Pantofi

Pantofi

Pantofi de protectie Ardon Force Softshell Trekking

186,0Lei

Pantofi de protectie Ardon Force Softshell Trekking, pantofi din softshell cu talpa din cauciuc phylon ce respecta standardul EN20347. Pantofii Ardon Force sunt special conceputi pentru activitati in ..

Pantofi de protectie cu bombeu aluminiu Cofra Petri S1P

276,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu aluminiu Cofra Petri S1P sunt fabricati cu fetele din microfibra si textil Breatex, captuseala de tipul SANY-DRY, respirabila, cu proprietati ce ajuta la absorbtia si e..

Pantofi de protectie cu bombeu aluminiu Sixton Peak CUBAN S1P ESD SRC

462,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu Sixton Peak CUBAN S1P ESD SRC sunt fabricati cu fetele din microfibra perforata cu aspect de velur si captuseala aerata tip 3D air recirculation. Pantofii Sixton Peak C..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit ARDON BLENDER S3

270,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu compozit ARDON BLENDER S3 arata, la prima vedere, ca un tip de incaltaminte pentru utilizarea zilnica. Ardon Blender respecta normele de siguranta EN 20345 si pot rezis..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Bluestone S1P

222,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu compozit Ardon Bluestone S1P sunt un model ce face parte din colectia Firsty si sunt potriviti pentru lucrul in spatii inchise sau deschise. Forma acestor pantofi le as..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Derrick S3 SRC

270,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu compozit Ardon Derrick S3 SRC sunt un model de incaltaminte din colectia Ardon Style cu un design ce nu aduc a pantofi de lucru desi fac parte din clasa de protectie S3..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Digger S1P

330,0Lei

Pantofi de protectie bombeu ARDON DIGGER S1P sunt fabricati din microfibra si PU cu talpa din cauciuc TPU si absorbant de socuri la calcai. Pantofii de lucru Digger sunt fabricati in culorile negru ..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Forelow S1P

246,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu compozit Ardon Forelow S1P sunt fabricati pentru a fi comozi si usori, in culori puternice, avand o combinatie perfecta de materiale functionale, pastrand toate element..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Grindlow S1P

246,0Lei

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Grindlow S1P sunt fabricati cu partea frontala si zona calcaiului intarite, din nabuc. Sunt echipati cu bombeu din compozit si lamela antiperforatie din k..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Rasper S1P

180,0Lei

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Rasper S1P din textil perforat, fara elemente metalice. Sunt fabricati din piele velur si textil cu bombeu din compozit si lamela antiperforatie din kevla..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Rover Low S3

246,0Lei

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Rover Low S3, fabricati cu bombeu extra lat, din material compozit si cu lamela antiperforatie din kevlar. In partea superioara sunt fabricati din nabuc h..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Stripper S1P

312,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu compozit Ardon Stripper S1P sunt un  tip de incaltaminte fara elemente metalice, fabricati din textil cu elemente 3D si accesorizati cu lamela antiperforatie din k..

Afişare 1 - 12 din 89 (8 pagini)