Accesorii

Accesorii

Branturi pentru incaltaminte antimiros Base Super Confort

94,0Lei

Branturile pentru incaltaminte antimiros Base Super Confort sunt fabricate cu absorbitor de socuri in calcai si protejeaza impotriva mirosurilor neplacute si micozelor datorita stratului de carbon act..

Branturi pentru incaltaminte Base Gel Man

135,0Lei

Branturi pentru incaltaminte Base Gel Man. Sunt un model ce ofera un grad ridicat de confort si un nivel ridicat de amortizare cu ajutorul gelului. Pot fi utilizate la o varietate de modele de incalta..

Branturi pentru incaltaminte Base Gel Woman

135,0Lei

Branturile pentru incaltaminte Base Gel Woman sunt fabricate cu un strat de gel ce ajuta la reducerea presiunii si durerii la nivelul picioarelor. Se pot utiliza cu o gama variata de incaltaminte, pan..

Branturi pentru incaltaminte Base Omnia

106,0Lei

Branturile pentru incaltaminte Base Omnia sunt un model ce elimina mirosurile neplacute si asigura o respirabilitate ridicata piciorului.Puteti consulta tabelul cu marimi aici !Atentie ! Acest produ..

Branturi pentru incaltaminte Base Omnia ESD

112,0Lei

Branturi pentru incaltaminte Base Omnia ESD sunt un model ce elimina mirosurile neplacute, asigura o respirabilitate ridicata piciorului si elimina descarcarile electrostatice.Puteti consulta tabelul ..

Branturi pentru incaltaminte Base Omnia High

160,0Lei

Branturile pentru incaltaminte Base Omnia High sunt fabricate sa respecte normele europene CE, cu proprietati ESD pentru protectia echipamentelor electronice impotriva descarcarilor electrostatice si ..

Branturi pentru incaltaminte Base Omnia Low

160,0Lei

Branturile pentru incaltaminte Base Omnia Low sunt fabricate sa respecte normele europene CE, cu proprietati ESD pentru protectia echipamentelor electronice impotriva descarcarilor electrostatice si a..

Branturi pentru incaltaminte Base Omnia Med

160,0Lei

Branturile pentru incaltaminte Base Omnia Med sunt fabricate sa respecte normele europene CE, cu proprietati ESD pentru protectia echipamentelor electronice impotriva descarcarilor electrostatice si a..

Branturi pentru incaltaminte Base Record ESD

150,0Lei

Branturile pentru incaltaminte Base Record ESD sunt un model ce elimina mirosurile neplacute, asigura o respirabilitate ridicata piciorului si elimina descarcarile electrostatice.Puteti consulta tabel..

Branturi pentru incaltaminte Base Record High

160,0Lei

Branturile pentru incaltaminte Base Record High sunt fabricate sa respecte normele europene CE, cu proprietati ESD pentru protectia echipamentelor electronice impotriva descarcarilor electrostatice si..

Branturi pentru incaltaminte Base Record Low

160,0Lei

Branturile pentru incaltaminte Base Record Low sunt fabricate sa respecte normele europene CE, cu proprietati ESD pentru protectia echipamentelor electronice impotriva descarcarilor electrostatice si ..

Branturi pentru incaltaminte Base Record Med

160,0Lei

Branturile pentru incaltaminte Base Record Med sunt fabricate sa respecte normele europene CE, cu proprietati ESD pentru protectia echipamentelor electronice impotriva descarcarilor electrostatice si ..

Afisare 1 - 12 din 19 (2 pagini)