Zipit

Geanta de umar reversibila ZIPIT cu forme geometrice si husa laptop 14 inch

210,0 LEI

Geanta reversibila ZIP..IT cu forme geometrice si husa laptop 14 inch, geanta cu doua fete si bareta pentru umar, are husa pentru un laptop cu dimensiunile de 13.3 inchDimensiuni: 420 x 140 x 290 cm..

Geanta de umar reversibila ZIPIT cu husa laptop 14 inch cu cercuri colorate

210,0 LEI

Geanta reversibila ZIP..IT cu husa laptop 14 inch cu cercuri colorate este o geanta de umar cu doua fete. Geanta are o bareta pentru a fi purtata pe umar, reglabila si o husa pentru laptop de dimensiu..

Ghiozdan pentru scoala ZIPIT Grillz camuflaj verde

120,0 LEI

Ghiozdanul pentru scoala ZIPIT Grillz camuflaj verde este un rucsac modern, pentru scoala, cu un compartiment interior spatios si un buzunar mic exterior, oferind un spatiu suficient pentru toate echi..

Ghiozdan pentru scoala ZIPIT Grillz cu buzunare laterale camuflaj verde

138,0 LEI

Ghiozdan pentru scoala ZIPIT Grillz cu buzunare laterale camuflaj verdeRucsacul Grillz vine cu atitudine, astfel incat va puteti petrece ziua cu stil. Compartimentul interior spatios si buzunarul mic ..

Ghiozdan pentru scoala ZIPIT Grillz cu buzunare laterale gri inchis

138,0 LEI

Ghiozdan pentru scoala ZIPIT Grillz cu buzunare laterale gri inchisRucsacul Grillz vine cu atitudine, astfel incat va puteti petrece ziua cu stil. Compartimentul interior spatios si buzunarul mic exte..

Ghiozdan pentru scoala ZIPIT Metro Premium Camo

240,0 LEI

Ghiozdan ZIPIT Metro Premium Camo este un ghiozdan conceput sa reduca oboseala si sa mentina o pozitie corecta a spatelui. Ghiozdanul Zipit Metro are doua compartimente principale si buzunare multiple..

Ghiozdan pentru scoala ZIPIT Metro Premium Galben

240,0 LEI

Ghiozdan ZIPIT Metro Premium Galben este special conceput pentru a pastra o pozitie corecta a spatelui in timpul purtarii ajutand la reducerea oboselii. Ghiozdanul are doua buzunare principale cat si ..

Ghiozdan pentru scoala ZIPIT Metro Premium Negru

240,0 LEI

Ghiozdan ZIPIT Metro Premium Negru este un ghiozdan compartimentat, cu doua compartimente principale pentru caiete si carti cat si compartimente pentru obiecte personale, laptop sau telefon. Este fabr..

Ghiozdan pentru scoala ZIPIT Metro Premium Visiniu

240,0 LEI

Ghiozdan ZIPIT Metro Premium Visiniu, un ghiozdan pentru scoala accesorizat cu multiple agatatori si clema pentru chei. Este construit cu doua compartimente principale mari cat si cu altele aditionale..

Ghiozdan pentru scoala ZIPIT Shell negru cu buzunare verzi

246,0 LEI

Ghiozdan pentru scoala ZIPIT Shell negru cu buzunare verziTotul se pastreaza in siguranta in interiorul acestui rucsac cool, fabricat din material rigid si inchidere cu fermoar. Partea din spate si b..

Ghiozdan pentru scoala ZIPIT Shell negru cu design cu dungi negre

246,0 LEI

Ghiozdan pentru scoala ZIPIT Shell negru cu design cu dungi negreTotul se pastreaza in siguranta in interiorul acestui rucsac cool, fabricat din material rigid si inchidere cu fermoar. Partea din spa..

Ghiozdan pentru scoala ZIPIT Shell triunghiuri albastre

246,0 LEI

Ghiozdan pentru scoala ZIPIT Shell triunghiuri albastreTotul se pastreaza in siguranta in interiorul acestui rucsac cool, fabricat din material rigid si inchidere cu fermoar. Partea din spate si bret..

Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)