Saboti

Saboti

Saboti de protectie cu bombeu compozit ESD Portwest Compositelite

177,6Lei

Saboti de protectie cu bombeu compozit ESD Portwest Compositelite, fabricati cu partea superioara pefrorata ce asigura o respirabilitate optima a piciorului. Nu contin elemente metalice si se inchid c..

Saboti de protectie cu bombeu compozit Toffein EziProtekta SRC

288,0Lei

Saboti de protectie cu bombeu compozit Toffein EziProtekta SRC fabricati cu fetele din polimer E-Tech foarte usor, necaptusit la interior. Brantul sabotilor EziProtekta este respirabil, preformat, moa..

Saboti de protectie fara bombeu Artra Arno 901 ESD SRC

240,0Lei

Saboti de protectie fara bombeu Artra Arno 901 ESD SRC fabricati cu fetele din microfibra hidrofobizata de 2.2 mm MICRO PRO si captuseala textila CLIMAX, respirabila ce absoarbe si elibereaza umiditat..

Saboti de protectie fara bombeu Sirin Exena Rada 01 SRC

76,2Lei

Saboti de protectie fara bombeu Sirin Exena Rada 01 SRC, fabricati din piele de bovina cu captuseala din piele spaltuita. Breteaua este cu catarama iar talpa este injectata din poliuretan. Respecta no..

Saboti de protectie medicali Goldenfit Ariana 0B ESD SRC

120,0Lei

Sabotii de protectie medicali Goldenfit Ariana 0B ESD SRC sunt fabricati din piele naturala de bovina si captuseala din piele cu talpa din poliuretan. Sabotii medicali Goldenfit sunt un tip de incalta..

Saboti de protectie medicali Goldenfit Ariana cu bareta

102,0Lei

Sabotii de protectie medicali Goldenfit Ariana cu bareta sunt fabricati cu fetele din piele naturala de bovina, captuseala din piele si talpa din poliuretan. Sabotii Ariana sunt un model de incaltamin..

Saboti de protectie medicali Goldenfit Ariana cu bareta 0B ESD SRC
-32%

Saboti de protectie medicali Goldenfit Ariana cu bareta 0B ESD SRC

81,6Lei 120,0Lei

Saboti de protectie Goldenfit Ariana cu bareta 0B ESD SRC sunt un model de saboti medicali cu fete din piele de bovina si captuseala din piele. Talpa este din poliuretan cu froma ergonomica, proprieta..

Saboti de protectie medicali Sirin Doina 01 SRC

67,2Lei

Saboti de protectie medicali Sirin Doina 01 SRC, cu fetele fabricate din piele de bovina perforata ce asigura o ventilatie optima piciorului pe toata durata purtarii. Captuseala este din spalt de bovi..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)