Sandale

Sandale

Sandale dama pentru trekking ARDON LILY

72,0 LEI

Sandale dama pentru trekking ARDON LILY sunt fabricate din materiale usoare si au posibilitatea de strangere cu doua curele. Interiorul este captusit iar talpa este din cauciuc EVA...

Sandale de lucru cu bombeu aluminiu Cofra Ace

312,0 LEI

Sandale de lucru Cofra Ace cu bombeu din aluminiu si lamela antiperforatie non-metalica SRC, sandale cu fetele din piele si testil BREATEX. Captuseala este din poliester SPHERA 100% cu proprietati ant..

Sandale de protectie Cofra Guttorm ESD S1P

318,0 LEI

Sandale de protectie Cofra Guttorm ESD S1PIncaltaminte cu protectie speciala; Fete: Piele neteda; Captuseala: SANY-DRY® respirabila, absoarbe si elibereaza umiditatea, rezistenta la abraziune; ..

Sandale de protectie cu bombeu compozit Ardon Blendsan S1P

198,0 LEI

Sandale de protectie cu bombeu compozit Ardon Blendsan S1P capabile sa reziste la intervale de munca intense. Bombeul snadalelor Ardon Blendsan este din compozit usor avand aceleasi performante ca bom..

Sandale de protectie cu bombeu compozit Ardon TANGERSAN microfibra

258,0 LEI

Sandalele de protectie cu bombeu compozit Ardon TANGERSAN microfibra sunt fabricate fara elemente metalice si echipate cu bombeu din compozit. Acest tip de incaltaminte este fabricat pentru a putea fi..

Sandale de protectie cu bombeu metalic Ardon Arsan

144,0 LEI

Sandale de protectie cu bombeu metalic Ardon Arsan, sunt un tip de incaltaminte de protectie fabricate din piele, cu insertii reflectorizante si talpa din poliuretan cu dubla densitate. Talpa sandalel..

Sandale de protectie cu bombeu metalic Cofra New Brenta S1P

150,0 LEI

Sandalele de protectie cu bombeu metalic Cofra New Brenta S1P sunt fabricate din piele velurata cu perforatii, captuseala Texelle 100% din poliamida, raspirabila, absoarbe si elibereaza umiditatea si ..

Sandale de protectie ESD Sixton Peak PORTORICO S1P

348,0 LEI

Sandalele de protectie ESD Sixton Peak PORTORICO S1P sunt fabricate din piele naturala Hydrotech, cu captuseala textila aerata de tipul 3D air circulation. Brantul interior al sandalelor Portorico est..

Sandale din pluta dama ARDON JUNO

72,0 LEI

Sandale din pluta dama ARDON JUNO fabricate cu talpa ridicata spre calcaie si partea superioara din piele alba. Talpa este din pluta cu spuma EVA..

Sandale din pluta dama ARDON JUNO ROSE

78,0 LEI

Sandale din pluta dama ARDON JUNO ROSE fabricate din pluta cu partea calcaiului ridicata si partea superioara din piele cu model floral. Talpa este turnata din spuma EVA si pluta...

Sandale pentru trekking ARDON CAMO

72,0 LEI

Sandale pentru trekking ARDON CAMO este o incaltaminte de calitate superioara, fabricata din materiale usoare atat pentru barbati cat si pentru femei. Inchiderea se face cu doua curele iar interiorul ..

Sandale pentru trekking ARDON Granite

120,0 LEI

Sandale pentru trekking ARDON Granite, sunt fabricate din poliuretan si textil cu talpa din TPR. Fata sandalelor Ardon Granite este inchisa si dispune de perforatii. Latimea este reglabila iar la inte..

Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)