Pantaloni talie

Pantaloni talie

Buzunar unelte pentru pantaloni modulari Portwest B920

110,0Lei

Buzunarul de unelte pentru pantaloni modulari Portwest B920 este un accesoriu conceput pentru pantalonii Portwest BX321 si este conceput pentru unelte de taiere. Se poate anexa in partea frontala sau ..

Buzunar unelte pentru pantaloni modulari Portwest B921

120,0Lei

Buzunarul de unelte pentru pantaloni modulari Portwest B921 este un accesoriu conceput pentru pantalonii Portwest BX321 si este conceput pentru diverse unelte necesare la lucru. Se poate anexa in part..

Buzunar unelte pentru pantaloni modulari Portwest B922

150,0Lei

Buzunarul de unelte pentru pantaloni modulari Portwest B922 este un accesoriu conceput pentru pantalonii Portwest BX321 si este conceput pentru depozitarea suruburilor sau cuielor. Se poate anexa in p..

Pantaloni de lucru modulari 3 in 1 Portwest BX321

620,0Lei

Pantalonii de lucru modulari 3 in 1 Portwest BX321 sunt un produs versatil care se poate purta in multiple configuratii. Se poate transforma in pantaloni de lucru scurti, pantaloni lungi sau pantaloni..

Pantaloni de lucru pentru bucatar dama Portwest Chefs Rachel C071

105,0Lei

Pantalonii de lucru pentru bucatar dama Portwest Chefs Rachel C071 sunt conceputi pentru a fi confortabili si functionali. Betelia din talie este semielastica si are inchidere cu fermoar si cu nasture..

Pantaloni de lucru profesionali Portwest Craft KS54

174,0Lei

Pantalonii de lucru profesionali Portwest Craft KS54 sunt deschisi la culoare pastrand un aspect curat si avand o multitudine de caracteristici. Pantalonii ofera un aspect slim completat cu tesatura O..

Pantaloni de lucru profesionali Portwest Danube TX61

150,0Lei

Pantalonii de lucru profesionali Portwest Danube TX61 fabricati pentru a fi rezistenti si durabili, din material Kingsmill 245 grame ( 60 % bumbac, 40 % poliester ). Pantalonii Danube dispun de multip..

Pantaloni de lucru profesionali Portwest HI-VIS Combat

150,0Lei

Pantalonii de lucru profesionali Portwest HI-VIS Combat sunt fabricati in conformitate cu standardul EN ISO 20471, certificare CE si sunt echipati cu buzunar pe coapsa, buzunar pentru telefonul mobil ..

Pantaloni de lucru profesionali Portwest Holster WX3

330,0Lei

Pantalonii de lucru profesionali Portwest Holster WX3 cu buzunare ample in care se pot stoca diverse unelte de lucru. Fabricati cu tripla cusatura, pantalonii de lucru Portwest Holster au buzunare pen..

Pantaloni de lucru profesionali Portwest Service WX3

295,0Lei

Pantalonii de lucru profesionali Portwest Service WX3 sunt confectionati din tesatura durabila din bumbac cu poliester si sunt echipati cu multiple buzunare pentru a stoca diverse obiecte necesare la ..

Pantaloni de lucru standard Eco Stretch Portwest Holster T706

360,0Lei

Pantalonii de lucru standard Eco Stretch Portwest Holster T706 sunt un model fabricat dup un nou concept, WX3 eco polo concept, din poliester reciclat premium pentru o elasticitate suplimentara ce ofe..

Pantaloni de lucru standard Hi Vis Portwest DX4

490,0Lei

Pantalonii de lucru standard Hi Vis Portwest DX4 sunt un model cu buzunare detasabile, proiectati ergonomic pentru a oferi o libertate de miscare ridicata. Sunt echipati cu buzunare pentru genunchiere..

Afisare 1 - 12 din 26 (3 pagini)