Căutare - Nikidom roller

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Cool Blue

471,5 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Cool BlueGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Goal

471,5 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - GoalGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se asig..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Kaleido

471,5 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - KaleidoGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se a..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Mandala

471,5 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - MandalaGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se a..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Miami

471,5 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - MiamiGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se asi..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - Skate

471,5 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - SkateGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a se asi..

Ghiozdan Roller NIKIDOM - White Fire

471,5 LEI

Ghiozdan Roller NIKIDOM - White FireGhiozdanul Roller este cel mai durabil, cel mai ergonomic si practic ghiozdan cu roti pentru scoala. Acest ghiozdan a trecut teste grele de durabilitate pentru a s..

Ghiozdan troler Nikidom Roller Aloha

471,5 LEI

Ghiozdan troler Nikidom Roller Aloha, este unul din cele mai durabile, ergonomice si practice ghiozdane cu roti pentru scoala. Ghiozdanele troller din seria Nikidom Roller au fost supuse unor teste gr..

Ghiozdan troler Nikidom Roller Bloom

477,3 LEI

Ghiozdan troler Nikidom Roller Bloom cu un design ergonomic si practic special gandit pentru scoala. In compartimentul frontal sunt doua buzunare mici si unul din plasa pentru o agenda, MP3 sau alte o..

Ghiozdan troler Nikidom Roller Camo

477,3 LEI

Ghiozdan troler Nikidom Roller Camo este un ghiozdan cu roti special conceput pentru scoala fiind foarte practic. Dispune de compartimente frontale unde se pot stoca diverse obiecte personale si un co..

Ghiozdan troler Nikidom Roller Oceania

477,3 LEI

Ghiozdan troler Nikidom Roller Oceania este un ghiozdan cu roti ideal pentru scoala, cu buzunare interioare pentru diverse obiecte cat si buzunare frontale un de se pot transporta obiecte personale. L..

Ghiozdan troler Nikidom Roller Reef

477,3 LEI

Ghiozdan troler Nikidom Roller Reef este un ghiozdan cu roti, compartimentat cu buzunare pentru obiecte personale cat si pentru sticla cu racoritoare sau pentru gustarea din pauzele scolare. Este fabr..

Afişare 1 - 12 din 24 (2 pagini)