Pantofi

Pantofi

Pantofi de protectie Ardon Force Softshell Trekking

177,6Lei

Pantofi de protectie Ardon Force Softshell Trekking, pantofi din softshell cu talpa din cauciuc phylon ce respecta standardul EN20347. Pantofii Ardon Force sunt special conceputi pentru activitati in ..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit ARDON BLENDER S3

270,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu compozit ARDON BLENDER S3 arata, la prima vedere, ca un tip de incaltaminte pentru utilizarea zilnica. Ardon Blender respecta normele de siguranta EN 20345 si pot rezis..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Bluestone S1P

222,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu compozit Ardon Bluestone S1P sunt un model ce face parte din colectia Firsty si sunt potriviti pentru lucrul in spatii inchise sau deschise. Forma acestor pantofi le as..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Derrick S3 SRC

270,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu compozit Ardon Derrick S3 SRC sunt un model de incaltaminte din colectia Ardon Style cu un design ce nu aduc a pantofi de lucru desi fac parte din clasa de protectie S3..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Digger S1P

330,0Lei

Pantofi de protectie bombeu ARDON DIGGER S1P sunt fabricati din microfibra si PU cu talpa din cauciuc TPU si absorbant de socuri la calcai. Pantofii de lucru Digger sunt fabricati in culorile negru ..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Forelow S1P

246,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu compozit Ardon Forelow S1P sunt fabricati pentru a fi comozi si usori, in culori puternice, avand o combinatie perfecta de materiale functionale, pastrand toate element..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Grindlow S1P

246,0Lei

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Grindlow S1P sunt fabricati cu partea frontala si zona calcaiului intarite, din nabuc. Sunt echipati cu bombeu din compozit si lamela antiperforatie din k..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Rasper S1P

180,0Lei

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Rasper S1P din textil perforat, fara elemente metalice. Sunt fabricati din piele velur si textil cu bombeu din compozit si lamela antiperforatie din kevla..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Rover Low S3

246,0Lei

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Rover Low S3, fabricati cu bombeu extra lat, din material compozit si cu lamela antiperforatie din kevlar. In partea superioara sunt fabricati din nabuc h..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Stripper S1P

312,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu compozit Ardon Stripper S1P sunt un  tip de incaltaminte fara elemente metalice, fabricati din textil cu elemente 3D si accesorizati cu lamela antiperforatie din k..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Tangerlow

276,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu compozit Ardon Tangerlow sunt un model de incaltaminte fara elemente metalice, cu proprietati antistatice ESD, fabricati din microfibra si textil. Talpa pantofilor de p..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit ARDON VISPER S1 SRC

198,0Lei

Pantofi de protectie cu bombeu compozit ARDON VISPER S1 sunt fabricati pentru activitati de lucru cu risc mediu, avand un design confortabil si bombeul din compozit ce protejeaza intreaga parte fronta..

Afişare 1 - 12 din 88 (8 pagini)