Pantaloni talie

Pantaloni talie

Pantaloni de lucru ARDON Hill Spandex negru

126,0Lei

Pantaloni de lucru ARDON Hill Spandex negru sunt impermeabili, fabricati din material care se usuca rapid si buzunare cu fermoar si buzunare ascunse. sunt echipati cu curea din textil cu catarama din ..

Pantaloni de lucru clasici Canis Safety Josef

74,4Lei

Pantaloni de lucru clasici Canis Safety Josef sunt fabricati din bumbac 100% cu gramaj 260g/mp. pantalonii d elucru CXS Josef au genunchii intariti pentru o mai buna rezistenta in timp iar talia este ..

Pantaloni de lucru pentru bucatar dama PORTWEST Chefs Rachel C071

72,0Lei

Pantaloni de lucru pentru bucatar dama PORTWEST Chefs Rachel C071 sunt conceputi pentru a fi confortabili si functionali. Betelia din talie este semielastica si are inchidere cu fermoar si cu nasture...

Pantaloni de lucru PORTWEST Craft KS54

138,0Lei

Pantaloni de lucru PORTWEST Craft KS54 sunt deschisi la culoare pastrand un aspect curat si avand o multitudine de caracteristici. Pantalonii ofera un aspect slim completat cu tesatura Oxford pentru o..

Pantaloni de lucru PORTWEST Danube TX61

114,0Lei

Pantaloni de lucru PORTWEST Danube TX61 fabricati pentru a fi rezistenti si durabili, din materieal Kingsmill 245 grame ( 60 % bumbac, 40 % poliester ). Pantalonii Danube dispun de multiple buzunare, ..

Pantaloni de lucru PORTWEST HI-VIS Combat

132,0Lei

Pantalonii de lucru PORTWEST HI-VIS Combat sunt fabricati in conformitate cu standardul EN ISO 20471, certificare CE si sunt echipati cu buzunar pe coapsa, buzunar pentru telefonul mobil si buzunare p..

Pantaloni de lucru Portwest Holster WX3

282,0Lei

Pantalonii de lucru Portwest Holster WX3 cu buzunare ample in care se pot stoca diverse unelte de lucru. Fabricati cu tripla cusatura, pantalonii de lucru Portweste Holster au buzunare pentru geninchi..

Pantaloni de lucru Portwest Service WX3

246,0Lei

Pantalonii de lucru Portwest Service WX3 sunt confectionati din tesatura durabila din bumbac cu poliester si sunt echipati cu multiple buzunare pentru a stoca diverse obiecte necesare la lucru. Pantal..

Pantaloni de lucru PORTWEST Urban Work T601

132,0Lei

Pantaloni de lucru PORTWEST Urban Work T601 sunt fabricati cu captuseala moale si cu multiple buzunare inclusiv buzunare pentru genunchiere. Sunt fabricati din material Kingsmill 300g ( 65 % poliester..

Pantaloni de lucru standard CEZAR

127,2Lei

Pantaloni de lucru standard CEZAR fabricati din tesatura canvas cu compozitie 35% bumbac si 65% poliester cu greutate de 320g/mp..

Pantaloni de lucru standard EDUARD

138,0Lei

Pantaloni de lucru standard EDUARDMATERIAL țesătură canvas COMPOZIȚIE 35% bumbac + 65%..

Pantaloni de lucru standard Fiji

86,4Lei

Pantaloni de lucru standard Fiji sunt echipati cu buzunare in zona genunchilor, buzunar pentru telefon, buzunar lateral pe piciorul drept si inchidere cu nasture. Pantalonii de lucru Fiji sunt fabrica..

Afişare 1 - 12 din 18 (2 pagini)