Casti Protectie

Casti de protectie pentru lucrul pe santiere sau in zone cu risc de lovire a capului. Casca 3M cu indicator de protectie UV Uvicator si casti colorate pentru identificarea mai usoara pe santier.

Casti Protectie

Casca de protectie pentru alpinism industrial si utilitar 3M X5000
Nou !

Casca de protectie pentru alpinism industrial si utilitar 3M X5000

480,0Lei

Casca de protectie pentru alpinism industrial si utilitar 3M X5000 este un model sigur, confortabil special conceput pentru lucrul la inaltime sau in alte zone industriale cu risc de accidentare ridic..

Casca de protectie pentru alpinism industrial si utilitar Inap Profiler
Nou !

Casca de protectie pentru alpinism industrial si utilitar Inap Profiler

162,0Lei

Casca de protectie pentru alpinism industrial si utilitar Inap Profiler este un model foarte confortabil ce este recomandat pentru aceste activitati. Calota castii este fabricata din HDPE, suspensia d..

Casca de protectie pentru lucrul la inaltime Portwest Climbing Helmet

48,0Lei

Casca de protectie pentru lucrul la inaltime Portwest Climbing Helmet este un tip de casca din polietilena ce ofera un confort sporit si sistem de reglare in 6 puncte si a cataramei. Casca de alpinism..

Casca de protectie santier 3M Uvicator G3000

96,0Lei

Casca de protectie santier 3M Uvicator G3000 este fabricata cu o tehnologie pentru a identifica gradul de uzura al castii datorat expunerii indelungate la razele UV. Decolorarea completa a bulinei ros..

Casca de protectie santier 3M Uvicator G3000 verde

98,4Lei

Casca de protectie santier 3M Uvicator G3000 verde este un tip de casca de lucru cu fixare cu rotia, fabricata cu o tehnologie pentru a identifica usor gradul de uzura al castii datorat expunerii inde..

Casca de protectie santier 3M Uvicator G3000SR

114,0Lei

Casca de protectie santier 3M Uvicator G3000SR este o casca ce ofera o protectie excelenta, avand un sistem de ventilatie, poate fi utilizata la temperaturi reduse de pana la -30 grade celsius cat si ..

Casca de protectie santier Adam

28,8Lei

Casca de protectie santier Adam este un tip de casca cu calota din HDPE si suspensie din polietilena cu fixare in 6 puncte, banda antitranspiratie din burete cu geutatea calotei de 340 grame. Casca Ad..

Casca de protectie santier Ardon SH-1

45,6Lei

Casca de protectie santier Ardon SH-1 este un accesoriu important al echipamentului de lucru, conceput pentru a preveni consecintele grave ale unei caderi sau raniri. Casca Ardon SH-1 are o rezistenta..

Casca de protectie santier Inap Defender

60,0Lei

Casca de protectie santier Inap Defender cu calota din HDPE si protectie sporita pentru ceafa. Suspensia este din banda textila, cu fixare in 4 sau 6 puncte si banda antitranspiratie din material text..

Casca de protectie santier Portwest Endurance

66,0Lei

Casca de protectie santier Portwest Endurance este o casca de protectie fabricata din ABS si sistem de ventilatie, cu certificare CE si ham textil cu prindere in 6 puncte. Reglajul se face cu rotita s..

Casca de protectie santier Portwest endurance carbon look

102,0Lei

Casca de protectie santier Portwest endurance carbon look este un tip de casca de protectie ventilata cu carcasa din ABS si ham textil cu prindere in 6 puncte. Casca Portwest Endurance Carbon Look are..

Casca de protectie santier Portwest Endurance Glowtex

79,2Lei

Casca de protectie santier Portwest Endurance Glowtex este echipata cu ham textil in 6 puncte si cu roata pentru reglaj intre 56-63 cm. Carcasa este fabricata din plastic ABS cu o culoare speciala fot..

Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)