Pantofi

Pantofi

Pantofi ARDON Danton EVA Trekking

90,0 LEI

Pantofi Ardon Danton PU EVA pentru trekking, pantofi fabricati din poliuretan si textil cu talpa din spuma EVA. Pantofii Danton sunt tipul de pantofi sport foarte usori si comozi cu o structura ce per..

PANTOFI ARDON FORCE SOFTSHELL PHYLON CAUCIUC TREKKING

150,0 LEI

PANTOFI ARDON FORCE SOFTSHELL PHYLON CAUCIUC TREKKINGMATERIAL: softshell TALPĂ: phylon/cauciucSTANDARD: EN 20347∙ pantofi pentru activități în aer liber ∙ rezistenți și confortabili ∙ fabricați din ma..

PANTOFI ARDON GROVE LOW PIELE INTOARSA PHYLON CAUCIUC TREKKING

156,0 LEI

PANTOFI ARDON GROVE LOW PIELE INTOARSA PHYLON CAUCIUC TREKKINGMATERIAL: piele velur , textil TALPA: phylon/ cauciuc CULOARE: gri - verde pantofi pentru  trekking, hidrofobi..

PANTOFI ARDON SPINNEY BLUE PIELE INTOARSA PHYLON TREKKING

222,0 LEI

PANTOFI ARDON SPINNEY BLUE PIELE INTOARSA PHYLON TREKKINGPantofi trekking ∙ întăriți în partea din față ∙ zona călcâiului întărită cu un strat de poliuretan ∙ membrană impermeabilă HydroguardCuloar..

PANTOFI ARDON SPINNEY PIELE INTOARSA PHYLON TREKKING

222,0 LEI

PANTOFI ARDON SPINNEY PIELE INTOARSA PHYLON TREKKING Pantofi trekking ∙ întăriți în partea din față ∙ zona călcâiului întărită cu un strat de poliuretan ∙ membrană impermeabilă HydroguardCuloare: M..

PANTOFI ARDON SPORT PRESTIGE LOW

246,0 LEI

PANTOFI ARDON SPORT PRESTIGE LOWPantofi de protectie pentru diverse intrebuintari si pentru timpul liberModel confectionat din piele naturala foarte usor de intretinutTalpa antialunecare si rezistenta..

Pantofi de lucru fara bombeu Cofra HOCKENHEIM O2 SRC

168,0 LEI

Pantofi de lucru fara bombeu Cofra Hockenheim O2 SRCFete din piele naturala de bovina, velurCaptuseala textila 3D, respirabila, absoarbe si elibereaza umiditatea, cu rezistenta la abraziuneBrant top b..

Pantofi de lucru fara bombeu Sixton Peak Cupra

288,0 LEI

Pantofi de lucru fara bombeu Sixton Peak CupraFete din piele naturala de bovina texturata cu captuseala aerata 3D air recirculationTalpa din poliuretan cu dubla densitate, partea exterioara transparen..

Pantofi de protectie ARDON AERO 01 SRC-PU2D,pp fara bombeu

138,0 LEI

Pantofi de protectie ARDON AERO 01 SRC-PU2D,pp fara bombeuPantofi din piele velur, perforată ∙ talpă din poliuretan dublă densitate, antistatică, rezistentă la uleiuri și căldură de contact până la ..

Pantofi de protectie ARDON ARLOW 01 cu BOMBEU METALIC S1 SRC BM-pp,PU2D

132,0 LEI

Pantofi de protectie ARDON ARLOW 01 cu BOMBEU METALIC S1 SRC BM-pp,PU2DPantofi de protecție din piele ∙ elemente reflectorizante ∙ talpă din poliuretan dublă densitate, antistatică, rezistentă la u..

Pantofi de protectie ARDON ARLOW 01, SRC,PU2D-pp,PU2D

126,0 LEI

Pantofi de protectie ARDON ARLOW 01, SRC,PU2D-pp,PU2DPantofi de protecție din piele ∙ elemente reflectorizante ∙ talpă din poliuretan dublă densitate, antistatică, rezistentă la uleiuri și căldură ..

Pantofi de protectie ARDON ARLOW-S3 SRC, Bombeu si lamela metalice

162,0 LEI

Pantofi de protectie ARDON ARLOW-S3 SRC cu bombeu si lamela metalice. Pantofii Arlow sunt realizati din piele cu elemente reflectorizante si talpa din poliuretan cu dubla densitate, antistatica, rezis..

Afişare 1 - 12 din 56 (5 pagini)