Casti Protectie

Casti de protectie pentru lucrul pe santiere sau in zone cu risc de lovire a capului. Casti 3M cu indicator de protectie UV Uvicator si casti colorate pentru identificarea mai usoara pe santier, casti pentru ingineri si reglabile. Livrarea este rapida si ai posibilitatea de a plati ramburs sau online cu cardul !

Casti Protectie

Casca de protectie pentru lucrul la inaltime Portwest Climbing Helmet

42,0 LEI

Casca de protectie pentru lucrul la inaltime Portwest Climbing Helmet este un tip de casca din polietilena ce ofera un confort sporit si sistem de reglare in 6 puncte si a cataramei. Casca de alpinism..

Casca de protectie santier 3M Uvicator G3000

96,0 LEI

Casca de protectie santier 3M Uvicator G3000 este fabricata cu o tehnologie pentru a identifica gradul de uzura al castii datorat expunerii indelungate la razele UV. Decolorarea completa a bulinei ros..

Casca de protectie santier 3M Uvicator G3000 verde

90,0 LEI

Casca de protectie santier 3M Uvicator G3000 verde este un tip de casca de lucru cu fixare cu rotia, fabricata cu o tehnologie pentru a identifica usor gradul de uzura al castii datorat expunerii inde..

Casca de protectie santier 3M Uvicator G3000SR

114,0 LEI

Casca de protectie santier 3M Uvicator G3000SR este o casca ce ofera o protectie excelenta, avand un sistem de ventilatie, poate fi utilizata la temperaturi reduse de pana la -30 grade celsius cat si ..

Casca de protectie santier Adam

20,4 LEI

Casca de protectie santier Adam este un tip de casca cu calota din HDPE si suspensie din polietilena cu fixare in 6 puncte, banda antitranspiratie din burete cu geutatea calotei de 340 grame. Casca Ad..

Casca de protectie santier Ardon SH-1

37,2 LEI

Casca de protectie santier Ardon SH-1 este un accesoriu important al echipamentului de lucru, conceput pentru a preveni consecintele grave ale unei caderi sau raniri. Casca Ardon SH-1 are o rezistenta..

Casca de protectie santier Inap Defender

50,4 LEI

Casca de protectie santier Inap Defender cu calota din HDPE si protectie sporita pentru ceafa. Suspensia este din banda textila, cu fixare in 4 sau 6 puncte si banda antitranspiratie din material text..

Casca de protectie santier Portwest Endurance

60,0 LEI

Casca de protectie santier Portwest Endurance este o casca de protectie fabricata din ABS si sistem de ventilatie, cu certificare CE si ham textil cu prindere in 6 puncte. Reglajul se face cu rotita s..

Casca de protectie santier Portwest endurance carbon look

90,0 LEI

Casca de protectie santier Portwest endurance carbon look este un tip de casca de protectie ventilata cu carcasa din ABS si ham textil cu prindere in 6 puncte. Casca Portwest Endurance Carbon Look are..

Casca de protectie santier Portwest Endurance Glowtex

72,0 LEI

Casca de protectie santier Portwest Endurance Glowtex este echipata cu ham textil in 6 puncte si cu roata pentru reglaj intre 56-63 cm. Carcasa este fabricata din plastic ABS cu o culoare speciala fot..

Casca de protectie santier Portwest Endurance Plus

66,0 LEI

Casca de protectie santier Portwest Endurance Plus este fabricata din ABS si este disponibila fara vizor retractabil. Este marcata CE CAT III si ofera o izolatie electrica pana la 100VAC sau 1500VDC (..

Casca de protectie santier Portwest High Endurance

84,0 LEI

Casca de protectie santier Portwest High Endurance este o casca special conceputa pentru lucrul la inaltime fiind usoara si confortabila si compacta, cu carcasa din ABS si reglarea cu clitchet, cu dim..

Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)