Pantaloni de lucru cu pieptar

Pantaloni de lucru cu pieptar

Pantaloni de protectie cu pieptar de iarna Denmark

215,0Lei

Pantaloni de protectie cu pieptar de iarna Denmark, impermeabili si cu protectie pentru temperaturile scazute. Bretelele sunt reglabila si are buzunar pe piept. Tesatura este 100% PES Oxford/membrana ..

Pantaloni de protectie cu pieptar Portwest Warsaw

205,0Lei

Pantalonii de protectie cu pieptar Portwest Warsaw  sunt echipati cu multiple buzunare si betelie elastica pentru a avea o usurinta in miscare. Salopeta este potrivita pentru diverse locuri de mu..

Pantaloni pentru lucru la frig Portwest Coldstore CS11

615,0Lei

Pantalonii pentru lucru la frig Portwest Coldstore CS11, sunt un model cu un design cu partea frontala si posterioara ridicate ce mentin caldura in jurul torsului. Dispune de banda reflectorizanta in ..

Salopeta de lucru Ardon Cool Trend

160,0Lei

Pantalonii de lucru cu pieptar Ardon Cool Trend sunt un model de pantaloni de lucru foarte popular si versatil potrivit pentru majoritatea tipurilor de constitutii a corpului. Se pot regla din nasturi..

Salopeta de lucru cu pieptar Canis Safety Sirius Brighton

205,0Lei

Salopeta de lucru cu pieptar Canis Safety Sirius Brighton este un model fabricat cu genunchii intariti si cu posibilitatea de inserare de genunchiere suplimentare. Salopeta este echipata cu bucle pent..

Salopeta de lucru cu pieptar Colorado

150,0Lei

Salopeta de lucru cu pieptar Colorado este din material tesatura diagonala cu compozitie 100% bumbac de greutate 280g/mp. Pantalonii Colorado sunt confectionati cu elastic la spate si insertie de tric..

Salopeta de lucru cu pieptar de iarna Norway

215,0Lei

Salopeta de lucru cu pieptar de iarna Norway, impermeabila si cu protectie pentru zonele de lucru cu temperaturi scazute. Bretelele sunt reglabile si are un buzunar pe piept. Tesatura salopetei este 1..

Salopeta de lucru cu pieptar Eduard

230,0Lei

Salopeta de lucru cu pieptar Eduard este un model fabricat din tesatura canvas 35%bbc + 65% poliester cu greutatea specifica de 270 grame/mp. Pantalonii Eduard au bretelele reglabile cu elastic si cat..

Salopeta de lucru cu pieptar Fiji

135,0Lei

Pantaloni de protectie lucru cu pieptar Fiji sunt fabricati cu buzunare exterioare si bucle pentru unelte cum ar fi ciocan sau diverse scule. Tesatura pantalonilor de lucru Fiji este din 65% poliester..

Salopeta de lucru cu pieptar Portwest Rhine TX62

220,0Lei

Salopeta de lucru cu pieptar Portwest Rhine TX62 este produsa din materiale rezistente si durabile. Pantalonii sunt fabricati din material Kingsmill 245 grame ( 60 % bumbac, 40 % poliester ). Pantalon..

Salopeta de lucru cu pieptar Samoa

135,0Lei

Salopeta de lucru cu pieptar Samoa are bretele cu elastic la spate si reglabile cu ajutorul unei catarame. Este echipata cu buzunare exterioare cu inchidere cu clapa, bucle pentru ciocan sau alte scul..

Salopeta de lucru cu pieptar Ted Albastru royal

70,0Lei

Salopeta de lucru cu pieptar Ted Albastru royal este echipata cu bretele reglabile si un buzunar mare pe piept cu inchidere cu fermoar. Tesatura salopetei este 100% bumbac sanforizat cu greutate de 27..

Afisare 1 - 12 din 18 (2 pagini)