Accesorii

Accesorii

Branturi pentru incaltaminte antimiros Base Super Confort

93,8Lei

Branturile pentru incaltaminte antimiros Base Super Confort sunt fabricate cu absorbitor de socuri in calcai si protejeaza impotriva mirosurilor neplacute si micozelor datorita stratului de carbon act..

Branturi pentru incaltaminte Base Gel Man

135,0Lei

Branturi pentru incaltaminte Base Gel Man..

Branturi pentru incaltaminte Base Gel Woman

135,0Lei

Branturi pentru incaltaminte Base Gel Woman..

Branturi pentru incaltaminte Base Omnia

106,3Lei

Branturile pentru incaltaminte Base Omnia sunt un model ce elimina mirosurile neplacute si asigura o respirabilitate ridicata piciorului...

Branturi pentru incaltaminte Base Omnia ESD

112,5Lei

Branturi pentru incaltaminte Base Omnia ESD sunt un model ce elimina mirosurile neplacute, asigura o respirabilitate ridicata piciorului si elimina descarcarile electrostatice...

Branturi pentru incaltaminte Base Omnia High

160,0Lei

Branturile pentru incaltaminte Base Omnia High sunt fabricate sa respecte normele europene CE, cu proprietati ESD pentru protectia echipamentelor electronice impotriva descarcarilor electrostatice si ..

Branturi pentru incaltaminte Base Omnia Low

160,0Lei

Branturile pentru incaltaminte Base Omnia Low sunt fabricate sa respecte normele europene CE, cu proprietati ESD pentru protectia echipamentelor electronice impotriva descarcarilor electrostatice si a..

Branturi pentru incaltaminte Base Omnia Med

160,0Lei

Branturile pentru incaltaminte Base Omnia Med sunt fabricate sa respecte normele europene CE, cu proprietati ESD pentru protectia echipamentelor electronice impotriva descarcarilor electrostatice si a..

Branturi pentru incaltaminte Base Record ESD

150,0Lei

Branturile pentru incaltaminte Base Record ESD sunt un model ce elimina mirosurile neplacute, asigura o respirabilitate ridicata piciorului si elimina descarcarile electrostatice...

Branturi pentru incaltaminte Base Record High

160,0Lei

Branturile pentru incaltaminte Base Record High sunt fabricate sa respecte normele europene CE, cu proprietati ESD pentru protectia echipamentelor electronice impotriva descarcarilor electrostatice si..

Branturi pentru incaltaminte Base Record Low

160,0Lei

Branturile pentru incaltaminte Base Record Low sunt fabricate sa respecte normele europene CE, cu proprietati ESD pentru protectia echipamentelor electronice impotriva descarcarilor electrostatice si ..

Branturi pentru incaltaminte Base Record Med

160,0Lei

Branturile pentru incaltaminte Base Record Med sunt fabricate sa respecte normele europene CE, cu proprietati ESD pentru protectia echipamentelor electronice impotriva descarcarilor electrostatice si ..

Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)