Manusi protectie

Manusi protectie

Manusi de lucru ARDON Storm Touch antitaiere

48,0Lei

Manusi de lucru ARDON Storm Touch antitaiere. Manusi fabricate din nylon DYNEEMA si acoperite cu poliuretan.Manusile Storm Touch respecta standardele EN 388 4343Manusi cu proprietati antitaiere..

Manusi de protectie antichimica Sol-Vex

14,4Lei

Manusi de protectie antichimica Sol-Vex din nitrilLungime 330 mm, grosime 0,38 mm, textura nisipoasa, interior captusit cu un strat foarte fin din fibre de bumbac.Risc mecanic, chimic.Aplicatii: pr..

Manusi de protectie antitaiere nivel 5 RECUT5

30,0Lei

Manusi de protectie antitaiere nivel 5 RECUT5 din fire HPPE impregnate cu poliretan in palma si manseta elastica. Sunt rezistente la abraziune si la taiere. Utilizabile in zonele de lucru cu risc meca..

Manusi de protectie Ardon Henry PU Spandex

36,0Lei

Manusi Ardon Henry PU SpandexManusi de protectie acoeprite cu un strat din piele durabila. Manusile Henry se pot folosi in mediu exterior, la temperaturi scazute avand o protectie termica ridicata si ..

Manusi de protectie ARDON Shield

54,0Lei

Manusi de protectie ARDON Shield, fabricate din poliester, lycra si acoperite cu un strat de nitril.Respecta standardul EN 388 nivelul 5 taiereManusile Ardon Shield sunt concepute pentru lucrul cu mat..

Manusi de protectie chimica Nitrile Foam Grip Showa

48,0Lei

Manusi de protectie chimica cu strat dublu de spuma de nitril NITRILE FOAM GRIP SHOWA sunt manusi de lucru cu captuseala din tricot poliester/nailon. Sunt concepute pentru a asigura protectie ridicata..

Manusi de protectie din fibre speciale SHOWA

60,0Lei

Manusa tricotata din fibre speciale Hagane Coil™, impregnata ¾ cu nitril si spuma de nitril in palma.Rezistenta foarte buna la abraziune, taiere si rupere.Potrivita pentru mediu umed si uleiosManu..

Manusi de protectie din zale Inox

444,0Lei

Manusi de protectie din zale Inox pentru macelari Confectionata din zale otel inox, diametrul ochiurilor de 4 mm, lungime 24 cm,Marimi:XXS (manseta maro); XS (manseta verde); S (manseta alba);..

Manusi de protectie impregnate total cu latex Showa Dual-Latex

34,8Lei

Manusi din nailon/poliester impregnate total in latex Showa DUAL-LATEX tricotate din fibre sintetice, fara cusaturi, acoperite in palma cu strat dublu din latex si spuma latex.Manusile sunt impermeabi..

Manusi de protectie mecanica cat. II TITAN-850

48,0Lei

Manusi de protectie mecanica cat. II TITAN-850, din material textil, impregnata cu cauciuc nitrilic si manseta larga. Ofera aderenta maxima in mediu uscat, umed si uleios. Protejeaza impotriva socuril..

Manusi de protectie pentru forestieri, KM1509500 FOREST

120,0Lei

Manusi de protectie pentru forestieri, KM1509500 FOREST, pentru protectie la lucrul cu fierastraul cu lant. Zona palmara din piele spalt de bovina. Manusa stanga este cu captuseala de protectie anti-t..

Manusi de protectie termoizolante Ice Grip KCL

49,2Lei

Manusi de protectie termoizolante Ice Grip KCL impotriva temperaturilor scazute, pana la -50°C (scurta durata). Multiple straturi pentru protectie mecanica, membrana Thinsulate, manseta tricotata..

Afişare 1 - 12 din 37 (4 pagini)