Pantofi

Pantofi

Pantofi ARDON Danton EVA Trekking

102,0 LEI

Pantofi Ardon Danton PU EVA pentru trekking, pantofi fabricati din poliuretan si textil cu talpa din spuma EVA. Pantofii Danton sunt tipul de pantofi sport foarte usori si comozi cu o structura ce per..

Pantofi Ardon Force Softshell Trekking

174,0 LEI

Pantofi ARDON FORCE Softshell Trekking, pantofi din softshell cu talpa din cauciuc phylon ce respecta standardul EN20347. Pantofii Ardon Force sunt special conceputi pentru activitati in aer liber fii..

Pantofi de lucru cu bombeu compozit PORTWEST Operis S3 HRO FC61

270,0 LEI

Pantofi de lucru cu bombeu compozit PORTWEST Operis S3 HRO FC61 din clasa de protectie S3 ce pot fi utilizati in diverse medii de activitate. Sunt rezistenti la apa cu talpa construita cu dubla densit..

Pantofi de lucru cu bombeu compozit PORTWEST Vistula S1P HRO FC67

270,0 LEI

Pantofi de lucru cu bombeu compozit PORTWEST Vistula S1P HRO FC67 pantofi de protectie fara elemente metalice potrivit pentru activitati industriale, cu talpa din phylon/cauciuc ce ofera rezistenta la..

Pantofi de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Aire S1P FT25

168,0 LEI

Pantofi de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Aire S1P FT25, model de pantofi de protectia muncii cu partea superioara tricotata si cu talpa confortabila si rezistenta, cu dubla densitate pentru a asigu..

Pantofi de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Loire S1P HRO FW36

210,0 LEI

Pantofi de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Loire S1P HRO FW36 combina aspectul modern cu siguranta, avand un bombeu si talpa intermediara din otel iar talpa exterioara usoara din EVA/cauciuc cu rezis..

Pantofi de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Lusum S1P HRO FW34

186,0 LEI

Pantofi de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Lusum S1P HRO FW34 cu talpa dinc auciuc cu rezistenta terminca, bombeu si talpa intermediara din otel. Pantofii sunt fabricati din piele spaltuita si talpa ..

Pantofi de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Mersey S1 FT50

168,0 LEI

Pantofi de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Mersey S1 FT50 sunt un tip de incaltaminte de protectie confectionati din materiale de inalta performanta si captuseala de plasa 3D ce permite piciorului sa..

Pantofi de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Tove S1P FT15

222,0 LEI

Pantofi de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Tove S1P FT15 sunt construiti cu partea superioara din TPU cu plasa ce ofera o respirabilitate si confort superioare. Talpa exterioara din EVA/cauciuc de du..

Pantofi de lucru cu bombeu si lamela antiperforatie Sixton Peak Blues

414,0 LEI

Pantofi de lucru cu bombeu si lamela antiperforatie Sixton Peak Blues sunt fabricati din piele naturala de bovina, texturata cu captuseala Resinstex ESD textila, accesorizat cu bombeu din aluminiu si ..

Pantofi de lucru dama PORTWEST Steelite S1P HRO SRC FW39

210,0 LEI

Pantofi de lucru dama PORTWEST Steelite S1P HRO SRC FW39 cu calapod special construit pentru piciorul feminin, cu fetele din piele iar talpa din EVA/ cauciuc antialunecare. Pantofi cu bombeu si lamela..

Pantofi de lucru fara bombeu Ardon Forest

138,0 LEI

Pantofi de lucru fara bombeu Ardon Forest, respecta standardul EN 20347 si fac parte din clasa de protectie O1, fara protectie. Pantofii Ardon Forest sunt fabricati din piele velur si textil cu talpa ..

Afişare 1 - 12 din 57 (5 pagini)