Cizme

Cizme

Cizme de protectie Ardon Nightfish nitril verde

170,0Lei

Cizmele de protectie Ardon Nightfish nitril verde sunt concepute pentru a fi utilizate in medii umede. Partea superioara este fabricata din PVC si nitril cu proprietati impermeabile. Talpa cizmelor es..

Cizme de protectie ARDON Whitefish nitril alb

170,0Lei

Cizmele de protectie ARDON Whitefish nitril alb sunt echipate cu brant din nailon alb ce nu se pateaza si ofera un confort ridicat. Talpa este fabricata din nitril negru. Cizmele sunt fabricate din PV..

Cizme de protectie Canis Safety Eris

105,0Lei

Cizmele de protectie Canis Safety Eris sunt un model fabricat din PVC si talpa extarioara din PVC cu proprietati antialunecare, antistatice si rezistenta la uleiuri. Respecta standardul EN ISO20347:20..

Cizme de protectie Canis Safety Merkur 0B

80,0Lei

Cizmele de protectie Canis Safety Merkur 0B sunt un model fabricat din PVC si talpa extarioara din PVC cu proprietati antialunecare, antistatice si rezistenta la uleiuri. Respecta standardul EN ISO 20..

Cizme de protectie Canis Safety Neptun 04

120,0Lei

Cizmele de protectie Canis Safety Neptun 04 sunt un model fabricat din PVC si nitril si talpa extarioara din PVC/nitril cu proprietati antialunecare, antistatice si rezistenta la uleiuri. Proiectate p..

Cizme de protectie Canis Safety Pluto

130,0Lei

Cizmele de protectie Canis Safety Pluto sunt un model fabricat din EVA, cu greutate redusa, potrivite pentru utilizarea in orice anotimp. Captuseala interioara este detasabila. Talpa extarioara este d..

Cizme de protectie Canis Safety Uran

80,0Lei

Cizmele de protectie Canis Safety Uran sunt un model fabricat din PVC si talpa extarioara din PVC cu proprietati antialunecare, antistatice si rezistenta la uleiuri. Respecta standardul EN ISO20347:20..

Cizme de protectie cu bombeu ARDON Oilfish nitril galben

180,0Lei

Cizme de protectie cu bombeu ARDON Oilfish nitril galben sunt echipate cu brant din nailon alb ce nu se pateaza si este foarte confortabil. Talpa cizmelor este din nitril negru. Sunt fabricate din PVC..

Cizme de protectie cu bombeu Cofra New York S3

470,0Lei

Cizmele de protectie cu bombeu Cofra New York S3 sunt fabricate cu fetele din piele box, hidrofobizata iar la interior sunt fara captuseala. Bombeul este non metalic, elastic, de tipul Top Return iar ..

Cizme de protectie cu bombeu metalic Cofra No Streamer

1.280,0Lei

Cizmele de protectie cu bombeu metalic Cofra No Streamer sunt un model de inalta performanta, fabricat din piele box bovina, hidrofobizata, cu grosimea de 2-2.2mm si membrana antitaiere. Captuseala es..

Cizme de protectie cu bombeu metalic Welly Dyablo X Grip S5 SRC

105,0Lei

Cizmele de protectie cu bombeu metalic Welly Dyablo X Grip S5 SRC sunt un model fabricat cu fetele din PVC si captuseala din poliester. Bombeul si lamela antiperforatie a cizmelor Dyablo X Grio sunt m..

Cizme de protectie cu bombeu nonmetalic SlimCap Base Elk S3 SRC

644,0Lei

Cizmele de protectie cu bombeu nonmetalic SlimCap Base Elk S3 SRC sunt fabricate din piele cerata rezistenta la apa, cu captuseala SmellStop antimiros si antibacteriana iar talpa intermediara este de ..

Afisare 1 - 12 din 20 (2 pagini)