Casti Protectie


Casti Protectie

Casca de protectie pentru alpinism industrial si utilitar 3M X5000

850,0Lei

Casca de protectie pentru alpinism industrial si utilitar 3M X5000 este un model sigur, confortabil special conceput pentru lucrul la inaltime sau in alte zone industriale cu risc de accidentare ridic..

Casca de protectie pentru alpinism industrial si utilitar Inap Profiler

170,0Lei

Casca de protectie pentru alpinism industrial si utilitar Inap Profiler este un model foarte confortabil ce este recomandat pentru aceste activitati. Calota castii este fabricata din HDPE, suspensia d..

Casca de protectie pentru lucru la inaltime Portwest Climbing Helmet

85,0Lei

Casca de protectie pentru lucru la inaltime Portwest Climbing Helmet este un tip de casca din polietilena ce ofera un confort sporit si sistem de reglare in 6 puncte si a cataramei. Casca de alpinism ..

Casca de protectie pentru santier portocalie 3M H700

95,0Lei

Casca de protectie pentru santier portocalie 3M H700 este un model de casca ventilata, confortabila, rezistenta si cu greutate redusa. Este perfecta pentru protectia impotriva obiectelor ce pot cadea ..

Casca de protectie santier 3M Uvicator G3000 verde

160,0Lei

Casca de protectie santier 3M Uvicator G3000 verde este un tip de casca de lucru cu fixare cu rotia, fabricata cu o tehnologie pentru a identifica usor gradul de uzura al castii datorat expunerii inde..

Casca de protectie santier 3M Uvicator G3000SR

155,0Lei

Casca de protectie santier 3M Uvicator G3000SR este o casca ce ofera o protectie excelenta, avand un sistem de ventilatie, poate fi utilizata la temperaturi reduse de pana la -30 grade celsius cat si ..

Casca de protectie santier Ardon SH-1

65,0Lei

Casca de protectie santier Ardon SH-1 este un accesoriu important al echipamentului de lucru, conceput pentru a preveni consecintele grave ale unei caderi sau raniri. Casca Ardon SH-1 are o rezistenta..

Casca de protectie santier Inap Defender

70,0Lei

Casca de protectie santier Inap Defender cu calota din HDPE si protectie sporita pentru ceafa. Suspensia este din banda textila, cu fixare in 4 sau 6 puncte si banda antitranspiratie din material text..

Casca de protectie santier Portwest endurance carbon look

125,0Lei

Casca de protectie santier Portwest endurance carbon look este un tip de casca de protectie ventilata cu carcasa din ABS si ham textil cu prindere in 6 puncte. Casca Portwest Endurance Carbon Look are..

Casca de protectie santier Portwest Endurance Glowtex

98,0Lei

Casca de protectie santier Portwest Endurance Glowtex este echipata cu ham textil in 6 puncte si cu roata pentru reglaj intre 56-63 cm. Carcasa este fabricata din plastic ABS cu o culoare speciala fot..

Casca de protectie santier Portwest Endurance Plus

78,0Lei

Casca de protectie santier Portwest Endurance Plus este fabricata din ABS si este disponibila fara vizor retractabil. Este marcata CE CAT III si ofera o izolatie electrica pana la 100VAC sau 1500VDC (..

Casca de protectie santier Portwest Endurance PS55

90,0Lei

Casca de protectie santier Portwest Endurance PS55 este un model fabricat din ABS si sistem de ventilatie, cu certificare CE si ham textil cu prindere in 6 puncte. Reglajul se face cu rotita si este c..

Afişare 1 - 12 din 18 (2 pagini)