Pantaloni talie

Pantaloni talie

Pantaloni de lucru pentru bucatar dama PORTWEST Chefs Rachel C071

78,0Lei

Pantaloni de lucru pentru bucatar dama PORTWEST Chefs Rachel C071 sunt conceputi pentru a fi confortabili si functionali. Betelia din talie este semielastica si are inchidere cu fermoar si cu nasture...

Pantaloni de lucru profesionali PORTWEST Craft KS54

144,0Lei

Pantaloni de lucru profesionali PORTWEST Craft KS54 sunt deschisi la culoare pastrand un aspect curat si avand o multitudine de caracteristici. Pantalonii ofera un aspect slim completat cu tesatura Ox..

Pantaloni de lucru profesionali PORTWEST Danube TX61

126,0Lei

Pantaloni de lucru profesionali PORTWEST Danube TX61 fabricati pentru a fi rezistenti si durabili, din material Kingsmill 245 grame ( 60 % bumbac, 40 % poliester ). Pantalonii Danube dispun de multipl..

Pantaloni de lucru profesionali PORTWEST HI-VIS Combat

138,0Lei

Pantaloni de lucru profesionali PORTWEST HI-VIS Combat sunt fabricati in conformitate cu standardul EN ISO 20471, certificare CE si sunt echipati cu buzunar pe coapsa, buzunar pentru telefonul mobil s..

Pantaloni de lucru profesionali Portwest Holster WX3

288,0Lei

Pantalonii de lucru profesionali Portwest Holster WX3 cu buzunare ample in care se pot stoca diverse unelte de lucru. Fabricati cu tripla cusatura, pantalonii de lucru Portweste Holster au buzunare pe..

Pantaloni de lucru profesionali Portwest Service WX3

252,0Lei

Pantaloni de lucru profesionali Portwest Service WX3 sunt confectionati din tesatura durabila din bumbac cu poliester si sunt echipati cu multiple buzunare pentru a stoca diverse obiecte necesare la l..

Pantaloni de protectie profesionali cordura Ardon R8ED

282,0Lei

Pantalonii de protectie profesionali cordura Ardon R8ED sunt un model premium, fabricati cu o croiala sportiva si cu un design ce combina aspectul modern cu functionalitatea. Materialele utilizate sun..

Pantaloni de protectie profesionali cordura Ardon R8ED bleu

282,0Lei

Pantaloni de protectie profesionali cordura Ardon R8ED bleu sunt un model premium, fabricati cu o croiala sportiva si cu un design ce combina aspectul modern cu functionalitatea. Materialele utilizate..

Pantaloni profesionali de lucru ARDON Hill Spandex negru

144,0Lei

Pantaloni profesionali de lucru ARDON Hill Spandex negru sunt impermeabili, fabricati din material care se usuca rapid si buzunare cu fermoar si buzunare ascunse. Sunt echipati cu curea din textil cu ..

Pantaloni profesionali de lucru clasici Canis Safety Josef

79,2Lei

Pantalonii profesionali de lucru clasici Canis Safety Josef sunt fabricati din bumbac 100% cu gramaj 260g/mp. Pantalonii de lucru CXS Josef au genunchii intariti pentru o mai buna rezistenta in timp i..

Pantaloni profesionali de lucru PORTWEST Urban Work T601

132,0Lei

Pantalonii profesionali de lucru PORTWEST Urban Work T601 sunt fabricati cu captuseala moale si cu multiple buzunare inclusiv buzunare pentru genunchiere. Sunt fabricati din material Kingsmill 300g ( ..

Pantaloni profesionali de lucru standard CEZAR

127,2Lei

Pantaloni profesionali de lucru standard CEZAR fabricati din tesatura canvas cu compozitie 35% bumbac si 65% poliester cu greutate de 320g/mp..

Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)