Lentila incolora

Lentila incolora

Ochelari de protectie 3M cu lentila incolora

44,4 LEI

Caracteristici: conceputi pentru a se fixa deasupra ochelarilor de vedere la majoritatea utilizatorilor, cu interferenta minima;Ochelari de protectie 3M cu lentila incolora cu tratament antizgariere..

Ochelari de protectie 3M MARCUS GRONHOLM cu lentila incolora

86,4 LEI

Ochelari de protectie 3M MARCUS GRONHOLM cu lentila incolora, design atractiv și modern. Lentile rezistente din policarbonat. Tratament antizgâriere și anticondens.Clasa optică 1 pentru claritate și ..

Ochelari de protectie 3M SECURE FIT cu lentile in/out

45,6 LEI

Ochelari de protectie 3M SECURE FIT 400. Tehnologie patentată 3M pentru difuzarea presiunii din zona tâmplelor. Potriviți pentru diferite dimensiuni ale feței. Suport din silicon pe nas, ajustabil. ..

Ochelari de protectie 3M SECURE FIT cu lentile incolore

39,6 LEI

Ochelari de protectie 3M SECURE FIT cu lentile incolore cu tenologie patentata 3M pentru difuzarea presiunii din zona tamplelor. Sunt potriviti pentru diferite dimensiuni ale fetei si sunt dotati cu s..

Ochelari de protectie cu lentile incolore 3M COMFORT

56,4 LEI

Ochelari de protectie cu lentile incolore 3M COMFORT, cu clasă optică 1, pentru claritate optică ridicată și utilizare pe perioade extinse. Lentile inclinabile, pentru fixare individuală. Brațe cu l..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)