulata si varful degetelor ..

Manusi de protectie de unica folosinta cat. III, 7580 COBALT BLUE

114,0 LEI

Manusi de protectie de unica folosinta cat. III, 7580 COBALT BLUEManusa de unica folosinta, ambidextra, din nitril, nepudrata, grosime 0.20 mm, lungime 300 mm, cu bordura rulata si varful degetelor ..

Manusi de protectie din fibre speciale impregnate cu nitril + spuma nitrilica SHOWA

60,0 LEI

Manusa tricotata din fibre speciale Hagane Coil™, impregnata ¾ cu nitril si spuma de nitril in palma.Rezistenta foarte buna la abraziune, taiere si rupere.Potrivita pentru mediu umed si uleiosManu..

Manusi de protectie din zale Inox

444,0 LEI

Manusi de protectie din zale Inox pentru macelari Confectionata din zale otel inox, diametrul ochiurilor de 4 mm, lungime 24 cm,Marimi:XXS (manseta maro); XS (manseta verde); S (manseta alba);..

Manusi de protectie KCL Dermatril®

96,0 LEI

Manusi de protectie KCL Dermatril® antichimice din cauciuc nitrilic, ambidextre, nepudrate. Grosime 0,20 mm, rezistenta mecanica superioara manusilor de unica folosinta din latex, certificate pen..

Manusi de protectie mecanica cat. II, TITAN-850

48,0 LEI

Manusi de protectie mecanica cat. II, TITAN-850, din material textil, impregnata cu cauciuc nitrilic si manseta larga. Ofera aderenta maxima in mediu uscat, umed si uleios. Protejeaza impotriva socuri..

Afişare 1 - 12 din 33 (3 pagini)