Mănuşi protecţie

Mănuşi protecţie

Manusa de protectie antichimica KCL Pharmatril®

94,5 LEI

Manusa de protectie antichimica KCL Pharmatril® antichimica din cauciuc nitrilic.Ambidextra, nepudrata, grosime 0,09 mm, ;Ambalare: 100 buc/cutie.Risc chimic: limitat.Aplicatii: industria alimentara,..

Manusa de protectie antichimica Sol-Vex

29,7 LEI

Manusa de protectie antichimica Sol-VexManusa antichimica din nitril.Lungime 330 mm, grosime 0,38 mm, textura nisipoasa, interior captusit cu un strat foarte fin din fibre de bumbac.Risc mecanic, ..

Manusa de protectie din zale Inox

472,5 LEI

Manusa de protectie din zale Inox Confectionata din zale otel inox, diametrul ochiurilor de 4 mm, lungime 24 cm,Marimi:XXS (manseta maro); XS (manseta verde); S (manseta alba); M (manseta ros..

Manusa de protectie KCL Dermatril®

121,5 LEI

Manusa de protectie KCL Dermatril® antichimica din cauciuc nitrilic, ambidextra, nepudrata. Grosime 0,20 mm, rezistenta mecanica superioara manusilor de unica folosinta din latex, certificate pen..

Manusa de protectie pentru sudura Nitras Kombi

54,0 LEI

Manusa de protectie pentru sudura Nitras Kombi pentru sudura cu 5 degete.Palma si degetul mare din piele box bovina, fata si manseta din spalt bovine.Lungime totala 35 cm.; Marime: 10. Risc mecanic..

Manusa de protectie Specialgrip

10,8 LEI

Manusa de protectie Specialgrip tricotata din fibre mixte, imersata partial in latex. Textura ridata pentru o priza mai buna, manseta elastica. Aplicatii: gradinarit, constructii, tamplarie, br..

Manusa de protectie termoizolanta Ice Grip KCL

74,3 LEI

Manusa de protectie termoizolanta Ice Grip KCL impotriva temperaturilor scazute, pana la -50°C (scurta durata). Multiple straturi pentru protectie mecanica, membrana Thinsulate, manseta tricotata..

Manusa din nailon/poliester impreganta total cu latex Showa DUAL-LATEX

62,1 LEI

Manusa din nailon/poliester impreganta total cu latex Showa DUAL-LATEX tricotată din fibre sintetice, fără cusături, acoperită în palmă cu strat dublu: latex și spumă latex. Impermeabilă, oferă un ..

Manusa din tricot impregnata cu latex MAPA TEMP-ICE

67,5 LEI

Manusa din tricot impregnata cu latex MAPA TEMP-ICE tricotată din fibre speciale de protecție termică impregnată ¾ cu nitril, priză foarte bună în manipularea pieselor umede. Potrivită pentru med..

Manusa tricotata nylon/Dyneema/Lycra HyFlex Ansell

74,3 LEI

Intr-o varietate de modele gama HyFlex va ofera performante mecanice, confort si siguranta pentru fiecare aplicatie.Imersiile din diferite materiale va asigura priza necesara in mediul uscat sau ule..

Manusa tricotata spandex/nylon,impregnata 3/4 cu neopren si nitril HYFLEX Ansell

56,7 LEI

Mănușă tricotată din spandex și nailon, ¾ imersată în neopren și nitril. Oferă priză sigură, impermeabilitate și performanță maximă în mediul uleios.Manusa tricotata spandex/nylon,impregnata 3/4 cu..

Manusi de protectie Ardon Henry PU Spandex Manusi de protectie Ardon Henry PU Spandex
Nou ! -6%

Manusi de protectie Ardon Henry PU Spandex

64,8 LEI 68,9 LEI

Manusi Ardon Henry PU SpandexManusi de protectie acoeprite cu un strat din piele durabila. Manusile Henry se pot folosi in mediu exterior, la temperaturi scazute avand o protectie termica ridicata si ..

Afişare 1 - 12 din 30 (3 pagini)