Cizme

Cizme

Cizme de protectie ARDON Nightfish nitril verde

96,0 LEI

Cizmele de protectie ARDON Nightfish nitril verde sunt concepute pentru a fi utilizate in medii umede. Partea superioara este fabricata din PVC si nitril cu proprietati impermeabile. Talpa cizmelor es..

Cizme de protectie ARDON Whitefish nitril alb

120,0 LEI

Cizme de protectie ARDON Whitefish nitril alb sunt echipate cu brant din nailon alb ce nu se pateaza si ofera un confort ridicat. Talpa este fabricata din nitril negru. Cizmele sunt fabricate din PVC ..

Cizme de protectie cu bombeu ARDON Oilfish nitril galben

120,0 LEI

Cizme de protectie cu bombeu ARDON Oilfish nitril galben sunt echipate cu brant din nailon alb ce nu se pateaza si este foarte confortabil. Talpa cizmelor este din nitril negru. Sunt fabricate din PVC..

Cizme de protectie cu bombeu Eurofort

90,0 LEI

Cizme de protectie cu bombeu Eurofort fabricate in partea superioara din PVC si nitril cu captuseala din textil. Talpa cizmelor Eurofort este din PVC si nitril, cu bombeu metalic, rezistent ala 200 jo..

Cizme de protectie cu bombeu Portwest Steelite Rigger S1P HRO imblanite

216,0 LEI

Cizme de lucru Portwest Steelite Rigger S1P HRO neimblanite sunt echipate cu bombeu metalic rezistent la 200 jouli si talpa interioara metalica iar talpa exterioara are o rezistenta la caldura de pana..

Cizme de protectie cu bombeu Portwest Steelite Rigger S1P HRO neimblanite

192,0 LEI

Cizme de lucru Portwest Steelite Rigger S1P HRO neimblanite sunt echipate cu bombeu metalic rezistent la 200 jouli si talpa interioara metalica iar talpa exterioara are o rezistenta la caldura de pana..

Cizme de protectie Giardino

39,6 LEI

Cizmele de protectie Giardino sunt un model de incaltaminte economic, cu caramb scurt si protectie la apa, noroi sau produse petroliere. Cizmele Giardino sunt fabricate din PVC cu captuseala textila s..

Cizme de protectie Lavoro

39,6 LEI

Partea superioara: PVC;Captuseala: textil; Inaltime: 38 cm;Talpa: PVC. Model economic; protectie la: apa, noroi, produse petroliere;Cizme de protectie Lavoro aplicatii: gradinarit, agricultura, indust..

Cizme de protectie scurte ARDON Snowman
-7%

Cizme de protectie scurte ARDON Snowman

273,6 LEI 294,0 LEI

Cizme de protectie scurte ARDON Snowman sunt rezistente si concepute special pentru zapada, oferind un ajutor major in cazul in care desfasurati activitati in zone inzapezite. Cizmele Ardon Snowman of..

Cizme Dunlop Purofort Green O4 FO CI SRC

360,0 LEI

Cizme Dunlop Purofort Green O4 FO CI SRC cu partea superioara din material cu flexibilitate ridicata cu rezistenta pana la o temperatura de -20 grade Celsius. Fetele cizmelor Dunlop sunt rezistenta la..

Cizme pantaloni ARDON Chest Waders Verde

198,0 LEI

Cizme pantaloni ARDON Chest Waders VerdeCizme pantalon cu bretele elastice ∙ fabricate din PVC verde ∙ căptușeală din nailon albCuloare: VerdeMaterial: PVCStandard calitate: OB..

Cizme sold Pescar

198,0 LEI

Cizme sold Pescar utilizate pentru protectie la apa, noroi, diferite substante.Partea superioara: PVC; Captuseala: poliester; Imbinari termosudate; Talpa: PVC. Aplicatii: pescuit si vanatoare...

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)