Lentila Colorata

Lentila Colorata

Ochelari de protectie cu lentila bronz 3M Solus

51,6Lei

Ochelari de protectie cu lentila bronz 3M Solus, fabricati cu forma lentilei asferica, cu protectoare laterale si filtru UV. Greutatea ochelarilor este de doar 23 grame. Lentila ochelarilor Solus are ..

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Ardon M4100

14,4Lei

Ochelarii de protectie Ardon M4100 sunt conceputi pentru a oferi ochilor protectie ridicata pe tot parcursul zilei, fie ca sunteti in timpul liber sau la locul de munca. Panourile laterale verzi sunt ..

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Bolle Contour
Nou !

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Bolle Contour

55,2Lei

Ochelarii de protectie cu lentila fumurie Bolle Contour sunt echipati cu lentile tratate antiaburire si antizgariere pe ambele parti ale lentilei si se pot curata usor cu apa si sapun. Respecta normel..

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Portwest Clear View

18,0Lei

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Portwest Clear View sunt fabricati cu un tip de rama deosebita ce ofera o protectie excelenta si o vedere panoramica. Ochelarii Portwest au certificare CE si o..

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Portwest Lite

18,0Lei

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Portwest Lite sunt ochelari cu certificare CE si tratati cu un strat protector antiaburire si ofera o protectie UV de 99%. Respecta standardele AS/NZS 1337.1, ..

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Portwest Umbra Polarised

96,0Lei

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Portwest Umbra Polarised sunt ochelari polarizati ce elimina orice fel de stralucire reflectorizanta care loveste lentila, astfel reducand efectul de orbire. L..

Ochelari de protectie cu lentila galbena Bolle Contour
Nou !

Ochelari de protectie cu lentila galbena Bolle Contour

55,2Lei

Ochelarii de protectie cu lentila galbena Bolle Contour sunt echipati cu lentile tratate antiaburire si antizgariere pe ambele parti ale lentilei si se pot curata usor cu apa si sapun. Respecta normel..

Ochelari de protectie din policarbonat Portwest Profile

30,0Lei

Ochelarii de protectie din policarbonat Portwest Profile sunt un model de ochelari conceputi pentru a oferi confort purtatorului avand bratele din cauciuc moale. Ochelarii Portwest Profile asigura o p..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)