Pantofi

Pantofi

Pantofi de lucru cu bombeu non-metalic Slimcap Base Marathon

408,0 LEI

Pantofi de lucru cu bombeu non-metalic Slimcap Base Marathon sunt fabricati din materiale premium, fiind foarte usori si confortabili si un model unisex. Pantofii Base Marathon fac parte din clasa de ..

Pantofi de protectie ARDON ARLOW-S3 SRC, Bombeu si lamela metalice

162,0 LEI

Pantofi de protectie ARDON ARLOW-S3 SRC cu bombeu si lamela metalice. Pantofii Arlow sunt realizati din piele cu elemente reflectorizante si talpa din poliuretan cu dubla densitate, antistatica, rezis..

Pantofi de protectie ARDON Danton EVA Trekking

102,0 LEI

Pantofi Ardon Danton PU EVA pentru trekking, pantofi fabricati din poliuretan si textil cu talpa din spuma EVA. Pantofii Danton sunt tipul de pantofi sport foarte usori si comozi cu o structura ce per..

Pantofi de protectie ARDON ENDURO-01 SRC-BC,LNM,MD-C-TPU

204,0 LEI

Pantofi de protectie ARDON ENDURO-01 SRC-BC,LNM,MD-C-TPUPantofi de protecție ∙ microfibră flexibilă ∙ fără elemente metaliceCuloare: Negru-portocaliuMaterial: Microfibră/PU..

Pantofi de protectie ARDON FINN-02 SRC,PU2D,albi,siret

126,0 LEI

Pantofi de protectie ARDON FINN-02 SRC,PU2D,albi,siret Pantofi de protecție ∙ fabricate din microfibră, lavabilă, cu aspect de piele ∙ căptușeală ce permite piciorului să respire și absoarbe transp..

Pantofi de protectie Ardon Force Softshell Trekking

174,0 LEI

Pantofi de protectie Ardon Force Softshell Trekking, pantofi din softshell cu talpa din cauciuc phylon ce respecta standardul EN20347. Pantofii Ardon Force sunt special conceputi pentru activitati in ..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Derrick S3 SRC

222,0 LEI

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Derrick S3 sunt un tip de incaltaminte de lucru fara elemente metalice fabricati, in partea superioara din piele cu textil, bombeu din compozit si lamela ..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Digger S1P

318,0 LEI

Pantofi de protectie bombeu ARDON DIGGER S1P sunt fabricati din microfibra si PU cu talpa din cauciuc TPU si absorbant de socuri la calcai. Pantofii de lucru Digger sunt fabricati in culorile negru ..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Forelow S1P

228,0 LEI

Pantofii de protectie cu bombeu compozit Ardon Forelow S1P sunt fabricati pentru a fi comozi si usori, in culori puternice, avand o combinatie perfecta de materiale functionale, pastrand toate element..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Grindlow S1P

192,0 LEI

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Grindlow S1P sunt fabricati cu partea frontala si zona calcaiului intarite, din nabuc. Sunt echipati cu bombeu din compozit si lamela antiperforatie din k..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Rasper S1P

168,0 LEI

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Rasper S1P din textil perforat, fara elemente metalice. Sunt fabricati din piele velur si textil cu bombeu din compozit si lamela antiperforatie din kevla..

Pantofi de protectie cu bombeu compozit Ardon Stripper S1P

300,0 LEI

Pantofii de protectie cu bombeu compozit Ardon Stripper S1P sunt un  tip de incaltaminte fara elemente metalice, fabricati din textil cu elemente 3D si accesorizati cu lamela antiperforatie din k..

Afişare 1 - 12 din 63 (6 pagini)