Căutare - pure

Geanta umar PURE A4 inchidere magnetica

225,0 LEI

Geanta umar PURE A4 inchidere magneticaModelul ideal pentru mersul la scoala, universitate sau la job. Geanta PURE A4 este spatioasa incat se poate transporta un laptop sau un dosar. Buzunarele interi..

Geanta umar PURE Clasica

172,5 LEI

Geanta umar PURE ClasicaO geanta ideala pentru activitatile zilnice. Buzunarul exterior de pe spate, buzunarul interior si compartimentul pentru smartphone sunt exact ceea ce ai nevoie pentru o zi de ..

Geanta umar PURE cu inchidere magnetica

210,0 LEI

Geanta umar PURE cu inchidere magnetica cu design asimetricGeanta de umar are un compartiment mare in interior care este decorat cu o clapa asimetrica cu o mini curea decorativa.Design-ul practic perm..

Portofel Biker PURE cu lant din bumbac organic

90,0 LEI

Portofel Biker PURE cu lant din bumbac organic, siguranta pe primul loc !Portofelul special conceput pentru biciclisti are fermoar pe toata lungimea lui. Acest portofel are compartimente pentru opt ca..

Portofel PURE cu inchidere cu capsa din bumbac organic

82,5 LEI

Portofel PURE cu inchidere cu capsa din bumbac organic, organizat, la indemana, perfect !Acest portofel este perfect si foarte bine structurat pentru a avea la indemana tot ce aveti nevoie. La exterio..

Portofel PURE cu inchidere cu capsa si buzunar de monede

82,5 LEI

Portofel PURE cu inchidere cu capsa si buzunar de monedeAcest portofel se inchide cu o capsa puternica. La interior este un buzunar mare pentru bancnote, trei suporturi de carduri si un compartiment..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)