Bocanci

Bocanci

Bocanci de protectie cu bombeu aluminiu Base Oak S3 SRC

568,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu aluminiu Base Oak S3 SRC sunt fabricati din piele cu granulatie completa, rezistenta la umezeala, cu captuseala SmellStop antimiros si antibacteriana iar talpa intermed..

Bocanci de protectie cu bombeu aluminiu Base Pixel Top S1P SRC

456,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu aluminiu Base Pixel Top S1P SRC sunt fabricati din piele intoarsa, cu captuseala SmellStop antimiros si antibacteriana iar talpa intermediara de tipul Fresh`n Flex cu r..

Bocanci de protectie cu bombeu aluminiu Sixton Peak Auckland S3

520,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu aluminiu Sixton Peak Auckland S3 sunt un model fabricat cu fetele din material textil si microfibra DIgitex Hydro Airy, captuseala textila Breezy 3D, respirabila si con..

Bocanci de protectie cu bombeu Base Soccer Top S1P SRC

475,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu Base Soccer Top S1P SRC sunt fabricati din Cordura si piele de caprioara, fara elemente metalice, cu captuseala SmellStop antimiros si antibacteriana iar talpa intermed..

Bocanci de protectie cu bombeu Base T-Fort
-9%

Bocanci de protectie cu bombeu Base T-Fort

740,0Lei 810,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu Base T-Fort sunt un model echipati cu bombeu SlimCap, rezistent la 200 jouli, fabricati in partea superioara din nubuck rezistent la apa, cu captuseala SmellStop antiba..

Bocanci de protectie cu bombeu Base T-Massive Bocanci de protectie cu bombeu Base T-Massive
-10%

Bocanci de protectie cu bombeu Base T-Massive

795,0Lei 880,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu Base T-Massive sunt un model echipati cu bombeu SlimCap, rezistent la 200 jouli, fabricati in partea superioara din nubuck rezistent la apa, cu captuseala SmellStop ant..

Bocanci de protectie cu bombeu Base T-Rex Mid Bocanci de protectie cu bombeu Base T-Rex Mid
-7%

Bocanci de protectie cu bombeu Base T-Rex Mid

635,0Lei 680,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu Base T-Rex Mid sunt un model echipati cu bombeu SlimCap, rezistent la 200 jouli, fabricati in partea superioara din nubuck rezistent la apa, cu captuseala SmellStop ant..

Bocanci de protectie cu bombeu Base T-Rex Top Bocanci de protectie cu bombeu Base T-Rex Top
-8%

Bocanci de protectie cu bombeu Base T-Rex Top

715,0Lei 780,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu Base T-Rex Top sunt un model echipati cu bombeu SlimCap, rezistent la 200 jouli, fabricati in partea superioara din nubuck rezistent la apa, cu captuseala SmellStop ant..

Bocanci de protectie cu bombeu Base T-Robust
-9%

Bocanci de protectie cu bombeu Base T-Robust

905,0Lei 990,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu Base T-Robust sunt un model echipati cu bombeu SlimCap, rezistent la 200 jouli, fabricati in partea superioara din nubuck rezistent la apa, cu captuseala SmellStop anti..

Bocanci de protectie cu bombeu Base T-Robust Top
-5%

Bocanci de protectie cu bombeu Base T-Robust Top

1.040,0Lei 1.100,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu Base T-Robust Top sunt un model echipati cu bombeu SlimCap, rezistent la 200 jouli, fabricati in partea superioara din nubuck rezistent la apa, cu captuseala SmellStop ..

Bocanci de protectie cu bombeu Cofra Montserrat S3

660,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu Cofra Montserrat S3 sunt un model premium fabricati cu fetele din piele naturala nubuck, cu membrana Gore-Tex si captuseala respirabila. Brantul este din poliuretan moa..

Bocanci de protectie cu bombeu Cofra New Electrical

395,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu Cofra New Electrical sunt fabricati din piele box, hidrofobizata, cu captuseala Sany-Dry 100% poliester, tridimensionala, respirabila si cu proprietati de absorbire si ..

Afişare 1 - 12 din 97 (9 pagini)