Zipit

Geanta reversibila ZIP..IT cu forme geometrice si husa laptop 14 inch

198,0 LEI

Geanta reversibila ZIP..IT cu forme geometrice si husa laptop 14 inch, geanta cu doua fete si bareta pentru umar, are husa pentru un laptop cu dimensiunile de 13.3 inchDimensiuni: 420 x 140 x 290 cm..

Geanta reversibila ZIP..IT cu husa laptop 14 inch cu cercuri colorate

198,0 LEI

Geanta reversibila ZIP..IT cu husa laptop 14 inch cu cercuri colorate este o geanta de umar cu doua fete. Geanta are o bareta pentru a fi purtata pe umar, reglabila si o husa pentru laptop de dimensiu..

Rucsac ZIP..IT Adventure Blue Vintage, cu buzunare laterale

90,0 LEI

Rucsac ZIP..IT Adventure Blue Vintage, cu buzunare lateraleFiecare rucsac din colectia noastra Adventure Backpack ofera o grafica unica pentru a inspira urmatoarea dvs. aventura. Spatele captusit si b..

Rucsac ZIP..IT Adventure Explorer, cu buzunare laterale

90,0 LEI

Rucsac ZIP..IT Adventure Explorer, cu buzunare lateraleFiecare rucsac din colectia noastra Adventure Backpack ofera o grafica unica pentru a inspira urmatoarea dvs. aventura. Spatele captusit si baret..

Rucsac ZIP..IT Adventure Graffiti, cu buzunare laterale

90,0 LEI

Rucsac ZIP..IT Adventure Graffiti, cu buzunare lateraleFiecare rucsac din colectia noastra Adventure Backpack ofera o grafica unica pentru a inspira urmatoarea dvs. aventura. Spatele captusit si baret..

Rucsac ZIP..IT Adventure Young Fashion Designer, cu buzunare laterale

90,0 LEI

Rucsac ZIP..IT Adventure Young Fashion Designer, cu buzunare lateraleFiecare rucsac din colectia noastra Adventure Backpack ofera o grafica unica pentru a inspira urmatoarea dvs. aventura. Spatele cap..

Rucsac ZIP..IT Grillz - camuflaj verde

72,0 LEI

Rucsac ZIP..IT Grillz - camuflaj verdeRucsacul Grillz vine cu atitudine, astfel incat va puteti petrece ziua cu stil. Compartimentul interior spatios si buzunarul mic exterior, ofera suficient loc pen..

Rucsac ZIP..IT Grillz - negru/galben

72,0 LEI

Rucsac ZIP..IT Grillz - negru/galben Rucsacul Grillz vine cu atitudine, astfel încât sa va puteti petrece ziua cu stil; Compartimentul interior spations si buzunarul mic exterior ofera sufficient loc..

Rucsac ZIP..IT Grillz, cu buzunare laterale - camuflaj verde

126,0 LEI

Rucsac ZIP..IT Grillz, cu buzunare laterale - camuflaj verdeRucsacul Grillz vine cu atitudine, astfel incat va puteti petrece ziua cu stil. Compartimentul interior spatios si buzunarul mic exterior, o..

Rucsac ZIP..IT Grillz, cu buzunare laterale - gri inchis

126,0 LEI

Rucsac ZIP..IT Grillz, cu buzunare laterale - gri inchisRucsacul Grillz vine cu atitudine, astfel incat va puteti petrece ziua cu stil. Compartimentul interior spatios si buzunarul mic exterior, ofera..

Rucsac ZIP..IT Grillz, cu buzunare laterale - negru/galben

126,0 LEI

Rucsac ZIP..IT Grillz, cu buzunare laterale - negru/galbenRucsacul Grillz vine cu atitudine, astfel incat va puteti petrece ziua cu stil. Compartimentul interior spatios si buzunarul mic exterior, ofe..

Rucsac ZIP..IT Shell - negru cu buzunare verzi

216,0 LEI

Rucsac ZIP..IT Shell - negru cu buzunare verziTotul se pastreaza in siguranta in interiorul acestui rucsac cool, fabricat din material rigid si inchidere cu fermoar. Partea din spate si bretelele sun..

Afişare 1 - 12 din 18 (2 pagini)