Sandale

Sandale

Sandale dama pentru trekking ARDON LILY

72,0Lei

Sandale dama pentru trekking ARDON LILY sunt fabricate din materiale usoare si au posibilitatea de strangere cu doua curele. Interiorul este captusit iar talpa este din cauciuc EVA...

Sandale de lucru cu bombeu aluminiu Cofra Ace

312,0Lei

Sandale de lucru Cofra Ace cu bombeu din aluminiu si lamela antiperforatie non-metalica SRC, sandale cu fetele din piele si testil BREATEX. Captuseala este din poliester SPHERA 100% cu proprietati ant..

Sandale de protectie cu bombeu Cofra Guttorm ESD S1P

318,0Lei

Sandalele de protectie cu bombeu Cofra Guttorm ESD S1P sunt un model de incaltaminte speciala cu fetele din piele neteda si captuseala SANY-DRY, respirabila care absoarbe si elibereaza umiditatea avan..

Sandale de protectie cu bombeu compozit Ardon Blendsan S1P

198,0Lei

Sandale de protectie cu bombeu compozit Ardon Blendsan S1P capabile sa reziste la intervale de munca intense. Bombeul snadalelor Ardon Blendsan este din compozit usor avand aceleasi performante ca bom..

Sandale de protectie cu bombeu compozit Ardon TANGERSAN microfibra

258,0Lei

Sandalele de protectie cu bombeu compozit Ardon TANGERSAN microfibra sunt fabricate fara elemente metalice si echipate cu bombeu din compozit. Acest tip de incaltaminte este fabricat pentru a putea fi..

Sandale de protectie cu bombeu din aluminiu Sixton Peak Meneito Ritmo S1P

432,0Lei

Sandalele de protectie cu bombeu din aluminiu Sixton Peak Meneito Ritmo S1P sunt un model de incaltaminte de lucru cu fetele din microfibra cu aspect de velur si perforata iar la interior echipate cu ..

Sandale de protectie cu bombeu metalic Ardon Arsan

144,0Lei

Sandale de protectie cu bombeu metalic Ardon Arsan, sunt un tip de incaltaminte de protectie fabricate din piele, cu insertii reflectorizante si talpa din poliuretan cu dubla densitate. Talpa sandalel..

Sandale de protectie cu bombeu metalic Ardon Gearsan S1

156,0Lei

Sandalele de protectie cu bombeu metalic Ardon Gearsan S1 sunt perfecte pentru locurile de lucru cu temperatura ridicata, pe timpul verii si reprezinta o alternativa optima la pantofii obisnuiti. Ofer..

Sandale de protectie cu bombeu metalic Cofra New Brenta S1P
-4%

Sandale de protectie cu bombeu metalic Cofra New Brenta S1P

144,0Lei 150,0Lei

Sandalele de protectie cu bombeu metalic Cofra New Brenta S1P sunt fabricate din piele velurata cu perforatii, captuseala Texelle 100% din poliamida, raspirabila, absoarbe si elibereaza umiditatea si ..

Sandale de protectie ESD Sixton Peak PORTORICO S1P

348,0Lei

Sandalele de protectie ESD Sixton Peak PORTORICO S1P sunt fabricate din piele naturala Hydrotech, cu captuseala textila aerata de tipul 3D air circulation. Brantul interior al sandalelor Portorico est..

Sandale din pluta dama ARDON JUNO

72,0Lei

Sandale din pluta dama ARDON JUNO fabricate cu talpa ridicata spre calcaie si partea superioara din piele alba. Talpa este din pluta cu spuma EVA..

Sandale din pluta dama ARDON JUNO ROSE

78,0Lei

Sandale din pluta dama ARDON JUNO ROSE fabricate din pluta cu partea calcaiului ridicata si partea superioara din piele cu model floral. Talpa este turnata din spuma EVA si pluta...

Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)