Pantofi

Pantofi

Pantofi cu bombeu aluminiu U-Power Point S1P

550,0Lei

Pantofii cu bombeu aluminiu U-Power Point S1P sunt un model premium fabricat cu fetele din velur si textil cu proprietati respirabile. Captuseala Wintex este compusa din tuneluri de aer pentru respira..

Pantofi cu bombeu aluminiu U-Power Steve S3

550,0Lei

Pantofii cu bombeu aluminiu U-Power Steve S3 sunt un model premium fabricati cu fetele din material Putek Star, rezistent la abraziune, cu protectie in zona bombeului. Captuseala este formata din tune..

Pantofi cu bombeu aluminiu U-Power Tiki S3

590,0Lei

Pantofii cu bombeu aluminiu U-Power Tiki S3 sunt un model premium fabricat cu fetele din piele velur cu proprietati respirabile. Captuseala Wintex este compusa din tuneluri de aer pentru respirabilita..

Pantofi dama cu bombeu aluminiu U-Power Verok S1P

550,0Lei

Pantofii dama cu bombeu aluminiu U-Power Verok S1P sunt un model premium fabricat cu fetele din velur si textil cu proprietati respirabile. Captuseala Wintex este compusa din tuneluri de aer pentru re..

Pantofi de protectie Ardon Force Softshell Trekking

265,0Lei

Pantofii de protectie Ardon Force Softshell Trekking sunt un model din softshell cu talpa din cauciuc phylon ce respecta standardul EN20347, conceputi pentru a fi utilizati pe teren dificil. Pantofii ..

Pantofi de protectie cu bombeu aluminiu Base Pixel S1P SRC

438,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu aluminiu Base Pixel S1P SRC sunt fabricati din piele intoarsa respirabila, cu captuseala SmellStop antimiros si antibacteriana, cu proprietati de absorbtie si eliberare..

Pantofi de protectie cu bombeu aluminiu Base Selfie S3 SRC

538,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu aluminiu Base Selfie S3 SRC sunt fabricati din piele cu granulatie completa, rezistenta la umezeala, cu captuseala SmellStop antimiros si antibacteriana iar talpa inter..

Pantofi de protectie cu bombeu aluminiu Base Wake S1P SRC

413,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu aluminiu Base Wake S1P SRC sunt fabricati, in partea superioara, din microfibre si textile iar captuseala este de tipul SmellStop cu proprietati antibacteriene si antim..

Pantofi de protectie cu bombeu aluminiu Cofra Guerin S1P

295,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu aluminiu Cofra Guerin S1P sunt fabricati din piele intoarsa perforata, cu captuseala SANY-DRY 100% poliester 3D, respirabil, rezistent la abraziune si care absoarbe si ..

Pantofi de protectie cu bombeu aluminiu Cofra Petri S1P

355,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu aluminiu Cofra Petri S1P sunt fabricati cu fetele din microfibra si textil Breatex, captuseala de tipul SANY-DRY, respirabila, cu proprietati ce ajuta la absorbtia si e..

Pantofi de protectie cu bombeu aluminiu Cofra Sivori S1P

335,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu aluminiu Cofra Sivori S1P sunt fabricati din piele intoarsa, cu textil Breatex 3D, cu respirabilitate crescuta. Captuseala este de tipul SANY-DRY 100% poliester 3D, res..

Pantofi de protectie cu bombeu aluminiu femei Sixton Peak Just Grip Lady Boma

520,0Lei

Pantofii de protectie cu bombeu aluminiu femei Sixton Peak Just Grip Lady Boma sunt fabricati din microfibra perforata, cu captuseala textila, respirabila, de tipul 3D air recirculation 320 grame. Bom..

Afisare 1 - 12 din 161 (14 pagini)