Saboti

Saboti

Saboti de protectie cu bombeu metalic Base Bario SB SRC

380,0Lei

Sabotii de protectie cu bombeu metalic Base Bario SB SRC sunt fabricati, in partea superioara din microfibra, cu captuseala SmellStop antimiros. Bombeul sabotilor Base Bario este din otel si rezista l..

Saboti de protectie cu bombeu metalic Base Osmio SB SRC

350,0Lei

Sabotii de protectie cu bombeu metalic Base Osmio SB SRC sunt fabricati, in partea superioara din microfibra, cu captuseala SmellStop antimiros. Bombeul sabotilor Base Osmio este din otel si rezista l..

Saboti de protectie medicali Base Radon OB SRC

213,0Lei

Sabotii de protectie medicali Base Radon OB SRC sunt fabricati, in partea superioara din piele, cu captuseala din piele intoarsa. Talpa exterioara este fabricata monodensitate si absoarbe socurile din..

Saboti de protectie medicali Base Xeno 0B SRC

213,0Lei

Sabotii de protectie medicali Base Xeno 0B SRC sunt fabricati, in partea superioara din piele, cu captuseala din piele intoarsa. Talpa exterioara este fabricata monodensitate si absoarbe socurile din ..

Saboti de protectie medicali cu bombeu compozit ESD Portwest Compositelite

215,0Lei

Sabotii de protectie medicali cu bombeu compozit ESD Portwest Compositelite fabricati cu partea superioara pefrorata, ce asigura o respirabilitate optima a piciorului. Nu contin elemente metalice si s..

Saboti de protectie medicali Goldenfit Adria cu bareta

100,0Lei

Sabotii de protectie medicali Goldenfit Adria cu bareta sunt fabricati cu fetele din piele naturala de bovina, perforata si captuseala 100% poliester tratat antibacterial. Talpa extarioara este din PU..

Afisare 1 - 6 din 6 (1 pagini)