Saboti

Saboti

Saboti de protectie cu bombeu compozit Toffein EziProtekta SRC

186,0Lei

Saboti de protectie cu bombeu compozit Toffein EziProtekta SRC fabricati cu fetele din polimer E-Tech foarte usor, necaptusit la interior. Brantul sabotilor EziProtekta este respirabil, preformat, moa..

Saboti de protectie fara bombeu Artra Arno 901 ESD SRC

240,0Lei

Saboti de protectie fara bombeu Artra Arno 901 ESD SRC fabricati cu fetele din microfibra hidrofobizata de 2.2 mm MICRO PRO si captuseala textila CLIMAX, respirabila ce absoarbe si elibereaza umiditat..

Saboti de protectie medicali Goldenfit Ariana 0B ESD SRC

92,4Lei

Sabotii de protectie medicali Goldenfit Ariana 0B ESD SRC sunt fabricati din piele naturala de bovina si captuseala din piele cu talpa din poliuretan. Sabotii medicali Goldenfit sunt un tip de incalta..

Saboti de protectie medicali Goldenfit Ariana cu bareta

80,4Lei

Sabotii de protectie medicali Goldenfit Ariana cu bareta sunt fabricati cu fetele din piele naturala de bovina, captuseala din piele si talpa din poliuretan. Sabotii Ariana sunt un model de incaltamin..

Saboti de protectie medicali Goldenfit Ariana cu bareta 0B ESD SRC

120,0Lei

Saboti de protectie Goldenfit Ariana cu bareta 0B ESD SRC sunt un model de saboti medicali cu fete din piele de bovina si captuseala din piele. Talpa este din poliuretan cu froma ergonomica, proprieta..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)