Casti Protectie

Casti de protectie pentru lucrul pe santiere sau in zone cu risc de lovire a capului. Casti 3M cu indicator de protectie UV Uvicator si casti colorate pentru identificarea mai usoara pe santier, casti pentru ingineri si reglabile. Livrarea este gratuita si ai posibilitatea de a plati ramburs sau online cu cardul !

Casti Protectie

Casca de protectie 3M H-700

64,8 LEI

Disponibila cu sistem de prindere ajustabil in puncte sau rotita.Casca de protectie 3M H-700 este disponibila si in varianta cu ventilatie.Casca poate fi usor personalizata cu logo-ul companiei.Banda ..

Casca de protectie 3M Uvicator G2000

87,6 LEI

Tehnologia Uvicator este destintata identificarii facile a uzurii castii din cauza expunerii indelungate la razele UV.Decolorarea completa a bulinei rosii indica necesitatea inlocuirii acesteia. Ap..

Casca de protectie 3M Uvicator G3000 cu sistem de fixare rotita, verde

90,0 LEI

Tehnologia Uvicator este destintata identificarii facile a uzurii castii din cauza expunerii indelungate la razele UV.Casca de protectie 3M Uvicator G3000 cu sistem de fixare rotita, verdeDecolorarea..

Casca de protectie 3M Uvicator G3000 cu sistem de fixare standard

72,0 LEI

Tehnologia Uvicator este destintata identificarii facile a uzurii castii din cauza expunerii indelungate la razele UV.Decolorarea completa a bulinei rosii indica necesitatea inlocuirii acesteia. Of..

Casca de protectie Adam

18,0 LEI

Casca de protectie Adam cu calota din HDPE;Suspensie din polietilena cu fixare in 6 puncte; Banda antitranspiratie din burete; Greutate calota: 340 gr fara accesorii;Sloturi accesorii: 30 mm; Reziste..

Casca de protectie Inap Defender

46,8 LEI

Casca de protectie Inap Defender calota din HDPE, protectie sporita pentru ceafa;Suspensie din banda textila, cu fixare in 4 sau 6 puncte; Banda antitranspiratie din material textil moale; Gre..

Casca de protectie Rockman + suspensie plastic

30,0 LEI

Casca de protectie Rockman cu calota din HDPE;Protectie sporita pentru ceafa, suspensie din polietilena (optional banda textila), cu fixare in 6 puncte; Banda antitranspiratie din material textil mo..

Curelusa de fixare pentru casca de protectie

18,0 LEI

Accesoriu de fixare pentru casca de protectie. Confectionata din chinga textila elastica, dotata cu suport in forma de cupa peste barbie; Se detaseaza automat in cazul aplicarii unei forme ..

Curelusa de fixare pentru casca de protectie in Y

76,8 LEI

Confecționată din material textil, cu prindere in 4 puncte..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)