Pantofi

Pantofi

Pantofi ARDON Danton EVA Trekking

90,0 LEI

Pantofi Ardon Danton PU EVA pentru trekking, pantofi fabricati din poliuretan si textil cu talpa din spuma EVA. Pantofii Danton sunt tipul de pantofi sport foarte usori si comozi cu o structura ce per..

Pantofi ARDON FORCE Softshell Trekking

156,0 LEI

Pantofi ARDON FORCE Softshell Trekking, pantofi din softshell cu talpa din cauciuc phylon ce respecta standardul EN20347. Pantofii Ardon Force sunt special conceputi pentru activitati in aer liber fii..

Pantofi de lucru cu bombeu compozit PORTWEST Operis S3 HRO FC61 Pantofi de lucru cu bombeu compozit PORTWEST Operis S3 HRO FC61
Nou !

Pantofi de lucru cu bombeu compozit PORTWEST Operis S3 HRO FC61

270,0 LEI

Pantofi de lucru cu bombeu compozit PORTWEST Operis S3 HRO FC61 din clasa de protectie S3 ce pot fi utilizati in diverse medii de activitate. Sunt rezistenti la apa cu talpa construita cu dubla densit..

Pantofi de lucru cu bombeu compozit PORTWEST Vistula S1P HRO FC67 Pantofi de lucru cu bombeu compozit PORTWEST Vistula S1P HRO FC67
Nou !

Pantofi de lucru cu bombeu compozit PORTWEST Vistula S1P HRO FC67

270,0 LEI

Pantofi de lucru cu bombeu compozit PORTWEST Vistula S1P HRO FC67 pantofi de protectie fara elemente metalice potrivit pentru activitati industriale, cu talpa din phylon/cauciuc ce ofera rezistenta la..

Pantofi de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Aire S1P FT25
Nou !

Pantofi de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Aire S1P FT25

168,0 LEI

Pantofi de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Aire S1P FT25, model de pantofi de protectia muncii cu partea superioara tricotata si cu talpa confortabila si rezistenta, cu dubla densitate pentru a asigu..

Pantofi de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Loire S1P HRO FW36
Nou !

Pantofi de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Loire S1P HRO FW36

210,0 LEI

Pantofi de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Loire S1P HRO FW36 combina aspectul modern cu siguranta, avand un bombeu si talpa intermediara din otel iar talpa exterioara usoara din EVA/cauciuc cu rezis..

Pantofi de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Lusum S1P HRO FW34 Pantofi de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Lusum S1P HRO FW34
Nou !

Pantofi de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Lusum S1P HRO FW34

186,0 LEI

Pantofi de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Lusum S1P HRO FW34 cu talpa dinc auciuc cu rezistenta terminca, bombeu si talpa intermediara din otel. Pantofii sunt fabricati din piele spaltuita si talpa ..

Pantofi de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Mersey S1 FT50
Nou !

Pantofi de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Mersey S1 FT50

168,0 LEI

Pantofi de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Mersey S1 FT50 sunt un tip de incaltaminte de protectie confectionati din materiale de inalta performanta si captuseala de plasa 3D ce permite piciorului sa..

Pantofi de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Tove S1P FT15 Pantofi de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Tove S1P FT15
Nou !

Pantofi de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Tove S1P FT15

222,0 LEI

Pantofi de lucru cu bombeu metalic PORTWEST Tove S1P FT15 sunt construiti cu partea superioara din TPU cu plasa ce ofera o respirabilitate si confort superioare. Talpa exterioara din EVA/cauciuc de du..

Pantofi de lucru dama PORTWEST Steelite S1P HRO SRC FW39
Nou !

Pantofi de lucru dama PORTWEST Steelite S1P HRO SRC FW39

210,0 LEI

Pantofi de lucru dama PORTWEST Steelite S1P HRO SRC FW39 cu calapod special construit pentru piciorul feminin, cu fetele din piele iar talpa din EVA/ cauciuc antialunecare. Pantofi cu bombeu si lamela..

Pantofi de lucru fara bombeu Cofra HOCKENHEIM O2 SRC

168,0 LEI

Pantofi de lucru fara bombeu Cofra Hockenheim O2 SRCFete din piele naturala de bovina, velurCaptuseala textila 3D, respirabila, absoarbe si elibereaza umiditatea, cu rezistenta la abraziuneBrant top b..

Pantofi de lucru fara bombeu Sixton Peak Cupra

288,0 LEI

Pantofi de lucru fara bombeu Sixton Peak CupraFete din piele naturala de bovina texturata cu captuseala aerata 3D air recirculationTalpa din poliuretan cu dubla densitate, partea exterioara transparen..

Afişare 1 - 12 din 62 (6 pagini)