Pantofi

Pantofi

Pantofi de protectie Ardon Aero O1 SRC fara bombeu

162,0 LEI

Pantofi de protectie Ardon Aero O1 SRC fara bombeu cu partea superioara din piele velur, perforata si talpa din poliuretan cu dubla densitate si proprietati antistatice, rezistente la uleiuri si caldu..

Pantofi de protectie ARDON ARLOW 01 cu BOMBEU METALIC S1 SRC BM-pp,PU2D

132,0 LEI

Pantofi de protectie ARDON ARLOW 01 cu BOMBEU METALIC S1 SRC BM-pp,PU2DPantofi de protecție din piele ∙ elemente reflectorizante ∙ talpă din poliuretan dublă densitate, antistatică, rezistentă la u..

Pantofi de protectie ARDON ARLOW 01, SRC,PU2D-pp,PU2D

126,0 LEI

Pantofi de protectie ARDON ARLOW 01, SRC,PU2D-pp,PU2DPantofi de protecție din piele ∙ elemente reflectorizante ∙ talpă din poliuretan dublă densitate, antistatică, rezistentă la uleiuri și căldură ..

Pantofi de protectie ARDON ARLOW-S3 SRC, Bombeu si lamela metalice

162,0 LEI

Pantofi de protectie ARDON ARLOW-S3 SRC cu bombeu si lamela metalice. Pantofii Arlow sunt realizati din piele cu elemente reflectorizante si talpa din poliuretan cu dubla densitate, antistatica, rezis..

Pantofi de protectie ARDON Danton EVA Trekking

102,0 LEI

Pantofi Ardon Danton PU EVA pentru trekking, pantofi fabricati din poliuretan si textil cu talpa din spuma EVA. Pantofii Danton sunt tipul de pantofi sport foarte usori si comozi cu o structura ce per..

Pantofi de protectie ARDON DIGGER S1P

288,0 LEI

Pantofi de protectie ARDON DIGGER S1PMATERIAL: microfibra / PU TALPA: MD/ cauciuc /TPU STANDARD: EN 20345 CULOARE: negru - albastru pantofi de protectie microfibra textilafar..

Pantofi de protectie ARDON ENDURO-01 SRC-BC,LNM,MD-C-TPU

204,0 LEI

Pantofi de protectie ARDON ENDURO-01 SRC-BC,LNM,MD-C-TPUPantofi de protecție ∙ microfibră flexibilă ∙ fără elemente metaliceCuloare: Negru-portocaliuMaterial: Microfibră/PU..

Pantofi de protectie ARDON FINN-02 SRC,PU2D,albi,siret

126,0 LEI

Pantofi de protectie ARDON FINN-02 SRC,PU2D,albi,siret Pantofi de protecție ∙ fabricate din microfibră, lavabilă, cu aspect de piele ∙ căptușeală ce permite piciorului să respire și absoarbe transp..

Pantofi de protectie ARDON FINN-S2 SRC,BM-PU2D,albi,siret bombeu metalic

132,0 LEI

Pantofi de protectie ARDON FINN-S2 SRC,BM-PU2D,albi,siret bombeu metalicPantofi de protecție ∙ fabricate din microfibră, lavabilă, cu aspect de piele ∙ căptușeală ce permite piciorului să respire și..

Pantofi de protectie Ardon Force Softshell Trekking

174,0 LEI

Pantofi de protectie Ardon Force Softshell Trekking, pantofi din softshell cu talpa din cauciuc phylon ce respecta standardul EN20347. Pantofii Ardon Force sunt special conceputi pentru activitati in ..

Pantofi de protectie ARDON FORELOW S1P

228,0 LEI

Pantofi de protectie ARDON FORELOW S1PMATERIAL : nabuc, textilTALPA : PU / cauciucSTANDARD : EN 20345CULOARE: negru - rosuPantofi de protectie cu bombeu din compozit si lamela antiperforatie din Kevla..

Pantofi de protectie ARDON GRINDLOW-S1P SRC-BC,LNM,PU-C

192,0 LEI

Pantofi de protectie ARDON GRINDLOW-S1P SRC-BC,LNM,PU-C Pantofi de protecție ∙ întăriți în față și în zona călcâiuluiCuloare: Gri-maro-portocaliuMaterial: NăbucBombeu din compozit și lamelă antiperf..

Afişare 1 - 12 din 61 (6 pagini)