Bocanci

Bocanci

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Blender S3 SRC

210,0Lei

Bocanci de protectie Ardon Blender S3 SRC sunt fabricate cu bombeu din compozit ultra-usor si lamela antiperforatie din kevlar, flexibila si fara elemente metalice. Partea superioara este fabricata di..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Derrick High S3

282,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Ardon Derrick High S3 sunt un model de incaltaminte ce indeplineste toate conditiile de functionalitate avand totodata, un design modern. Bombeul bocancilor es..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit ARDON FORE S1P

270,0Lei

Bocanci de protectie ARDON FORE S1P cu bombeu din compozit si lamela antiperforatie din Kevlar. Sunt intariti in zona calcaiului si in fata pentru o stabilitate mai buna. Bocancii Fore sunt din nabuc ..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Grinder S3

246,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Ardon Grinder sunt fabricati din nabuc, rezistent la apa, cu zona calcaiului intarita si echipati cu lamela antiperforatie din kevlar. Bocancii de lucru Ardon ..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Kingwin S3

194,4Lei

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Kingwin S3 imblaniti si cu lamela antiperforatie din kevlar. Partea superioara este din piele de bovina, hidrofobizata iar talpa este din PU/PU cu proprie..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Prime High S3

144,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Ardon Prime High S3 sunt o incaltaminte ultra usoara cu bombeu din compozit si lamela din Kevlar, tratati pentru a fi impermeabili si fara insertii metalice. S..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Prime Hightrek S1P

170,4Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Ardon Prime Hightrek S1P sunt un model de incaltaminte de lucru cu bombeu si lamela antiperforatie metalice. Talpa bocancilor este de tipul PU2D cu rezistenta ..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Ardon Rover S3

246,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit Ardon Rover S3 ofera un nivel ridicat de siguranta si sunt potriviti pentru o multitudine de locuri de munca. Partea superioara este confectionata din nabuc, c..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit PORTWEST Operis S3

294,0Lei

Bocanci de lucru cu bombeu din compozit PORTWEST Operis S3 HRO FC60 cu o talpa usoara si durabila din PU/cauciuc pentru o rezistenta marita la alunecare si absorbitor de soc. Partea superioara este fa..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit PORTWEST Traction

624,0Lei

Bocanci de lucru cu bombeu compozit PORTWEST Traction S3 HRO CI WR FD02 foarte utili pentru cei ce lucreaza in industria petroliera. Talpa este rezistenta la uleiuri si combustibili cu o rezistenta ri..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit si lamela Sixton Peak Corvara S3

408,0Lei

Bocancii de protectie cu bombeu compozit si lamela Sixton Peak Corvara S3 sunt fabricati din piele nubuck in combinatie cu elemente textile hidrofobizate si captuseala aerata 3D air recirculation. Bom..

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Sirin Ceahlau S3 SRC

123,2Lei

Bocanci de protectie cu bombeu compozit Sirin Ceahlau S3 SRC fabricati cu fetele din piele bovina, hidrofobizata si neteda, cu elemente reflectorizante, captuseala din membrana impermeabila ce permite..

Afişare 1 - 12 din 58 (5 pagini)