Veste

Veste

Vesta de lucru de iarna pentru dama ARDON Claire

132,0Lei

Vesta de lucru de iarna pentru dama ARDON Claireeste fabricata cu captuseala din poliester 190T cu izolatie 100 % poliester si fermoar acoperit cu capse peste. Dispune de capse si pe laterale. Vesta A..

Vesta de lucru Richard

90,0Lei

Vesta de lucru Richard cu multiple buzunare exterioare, inchidere cu clapa sau fermoar. Buzunar pentru telefon; Tesatura: 35% bumbac/65% poliester; Greutate: 280 g/mp; Culoare: gri Inchis/ne..

Vesta de lucru termica HI-VIS PORTWEST S267

180,0Lei

Vesta de lucru termica HI-VIS PORTWEST S267 este o imbracaminte de lucru cu multiple buzunare, inclusiv buzunar pentru smartphone si cu o captuseala ce asigura caldura utilizatorului. Vesta este fabri..

Vesta de lucru vatuita Blanca

102,0Lei

Vesta vatuita Blanca de iarna cu guler inalt. Inchidere cu capse; Buzunare in zona taliei; Buzunar pentru telefon; Tesatura exterioara: 35% bumbac/65% poliester; Captuseala: polar fleece 100% polieste..

Vesta de lucru vatuita din softshell Diego

120,0Lei

Vesta de lucru vatuita din softshell Diego este fabricata la exterior din poliester 94% si 6% spandex, cu strat interior microfleece, captuseala 100% poliester si captuseala termica. Respecta normele ..

Vesta de lucru vatuita Hard

114,0Lei

Vesta de lucru vatuita Hard este un model de imbracaminte pentru sezonul de iarna si primavara. Tesatura exterioara a vestei Hard este din 100% poliester si PVC. Captuseala este din poliester 100% iar..

Vesta de lucru vatuita Major

102,0Lei

Vesta vatuita Major de iarna, buzunare exterioare cu fermoar si capse. Buzunar pentru telefon, elastic in talie Inchidere cu fermoar si capse; Tesatura exterioara: 65% poliester; 35% bumbac; Captuseal..

Vesta de lucru vatuita Maya

108,0Lei

Vesta vatuita Maya de iarna cu guler inalt.  Inchidere cu fermoar si capse; Buzunar pentru telefon si doua buzunare laterale; Tesatura exterioara: 100% bumbac, 300 g/mp; Captuseala: ..

Vesta de lucru vatuita Preston

114,0Lei

Vesta vatuita Preston de iarna cu protectie la frig si ploaie. Guler inalt, inchidere cu fermoar si capse; Buzunare exterioare, buzunar pentru telefon; Tesatura exterioara: 100% poliester/memb..

Vesta de lucru vatuita Ramsay

90,0Lei

Vesta de lucru vatuita Ramsay este o piesa de imbracaminte de iarna cu tesatura exterioara din microfibra 100% poliester iar captuseala standard si cea termica din 100% poliester de 300g/mp. Culoarea ..

Vesta de lucru vatuita reversibila Motley

114,0Lei

Vesta vatuita reversibila Motley de iarna, cu doua fete. Inchidere cu fermoar, buzunare in talie; Snur elastic la tiv; Tesatura exterioara: 100% nailon/membrana PU; Captuseala: polar fleece 100%..

Vesta de protectie pentru lucru Tonga

48,0Lei

Vesta de protectie pentru lucru Tonga este echipata cu multiple buzunare exterioare, inchidere cu clapa si fermoar, buzunar pentru telefon. Vesta de protectie Tonga este fabricata din tesatura 35% bum..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)