Cizme

Cizme

Cizme de protectie ARDON Nightfish nitril verde

120,0Lei

Cizmele de protectie ARDON Nightfish nitril verde sunt concepute pentru a fi utilizate in medii umede. Partea superioara este fabricata din PVC si nitril cu proprietati impermeabile. Talpa cizmelor es..

Cizme de protectie ARDON Whitefish nitril alb

126,0Lei

Cizme de protectie ARDON Whitefish nitril alb sunt echipate cu brant din nailon alb ce nu se pateaza si ofera un confort ridicat. Talpa este fabricata din nitril negru. Cizmele sunt fabricate din PVC ..

Cizme de protectie cu bombeu ARDON Oilfish nitril galben

126,0Lei

Cizme de protectie cu bombeu ARDON Oilfish nitril galben sunt echipate cu brant din nailon alb ce nu se pateaza si este foarte confortabil. Talpa cizmelor este din nitril negru. Sunt fabricate din PVC..

Cizme de protectie cu bombeu metalic Dunlop Purofort Termo Vibram Black S5

528,0Lei

Cizmele de protectie cu bombeu metalic Dunlop Purofort Termo Vibram Black S5 sunt fabricate din materiale de inalta flexibilitate, cu o rezistenta la temperaturi scazute de pana la -20 grade celsius, ..

Cizme de protectie cu bombeu metalic Eurofort

84,0Lei

Cizmele de protectie cu bombeu metalic Eurofort sunt fabricate in partea superioara din PVC si nitril cu captuseala din textil. Talpa cizmelor Eurofort este din PVC si nitril, cu bombeu metalic, rezis..

Cizme de protectie cu bombeu Portwest Steelite Rigger S1P HRO imblanite

228,0Lei

Cizme de lucru Portwest Steelite Rigger S1P HRO neimblanite sunt echipate cu bombeu metalic rezistent la 200 jouli si talpa interioara metalica iar talpa exterioara are o rezistenta la caldura de pana..

Cizme de protectie cu bombeu Portwest Steelite Rigger S1P HRO neimblanite

205,2Lei

Cizme de lucru Portwest Steelite Rigger S1P HRO neimblanite sunt echipate cu bombeu metalic rezistent la 200 jouli si talpa interioara metalica iar talpa exterioara are o rezistenta la caldura de pana..

Cizme de protectie Dunlop Purofort Green O4 FO CI SRC

360,0Lei

Cizme de protectie Dunlop Purofort Green O4 FO CI SRC cu partea superioara din material cu flexibilitate ridicata cu rezistenta pana la o temperatura de -20 grade Celsius. Fetele cizmelor Dunlop sunt ..

Cizme de protectie fara bombeu Sirin Hercules O1 SRC

56,0Lei

Cizme de protectie fara bombeu Sirin Hercules O1 SRC fabricate cu fetele din PVC, talpa din PVC injectat si captuseala din poliester. Cizmele Hercules sunt antistatice si cu talpa antiderapanta. Pot o..

Cizme de protectie scurte ARDON Snowman

294,0Lei

Cizme de protectie scurte ARDON Snowman sunt rezistente si concepute special pentru zapada, oferind un ajutor major in cazul in care desfasurati activitati in zone inzapezite. Cizmele Ardon Snowman of..

Cizme de protectie tip pescar cu inaltimea pana la sold

216,0Lei

Cizme de protectie tip pescar cu inaltimea pana la sold sunt recomandate pentru utilizarea in zone cu apa si noroi sau unde se gasesc alte substante pentru care este necesara o protectie suplimentara...

Cizme pantaloni ARDON Chest Waders Verde

246,0Lei

Cizmele pantaloni ARDON Chest Waders Verde sunt un model de cizme cu bretele elastice, fabricate din PVC verde si cu captuseala din nailon alb. Cizmele Ardon Chest Waders fac parte din clasa de protec..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)