Nikidom

Ghiozdan NIKIDOM Zipper - Aspen

225,5 LEI

Ghiozdanul NIKIDOM Zipper - Aspen are un design elegant si ergonomic. Captuseala de pe spate are grosimi diferite ceea ce ii permite sa se adapteze oricarui tip de coloana vertebrala. Baretele sunt ca..

Ghiozdan NIKIDOM Zipper - Dakar

225,5 LEI

Ghiozdan NIKIDOM Zipper - Dakar este un rucsac pentru scoala ergonomic, functional si foarte practic. Materialul din care este fabricat este aerisit iar bretelele pentru spate sunt ajustabile si cu fo..

Ghiozdan NIKIDOM Zipper - Maldives

225,5 LEI

Ghiozdan NIKIDOM Zipper - Maldives, un rucsac cu baretele pentru spate captusite si ajustabile cu forma ergonomica. Zipper este un ghiozdan foarte practic si elegant fabricat din material aerisit cu b..

Ghiozdan NIKIDOM Zipper - Oslo

225,5 LEI

Ghiozdan NIKIDOM Zipper - Oslo, un ghiozdan pentru scoala din materiale rezistente la apa si cu baza din PVC ce ofera o stabilitate marita ghiozdanului atunci cand este incarcat. Dispune de suport pen..

Ghiozdan NIKIDOM Zipper - Phoenix

225,5 LEI

Ghiozdan NIKIDOM Zipper - PhoenixRucsacul Zipper este cel mai practic, elegant si functional rucsac ergonomic. Nu mai trebuie sa alegeti intre stil si functionalitate, deoarece are nenumarate caracte..

Ghiozdan NIKIDOM Zipper - Tasmania

225,5 LEI

Ghiozdan NIKIDOM Zipper - TasmaniaRucsacul Zipper este cel mai practic, elegant si functional rucsac ergonomic. Nu mai trebuie sa alegeti intre stil si functionalitate, deoarece are nenumarate caract..

Ghiozdan NIKIDOM Zipper - Tijuana

225,5 LEI

Ghiozdan NIKIDOM Zipper - TijuanaRucsacul Zipper este cel mai practic, elegant si functional rucsac ergonomic. Nu mai trebuie sa alegeti intre stil si functionalitate, deoarece are nenumarate caracte..

Ghiozdan NIKIDOM Zipper - Wales

225,5 LEI

Ghiozdan NIKIDOM Zipper - WalesRucsacul Zipper este cel mai practic, elegant si functional rucsac ergonomic. Nu mai trebuie sa alegeti intre stil si functionalitate, deoarece are nenumarate caracteri..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Cool Blue

451,0 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Cool BlueGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Goal

451,0 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - GoalGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se asig..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Kaleido

451,0 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - KaleidoGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se a..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Logomania

451,0 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - LogomaniaGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se..

Afişare 1 - 12 din 33 (3 pagini)