TERMENI SI CONDITII MAGAZIN EQUIPMAG.RO


 1. Drepturile clientilor :
  1. Pretul la care se face o comanda va fi acelasi cu pretul prezentat pe factura cu care este livrat produsul.
  2. Poate returna un produs, in termen de 14 zile de la achizitie, atata vreme cat produsul nu prezinta deficiente majore (cum ar fi rupturi, materiale uzate, pete).
  3. Datele personale vor ramane confidentiale si vor fi folosite exclusiv in scopul pentru care au fost furnizate.

 2. Obligatiile clientilor :
  Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.  Prevederile de mai jos pot fi modificate fără notificare. Cea mai recenta versiune a lor poate fi consultata in pagina Termeni si Conditii .

 3. Continutul de pe site este supus legislatiei drepturilor de autor in vigoare :
  1. Intregul continut al site-ului www.equipmag.ro, inclusiv Newsletter-ele, este proprietatea SC Equip CONCEPT SRL si a furnizorilor sai si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala.
  2. Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca pentru uz comercial sau contrar intereselor SC Equip CONCEPT SRL orice material continut in site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - fara acordul scris al companiei. Pentru raportat probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala va rugam folositi adresa de email: vanzari@equipmag.ro

 4. Preturile produselor :
  1. SC Equip CONCEPT SRL isi rezerva dreptul de a anula o comanda daca clientul nu furnizeaza toate datele necesare procesarii si expedierii comenzii in conditii de siguranta.
  2. Produsele din acest magazin sunt NOI si ORIGINALE 100% provenite de la furnizori de incredere.
  3. In situatiile cand un produs nu se poate livra din diverse motive, clientului i se vor retuna banii platiti in avans sau va fi instiintat ca nu poate primi produsul respectiv.
  4. Preturile de pe site sunt exprimate in lei (RON) cu toate taxele incluse.
  5. Promotiile si ofertele speciale au uneori termeni speciali, care vor fi prezentati in pagini speciale de pe site.
  6. Pretul produsului/produselor este acela menționat pe site. Pretul poate fi modificat de către S.C. Equip Concept SRL, în orice moment, făra preaviz.

 5. Metode de plata :

Se poate achita ramburs ( cand coletul ajunge la destinatie ), pretul final al comenzii inclusiv taxele de transport, daca exista, fiind luat la cunostinta de client inaintea expedierii comenzii.

  Plata in avans se poate face prin ordin de plata, in contul SC Equip CONCEPT SRL, IBAN RO90INGB0000999907374201, deschis la ING BANK sau cu cardul prin aplicatia de plata a procesatorului de plati EuPlatesc.ro

  Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).
  Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

  - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
  Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

  Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.
  Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

  Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)
  Acum e mai usor sa iti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania

  Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 10 RATE fara dobanda !

  Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

  Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici ( http://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere  ) si platile online devin mai simple ca oricand:

  • Rate fara dobanda
  • Perioada de gratie de pana la 56 de zile
  • Comision zero la toate cumparaturile
  • Plati sigure pe internet

  Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

   0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

   *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
   0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international


  Prin card de credit emis de BRD Finance

  Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

  • alegi produsele dorite
  • alegi optiunea de plata  potrivita  nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta : 

  b)     plata in rate cu 0% dobanda, alegand  durata  de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

  a)     plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile :  0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie,  0% comision pentru tranzactia efectuata. Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si  optiunile de plata, precum si  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro


  Prin card de credit emis de Alpha Bank

  Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau  de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)
  Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

  Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

  Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.
  Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

  Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.

  In anumite cazuri, cand produsul nu este pe stoc, sau comanda contine mai multe produse din care unele pot fi indisponibile, se contacteaza persoana si i se comunica acest fapt, urmand a se stabili daca se doreste livrarea partiala sau anularea comenzii. In cazul in care se doreste returnarea banilor acestia se vor returna in 3-5 zile lucratoare in functie de banca.


  First Bank - intre 2 si 10 rate fara dobanda !

  Plateste prin cardul tau de credit pe websitul nostru si poti beneficia de pana la 10 rate fara dobanda!

  Daca esti posesorul unui card de credit emis de First Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afiliate serviciului "EuPlatesc".Tipurile de carduri de credit emise de First Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:

  • Visa Franklin
  • Visa Exclusive Gold
  • Visa Business Standard
  • Visa Business Gold

  Pentru a plati online cu cardul in rate trebuie sa alegeti optiunea de plata "Online prin card bancar", dupa care introduceti datele cardului si specificati numarul de rate dorit. Plata online se efectueaza prin sistemul 3D Secure, furnizat de Visa, care asigura un nivel sporit de securitate tranzactiilor online. Aplica acum pentru un card de cumparaturi First Bank pe https://www.firstbank.ro sau contacteaza-ne la 021.303.69.69.

