Saboti

Saboti

Saboti de protectie cu bombeu metalic Base Bario SB SRC

302,5Lei

Sabotii de protectie cu bombeu metalic Base Bario SB SRC sunt fabricati, in partea superioara din microfibra, cu captuseala SmellStop antimiros. Bombeul sabotilor Base Bario este din otel si rezista l..

Saboti de protectie cu bombeu metalic Base Osmio SB SRC

302,5Lei

Sabotii de protectie cu bombeu metalic Base Osmio SB SRC sunt fabricati, in partea superioara din microfibra, cu captuseala SmellStop antimiros. Bombeul sabotilor Base Osmio este din otel si rezista l..

Saboti de protectie medicali Base Radon OB SRC

212,5Lei

Sabotii de protectie medicali Base Radon OB SRC sunt fabricati, in partea superioara din piele, cu captuseala din piele intoarsa. Talpa exterioara este fabricata monodensitate si absoarbe socurile din..

Saboti de protectie medicali Base Xeno 0B SRC

212,5Lei

Sabotii de protectie medicali Base Xeno 0B SRC sunt fabricati, in partea superioara din piele, cu captuseala din piele intoarsa. Talpa exterioara este fabricata monodensitate si absoarbe socurile din ..

Saboti de protectie medicali cu bombeu compozit ESD Portwest Compositelite

206,3Lei

Saboti de protectie medicali cu bombeu compozit ESD Portwest Compositelite, fabricati cu partea superioara pefrorata ce asigura o respirabilitate optima a piciorului. Nu contin elemente metalice si se..

Saboti de protectie medicali Goldenfit Adria cu bareta

75,0Lei

Sabotii de protectie medicali Goldenfit Adria cu bareta sunt fabricati cu fetele din piele naturala de bovina, perforata si captuseala 100% poliester tratat antibacterial. Talpa extarioara este din PU..

Saboti de protectie medicali Goldenfit Ariana cu bareta

90,0Lei

Sabotii de protectie medicali Goldenfit Ariana cu bareta sunt fabricati cu fetele din piele naturala de bovina, captuseala din piele si talpa din poliuretan. Sabotii Ariana sunt un model de incaltamin..

Saboti de protectie medicali Goldenfit Ariana cu bareta 0B ESD SRC

75,0Lei

Sabotii de protectie Goldenfit Ariana cu bareta 0B ESD SRC sunt un model de saboti medicali cu fete din piele de bovina si captuseala din piele. Talpa este din poliuretan cu froma ergonomica, propriet..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)