Portofele

Portofele

Portofel BLU de dama din piele cu buzunare pentru carduri

117,0Lei

Portofel BLU de dama din piele cu buzunare pentru carduri si cu inchidere cu o capsa puternica. Este compartimentat si are un buzunar cu inchidere cu fermoar. Dimensiunile portofelului sunt 9x12cm...

Portofel de dama din piele cu buzunare pentru carduri BLU

110,5Lei

Portofel de dama din piele cu buzunare pentru carduri BLU, este fabricat cu inchidere cu o capsa puternica. Portofelul BLU este compartimentat si are un buzunar pentru monede cu inchidere cu fermoar. ..

Portofel de dama din piele naturala 13x10cm

260,0Lei

Portofel de dama din piele naturala 13x10cm fabricat cu un compartiment pentru bancnote si multiple buzunare pentru cardusi si documente...

Portofel din bumbac organic si inchidere cu capsa Pure

82,5Lei

Portofel PURE cu inchidere cu capsa din bumbac organic, organizat, la indemana, perfect ! Acest portofel este perfect si foarte bine structurat pentru a avea la indemana tot ce aveti nevoie. La exteri..

Portofel din piele Caterpillar Onix dimensiunea 12x10cm

216,0Lei

Portofel din piele Caterpillar Onix cu doua compartimente pentru carduri si unul pentru monede, are un design modern, casual si este potrivit pentru utilizare zilnica. Dimensiunile portofelului CAT su..

Portofel din piele compartimentat Caterpillar Onix

240,0Lei

Portofelul din piele compartimentat Caterpillar Onix este un model casual, cu doua compartimente pentru carduri si unul pentru monede. Este fabricat cu un design modern, potrivit pentru utilziarea zil..

Portofel din piele compartimentat dimensiunea 11x14cm

208,0Lei

Portofelul din piele compartimentat dimensiunea 11x14cm este fabricat cu buzunare pentru carduri si bancnote si este disponibil in doua culori..

Portofel din Piele Ecologica dimensiunea 11x12cm

156,0Lei

Portofel din Piele Ecologica dimensiunea 11x12cm, echipat cu doua buzunare pentru bancnote, 2 compartimente pentru documente personale si 7 buzunare pentru carduri bancare. Portofelul are buzunar pent..

Portofel din Piele Ecologica Gaia dimensiunea 12x21cm

104,0Lei

Portofel din Piele Ecologica Gaia dimensiunea 12x21cm, fabricat cu doua buzunare pentru bancnote, doua compartimente pentru acte, doua buzunare cu fermoar si 3 buzunare pentru carti de credit. Portofe..

Portofel din piele naturala Bordo compartimentat dimensiunea 13x9cm

156,0Lei

Portofel din piele naturala Bordo compartimentat dimensiunea 13x9cm, model fabricat cu un buzunar pentru monede cu inchidere cu capsa si multiple compartimente pentru carduri bancare...

Portofel din piele naturala de dama cu capsa dimensiunea 10x19cm

260,0Lei

Portofel din piele naturala de dama cu capsa dimensiunea 10x19cm, compartimentat, cu multiple buzunare si cu buzunar cu inchidere cu fermoar pentru monede. Este disponibil in doua variante de culori...

Portofel din piele naturala NAPPA dimensiunea 17x10cm

182,0Lei

Portofelul din piele naturala NAPPA dimensiunea 17x10cm este fabricat cu 3 buzunare pentru bancnote, 4 separeuri pentru diverse documente si 7 buzunare pentru cardurile bancare. Este accesorizat cu un..

Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)