Sezoniere

Sezoniere

Aspirator auto pentru particule uscate si umede 12V 60W Alca

114,0Lei

Aspirator auto pentru particule uscate si umede 12V 60W Alca echipat cu filtru lavabil. Cablul de alimentare are lungimea de 3.6 metri. Capacitatea de aspirare murdarie/apa este de 480ml/250ml. Dimens..

Aspirator de masina cu perie pentru motociclete Heyner Premium 12V 85W

246,0Lei

Aspirator auto Heyner Premium cu perie pentru motociclete 12V 85W este un aspirator puternic cu alimentare de la priza de 12 volti sau de la bricheta autoturismului. Lungimea cablului de alimentare es..

Aspirator de masina pentru interior auto Alca MAXX Cyclonic 12V 100W

126,0Lei

Aspirator de masina pentru interior auto Alca MAXX Cyclonic 12V 100W este un aspirator cu led pentru a lumina locurile unde se utilizeaza si cu un motor puternic de 100W. Are o putere de absorbtie mar..

Aspirator de masina pentru interior auto cu accesorii incluse 12V 60W Alca

98,4Lei

Aspirator de masina pentru interior auto cu accesorii incluse 12V 60W Alca cu 50% putere mai mare de aspirare. Este usor de folosit si are accesoriile incluse fiind ideal pentru curatarea autoturismel..

Aspirator de masina portabil pentru interior auto Heyner Premium Cyclonic Power 12V 138W

198,0Lei

Aspirator auto portabil Heyner Premium Cyclonic Power 12V 138W este un aspirator puternic ce poate aspira uscat cat si umed pana la 100ml de lichid. Sistemul de filtre foloseste o tehnologie centrifug..

Bila pentru lustruit si polisare auto Sonax P-Ball

66,0Lei

Bila pentru polish Sonax P-Ball este un burete pentru lustruit ce simplifica operatiunea de lustruire si imbunatateste rezultatele in cazul lustruirii manuale a vopselei. Buretele se poate schimba dup..

Burete rezerva pentru bila polishare Sonax P-Ball

36,0Lei

Burete rezerva pentru bila polishare Sonax P-Ball, se utilizeaza ca inlocuitor al buretelui de pe bila de polishare Sonax..

Ceara cu actionare rapida Sonax High Speed Wax 500ml

54,0Lei

Ceara cu actionare rapida Sonax High Speed Wax 500ml asigura o pelicula de protectie peste vopseaua originala a autoturismului ce poate ramane pana la cateva saptamani, asigurand o stralucire mai pute..

Elemente decorative pentru jante auto cu aplicator Foliatec Striping Rim Design Alb

64,8Lei

Elementele decorative pentru jante auto cu aplicator Foliatec Striping Rim Design Alb se pot utiliza si pentru alte elemente ale autoturismului, la interior sau exterior. Culorile vii ale benzii Folia..

Elemente decorative pentru jante auto cu aplicator Foliatec Striping Rim Design Bleumarin

64,8Lei

Elementele decorative pentru jante auto cu aplicator Foliatec Striping Rim Design Bleumarin se pot utiliza si pentru alte elemente ale autoturismului, la interior sau exterior. Culorile vii ale benzii..

Elemente decorative pentru jante auto cu aplicator Foliatec Striping Rim Design Galben

64,8Lei

Elementele decorative pentru jante auto cu aplicator Foliatec Striping Rim Design Galben se pot utiliza si pentru alte elemente ale autoturismului, la interior sau exterior. Culorile vii ale benzii Fo..

Elemente decorative pentru jante auto cu aplicator Foliatec Striping Rim Design Galben NEON

64,8Lei

Elementele decorative pentru jante auto cu aplicator Foliatec Striping Rim Design Galben NEON se pot utiliza si pentru alte elemente ale autoturismului, la interior sau exterior. Culorile vii ale benz..

Afişare 1 - 12 din 129 (11 pagini)