  Start la cumparaturi!

  • Livrarea produselor
   Expedierea se face prin FAN COURIER si are un cost de 20 RON indiferent de numarul de produse adaugate in cosul de cumparaturi. Acest tarif se plica la nivel national, doar pe teritoriul Romaniei. Daca totalul comenzii depaseste suma de 250 RON transportul este gratuit, selectarea facandu-se automat in pagina de checkout, aceasta conditie se aplica doar pentru expeditiile de pe teritoriul Romaniei. Livrarea produselor este posibila oriunde in tara, indiferent de locatie, sat, comuna sau oras. Timpul de livrare pentru fiecare produs comandat va fi comunicat dupa ce comanda va fi expediata si va fi insotita de un numar de urmarire ( Tracking Number ) indiferent de metoda de livrare selectata. Se pot comanda produse din magazinul nostru si pe teritoriile statelor membre UE in anumite conditii ce vor fi comunicate clientului in momentul comenzii.

  Conditii utilizare vouchere de reducere Equipmag.ro

              Campaniile de expediere a voucherelor cadou este stabilita de catre Equipmag.ro si este bazata pe anumite statistici facute de catre noi. Voucherul va fi transmis pe adresa de email mentionata de cumparator in formularul de comanda. Voucherul poate fi valorificat numai in magazinul online www.equipmag.ro. Valoarea voucherului este mentionata pe acesta si poate fi utilizat doar pentru produsele specificate in campanie. Pentru ultilizarea voucherului la noua achizitie on-line de pe site-ul www.equipmag.ro, clientul va introduce codul de pe voucher in campul  “Cupon Reducere” din sectiunea “Cos de cumparaturi”. Dupa introducerea codului de voucher in formularul de comanda, din suma totala a comenzii va fi scazuta suma aferenta voucherului de reducere. Voucherul poate fi folosit doar in perioada de valabilitate mentionata pe acesta. Suma neutilizata de pe voucher isi pierde valabilitatea daca nu este folosita in perioada mentionata pe voucher ! Voucherele NU se pot cumula. Voucherele NU pot fi preschimbate in bani, dar pot fi facute cadou.

  Voucherul este valabil o singura data

  In cazul returnarii unui produs pentru plata caruia s-a folosit un voucher, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului de pe factura de achizitie din care se scade valoarea discountului aferent acordat prin voucher.

  Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil.

  Conditii de garantie a produselor !

              Toate produsele comercializate de Equipmag.ro vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie, cu perioada diferita in functie de clasa din care fac parte produsele achizitionate. Astfel pentru produsele cu utilizare indelungata perioada de garantie este de 12 luni, iar pentru consumabile este de 30 zile. Termenele de garantie incep sa curga de la data emiterii facturii fiscale. Garantie acopera cel mult, valoarea integrala a produsului defect cat si taxele de transport. Conditiile de garantie se aplica in conformitate cu prevederile legale in vigoare OUG 21/1992 republicata cu modificarile si completarile ulterioare si legea 449/2003, cu modificarile si completarile ulterioare. Bunurile cu utilizare indelungata sunt: aspiratoare, rucsacuri si genti, ghiozdane, suorturi de transport auto, etc. Produsele considerate consumabile sunt: stergatoare de parbriz, becuri, uleiuri, aditivi, antigel, filtre, etc. Pentru piesele si pachetele de revizie auto, la acordarea garantiei este necesara dovada ca acestea s-au montat in service autorizat RAR ( copie dupa deviz, factura de service si autorizatia RAR a service-ului ), cat si copie dupa talonul masinii pe care au fost montate piesele si factura de achizite emisa de S.C. Equip Concept SRL. Nerespectarea acestor conditii duc la anularea cererii de garantie si la imposibilitatea restituirii banilor sau a inlocuirii produsului.

  Dispozitii finale

   1. Daca unul din numerele de telefon oferite nu este valabil, ne rezervam dreptul de a va anula comanda.
   2. Orice alta problema cauzata de produsele de pe Equipmag.ro, netratata de nici un articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată în scris către Equipmag.ro la contact@equipmag.ro Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.
   3. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti.
   4. Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online www.equipmag.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.