Pantofi

Pantofi

Pantofi de protectie Ardon Force Softshell Trekking

230,0Lei

Pantofii de protectie Ardon Force Softshell Trekking sunt un model din softshell cu talpa din cauciuc phylon ce respecta standardul EN20347, conceputi pentru a fi utilizati pe teren dificil. Pantofii ..

Pantofi de protectie cu bombeu aluminiu Base Pixel S1P SRC

437,5Lei

Pantofii de protectie cu bombeu aluminiu Base Pixel S1P SRC sunt fabricati din piele intoarsa respirabila, cu captuseala SmellStop antimiros si antibacteriana, cu proprietati de absorbtie si eliberare..

Pantofi de protectie cu bombeu aluminiu Base Selfie S3 SRC

537,5Lei

Pantofii de protectie cu bombeu aluminiu Base Selfie S3 SRC sunt fabricati din piele cu granulatie completa, rezistenta la umezeala, cu captuseala SmellStop antimiros si antibacteriana iar talpa inter..

Pantofi de protectie cu bombeu aluminiu Base Wake S1P SRC

412,5Lei

Pantofii de protectie cu bombeu aluminiu Base Wake S1P SRC sunt fabricati, in partea superioara, din microfibre si textile iar captuseala este de tipul SmellStop cu proprietati antibacteriene si antim..

Pantofi de protectie cu bombeu aluminiu Cofra Petri S1P

345,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu aluminiu Cofra Petri S1P sunt fabricati cu fetele din microfibra si textil Breatex, captuseala de tipul SANY-DRY, respirabila, cu proprietati ce ajuta la absorbtia si e..

Pantofi de protectie cu bombeu aluminiu Sixton Peak Cuban S1P ESD SRC

588,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu Sixton Peak Cuban S1P ESD SRC sunt fabricati cu fetele din microfibra perforata cu aspect de velur si captuseala aerata tip 3D air recirculation. Pantofii Sixton Peak C..

Pantofi de protectie cu bombeu Base Diving S3 SRC

500,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu Base Diving S3 SRC sunt fabricati din piele cu granulatie completa, rezistenta la apa, fara elemente metalice, cu captuseala SmellStop antimiros si antibacteriana iar t..

Pantofi de protectie cu bombeu Base Soccer S1P SRC

450,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu Base Soccer S1P SRC sunt fabricati din Cordura si piele de caprioara, fara elemente metalice, cu captuseala SmellStop antimiros si antibacteriana iar talpa intermediara..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit ARDON BLENDER S3

270,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu compozit ARDON BLENDER S3 arata, la prima vedere, ca un tip de incaltaminte pentru utilizarea zilnica. Ardon Blender respecta normele de siguranta EN 20345 si pot rezis..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Bluestone S1P

240,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu compozit Ardon Bluestone S1P sunt un model ce face parte din colectia Firsty si sunt potriviti pentru lucrul in spatii inchise sau deschise. Forma acestor pantofi le as..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Derrick S3 SRC

294,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu compozit Ardon Derrick S3 SRC sunt un model de incaltaminte din colectia Ardon Style cu un design ce nu aduc a pantofi de lucru desi fac parte din clasa de protectie S3..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Digger S1P

378,0Lei

Pantofi de protectie bombeu ARDON DIGGER S1P sunt fabricati din microfibra si PU cu talpa din cauciuc TPU si absorbant de socuri la calcai. Pantofii de lucru Digger sunt fabricati in culorile negru ..

Afişare 1 - 12 din 134 (12 pagini)