Pantaloni cu pieptar

Pantaloni cu pieptar

Pantalon cu pieptar de iarna Norway

144,0 LEI

Pantalon cu pieptar de iarna Norway impermeabili, cu protectie la temperaturi scazute.Bretele reglabile, buzunar pe piept; Tesatura: 100% PES Oxford/ membrana PU;Captuseala: 100% poliester; Captuseala..

Pantalon cu pieptar EDUARD

162,0 LEI

Compozitie 35% bumbac + 65% poliester GREUTATE 270 g/mpPantalon cu pieptar EDUARD tesatura canvas..

Pantalon cu pieptar Fiji

102,0 LEI

Pantalon cu pieptar Fiji cu bretele ajustabile.Buzunare exterioare, bucle pentru ciocan si scule;Tesatura: 65% poliester/35% bumbac, 235 g/mp;Culoare: bleumarin/albastru royal.Aplicatii: constructii, ..

Pantalon cu pieptar Samoa

102,0 LEI

Pantalon cu pieptar Samoa, bretele cu elastic la spate, ajustabile prin catarama. Buzunare exterioare, inchidere cu clapa; Bucle pentru ciocan si scule; Buzunar la spate; Tesatura: 35% bumba..

Pantalon cu pieptar Ted

54,0 LEI

Pantalon cu pieptar Ted cu bretele ajustabile. Buzunar exterior, inchidere cu fermoar; Tesatura: 100% bumbac sanforizat; Greutate : 270 g/mp.   Aplicatii: constructii, lucrari de intr..

Pantalon cu pieptar Ted Albastru

54,0 LEI

Pantalon cu pieptar Ted Albastru cu bretele ajustabile. Buzunar generos pe pieptar, inchidere cu fermoar. Tesatura: 100% bumbac sanforizat; Greutate : 270 g/mp. Aplicatii: constructii, l..

Pantalon cu pieptar Tonga

96,0 LEI

Pantalon cu pieptar Tonga, bretele cu elastic la spate, ajustabile prin catarama. Buzunare exterioare, inchidere cu clapa; Bucle pentru ciocan si scule; Buzunar la spate; Tesatura: 35% bumbac/65..

Pantaloni cu pieptar Colorado

90,0 LEI

Pantaloni cu pieptar ColoradoMaterial : tesatura diagonalCompozitie : 100% BumbacGreutate: 280g/mpPantalonii cu pieptar Colorado sunt confectionati cu elastic la spate si insertie de tricot elastic la..

Pantaloni cu pieptar de iarna Denmark

144,0 LEI

Pantaloni cu pieptar de iarna Denmark, impermeabili si cu protectie pentru temperaturile scazute. Bretelele sunt reglabila si are buzunar pe piept. Tesatura este 100% PES Oxford/membrana PU. Captuseal..

Pantaloni cu pieptar Richard

126,0 LEI

Pantaloni cu pieptar Richard cu buzunare exterioare si la spate, buzunare pentru genunchiere. Pantalonii de lucru Richard sunt fabricati din bumbac 35% si 65% poliester cu greutate de 280g/mp. Culoril..

Pantaloni de lucru cu pieptar ARDON Cool Trend

108,0 LEI

Pantaloni de lucru cu pieptar ARDON Cool Trend sunt un model de pantaloni de lucru foarte popular si versatil potrivit pentru majoritatea tipurilor de constitutii a corpului. Se pot regla din nasturii..

Pantaloni de lucru cu pieptar BBC 100%, GINO BIB

96,0 LEI

Pantaloni de lucru cu pieptar BBC 100%, GINO BIBCOMPOZIȚIE 100% bumbacGREUTATE 280 g/mp. Disponibil și în alte culori pe bază de comandă specială Articolul este disponibil l..

Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)