Cizme

Cizme

Cizme de protectie ARDON Nightfish nitril verde

110,4Lei

Cizmele de protectie ARDON Nightfish nitril verde sunt concepute pentru a fi utilizate in medii umede. Partea superioara este fabricata din PVC si nitril cu proprietati impermeabile. Talpa cizmelor es..

Cizme de protectie ARDON Whitefish nitril alb

120,0Lei

Cizme de protectie ARDON Whitefish nitril alb sunt echipate cu brant din nailon alb ce nu se pateaza si ofera un confort ridicat. Talpa este fabricata din nitril negru. Cizmele sunt fabricate din PVC ..

Cizme de protectie cu bombeu ARDON Oilfish nitril galben

120,0Lei

Cizme de protectie cu bombeu ARDON Oilfish nitril galben sunt echipate cu brant din nailon alb ce nu se pateaza si este foarte confortabil. Talpa cizmelor este din nitril negru. Sunt fabricate din PVC..

Cizme de protectie cu bombeu Eurofort

90,0Lei

Cizme de protectie cu bombeu Eurofort fabricate in partea superioara din PVC si nitril cu captuseala din textil. Talpa cizmelor Eurofort este din PVC si nitril, cu bombeu metalic, rezistent ala 200 jo..

Cizme de protectie cu bombeu metalic Dyablo S4

86,4Lei

Cizmele de protectie cu bombeu metalic Dyablo S4 au fetele din PVC impermabil, captuseala din poliester si sunt echipate cu bombeu metalic. Talpa este fabricata din PVC si cauciuc nitril cu proprietat..

Cizme de protectie cu bombeu Portwest Steelite Rigger S1P HRO imblanite

216,0Lei

Cizme de lucru Portwest Steelite Rigger S1P HRO neimblanite sunt echipate cu bombeu metalic rezistent la 200 jouli si talpa interioara metalica iar talpa exterioara are o rezistenta la caldura de pana..

Cizme de protectie cu bombeu Portwest Steelite Rigger S1P HRO neimblanite

192,0Lei

Cizme de lucru Portwest Steelite Rigger S1P HRO neimblanite sunt echipate cu bombeu metalic rezistent la 200 jouli si talpa interioara metalica iar talpa exterioara are o rezistenta la caldura de pana..

Cizme de protectie din pvc Giardino

39,6Lei

Cizmele de protectie Giardino sunt un model de incaltaminte economic, cu caramb scurt si protectie la apa, noroi sau produse petroliere. Cizmele Giardino sunt fabricate din PVC cu captuseala textila s..

Cizme de protectie Dunlop Purofort Green O4 FO CI SRC

360,0Lei

Cizme de protectie Dunlop Purofort Green O4 FO CI SRC cu partea superioara din material cu flexibilitate ridicata cu rezistenta pana la o temperatura de -20 grade Celsius. Fetele cizmelor Dunlop sunt ..

Cizme de protectie pentru gradinarit Lavoro

39,6Lei

Cizme de protectie Lavoro fabricate, in partea superioara, din PVC, cu captuseala din material textil si talpa din PVC. Inaltimea cizmelor lavoro este de 38 cm. Ofera o protectie la apa, noroi sau pro..

Cizme de protectie scurte ARDON Snowman

294,0Lei

Cizme de protectie scurte ARDON Snowman sunt rezistente si concepute special pentru zapada, oferind un ajutor major in cazul in care desfasurati activitati in zone inzapezite. Cizmele Ardon Snowman of..

Cizme de protectie tip pescar cu inaltimea pana la sold

198,0Lei

Cizme de protectie tip pescar cu inaltimea pana la sold sunt recomandate pentru utilizarea in zone cu apa si noroi sau unde se gasesc alte substante pentru care este necesara o protectie suplimentara...

Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)