Zipit

Geanta reversibila ZIP..IT cu forme geometrice si husa laptop 14 inch

198,0 LEI

Geanta reversibila ZIP..IT cu forme geometrice si husa laptop 14 inch, geanta cu doua fete si bareta pentru umar, are husa pentru un laptop cu dimensiunile de 13.3 inchDimensiuni: 420 x 140 x 290 cm..

Geanta reversibila ZIP..IT cu husa laptop 14 inch cu cercuri colorate

198,0 LEI

Geanta reversibila ZIP..IT cu husa laptop 14 inch cu cercuri colorate este o geanta de umar cu doua fete. Geanta are o bareta pentru a fi purtata pe umar, reglabila si o husa pentru laptop de dimensiu..

Ghiozdan ZIP..IT Adventure Blue Vintage, cu buzunare laterale

90,0 LEI

Ghiozdan ZIP..IT Adventure Blue Vintage, cu buzunare lateraleFiecare rucsac din colectia noastra Adventure Backpack ofera o grafica unica pentru a inspira urmatoarea dvs. aventura. Spatele captusit si..

Ghiozdan ZIP..IT Adventure Explorer, cu buzunare laterale

90,0 LEI

Ghiozdan ZIP..IT Adventure Explorer, cu buzunare lateraleFiecare rucsac din colectia noastra Adventure Backpack ofera o grafica unica pentru a inspira urmatoarea dvs. aventura. Spatele captusit si bar..

Ghiozdan ZIP..IT Adventure Graffiti, cu buzunare laterale

90,0 LEI

Ghiozdan ZIP..IT Adventure Graffiti, cu buzunare lateraleFiecare rucsac din colectia noastra Adventure Backpack ofera o grafica unica pentru a inspira urmatoarea dvs. aventura. Spatele captusit si bar..

Ghiozdan ZIP..IT Adventure Young Fashion Designer, cu buzunare laterale

90,0 LEI

Ghiozdan ZIP..IT Adventure Young Fashion Designer, cu buzunare lateraleFiecare rucsac din colectia noastra Adventure Backpack ofera o grafica unica pentru a inspira urmatoarea dvs. aventura. Spatele c..

Ghiozdan ZIP..IT Grillz - camuflaj verde

72,0 LEI

Ghiozdan ZIP..IT Grillz - camuflaj verdeRucsacul Grillz vine cu atitudine, astfel incat va puteti petrece ziua cu stil. Compartimentul interior spatios si buzunarul mic exterior, ofera suficient loc p..

Ghiozdan ZIP..IT Grillz - negru/galben

72,0 LEI

Ghiozdan ZIP..IT Grillz - negru/galben Rucsacul Grillz vine cu atitudine, astfel încât sa va puteti petrece ziua cu stil; Compartimentul interior spations si buzunarul mic exterior ofera sufficient l..

Ghiozdan ZIP..IT Grillz, cu buzunare laterale - camuflaj verde

126,0 LEI

Ghiozdan ZIP..IT Grillz, cu buzunare laterale - camuflaj verdeRucsacul Grillz vine cu atitudine, astfel incat va puteti petrece ziua cu stil. Compartimentul interior spatios si buzunarul mic exterior,..

Ghiozdan ZIP..IT Grillz, cu buzunare laterale - gri inchis

126,0 LEI

Ghiozdan ZIP..IT Grillz, cu buzunare laterale - gri inchisRucsacul Grillz vine cu atitudine, astfel incat va puteti petrece ziua cu stil. Compartimentul interior spatios si buzunarul mic exterior, ofe..

Ghiozdan ZIP..IT Grillz, cu buzunare laterale - negru/galben

126,0 LEI

Ghiozdan ZIP..IT Grillz, cu buzunare laterale - negru/galbenRucsacul Grillz vine cu atitudine, astfel incat va puteti petrece ziua cu stil. Compartimentul interior spatios si buzunarul mic exterior, o..

Ghiozdan ZIP..IT Shell - negru cu buzunare verzi

216,0 LEI

Ghiozdan ZIP..IT Shell - negru cu buzunare verziTotul se pastreaza in siguranta in interiorul acestui rucsac cool, fabricat din material rigid si inchidere cu fermoar. Partea din spate si bretelele s..

Afişare 1 - 12 din 25 (3 pagini)