Lentila Colorata

Lentila Colorata

Ochelari de protectie 3M SECURE FIT cu lentile galbene

45,6 LEI

Ochelari de protectie 3M SECURE FIT 400. Tehnologie patentată 3M pentru difuzarea presiunii din zona tâmplelor. Potriviți pentru diferite dimensiuni ale feței. Suport din silicon pe nas, ajustabil. ..

Ochelari de protectie 3M Solus cu lentila bronz

51,6 LEI

Ochelari de protectie 3M Solus cu lentila bronzCaracteristici: lentila asferica, cu protectoare laterale, filtru UV; Greutate redusa: 23 g; Lentila cu tratament antizgariere;Aplicatii: constructii,..

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Ardon M4100

14,4 LEI

Ochelarii de protectie Ardon M4100 sunt conceputi pentru a oferi ochilor protectie ridicata pe tot parcursul zilei, fie ca sunteti in timpul liber sau la locul de munca. Panourile laterale verzi sunt ..

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Portwest Clear View

18,0 LEI

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Portwest Clear View sunt fabricati cu un tip de rama deosebita ce ofera o protectie excelenta si o vedere panoramica. Ochelarii Portwest au certificare CE si o..

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Portwest Lite

18,0 LEI

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Portwest Lite sunt ochelari cu certificare CE si tratati cu un strat protector antiaburire si ofera o protectie UV de 99%. Respecta standardele AS/NZS 1337.1, ..

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Portwest Umbra Polarised

96,0 LEI

Ochelari de protectie cu lentila fumurie Portwest Umbra Polarised sunt ochelari polarizati ce elimina orice fel de stralucire reflectorizanta care loveste lentila, astfel reducand efectul de orbire. L..

Ochelari Solus Scotchguard fumurii cu rama albastra

96,0 LEI

Ochelari Solus Scotchguard fumurii cu rama albastra sunt fabricati cu brate detasabile, punte nazala moale, brate cu elemente moi pe interior pentru confort sporit, ventilari, cu insertie de spuma det..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)