Sezoniere

Sezoniere

Aspirator auto pentru particule uscate si umede 12V 60W Alca

160,0Lei

Aspirator auto pentru particule uscate si umede 12V 60W Alca echipat cu filtru lavabil. Cablul de alimentare are lungimea de 3.6 metri. Capacitatea de aspirare murdarie/apa este de 480ml/250ml. Dimens..

Aspirator de masina pentru interior auto cu accesorii incluse 12V 60W Alca

120,0Lei

Aspirator de masina pentru interior auto cu accesorii incluse 12V 60W Alca cu 50% putere mai mare de aspirare. Este usor de folosit si are accesoriile incluse fiind ideal pentru curatarea autoturismel..

Baterii de racire pentru lada frigorifica set 2 bucati 200g

30,0Lei

Bateriile de racire pentru lada frigorifica set 2 bucati 200g sunt fabricate din plastic albastru si au dimensiunile 40mm lungime, 70 mm latime, 140 mm inaltime...

Baterii de racire pentru lada frigorifica set 2 bucati 400g

35,0Lei

Baterii de racire pentru lada frigorifica set 2 bucati 400g..

Bila pentru lustruit si polisare auto Sonax P-Ball

90,0Lei

Bila pentru polish Sonax P-Ball este un burete pentru lustruit ce simplifica operatiunea de lustruire si imbunatateste rezultatele in cazul lustruirii manuale a vopselei. Buretele se poate schimba dup..

Burete aplicator pentru solutie anvelope Meguiars

65,0Lei

Buretele aplicator pentru solutie anvelope Meguiars este un produs ce ajuta la intinderea uniforma a produselor de intretinere a anvelopelor autoturismelor. Dimensiunile buretelui sunt 12x7x7cm..

Burete pentru spalat autoturismul 3 in 1 Turtle Wax

55,0Lei

Turtle Wax Burete Spalat Masina 3 in 1 Miracle este un accesoriu versatil si eficient pentru spalarea masinii tale. Acest burete este creat de Turtle Wax, o marca cunoscuta pentru produsele de cur..

Burete pentru spalat autoturismul Turtle Wax

28,0Lei

Buretele pentru spalat autoturismul Turtle Wax este un produs eficient si practic ce ofera rezultate excelente in ingrijirea autoturismului tau. Este potrivit pentru utilizarea pe diverse suprafete si..

Burete pentru spalat autoturismul Turtle Wax Jumbo

20,0Lei

Buretele pentru spalat autoturismul Turtle Wax Jumbo este fabricat pentru a oferi o curatare eficienta autoturismului. Are o textura pufoasa si dimensiune mare care ii permit sa absoarba o cantitate m..

Burete rezerva pentru bila polishare Sonax P-Ball

45,0Lei

Burete rezerva pentru bila polishare Sonax P-Ball, se utilizeaza ca inlocuitor al buretelui de pe bila de polishare Sonax..

Ceara auto lichida carnauba Turtle Wax CarWax 500ml

70,0Lei

Ceara auto lichida Carnauba Car Wax este un produs de inalta calitate, creat pentru a proteja si a oferi un luciu intens suprafetelor masinii tale. Fiecare recipient contine 500 ml de ceara lichid..

Ceara auto lichida ceramica hybrid solutions Turtle Wax 500ml

90,0Lei

Ceara auto lichida ceramica Hybrid Solutions de la Turtle Wax este un produs de inalta performanta ce ofera o protectie avansata si un finisaj deosebit vopselei masinii tale. Formula sa inovatoare..

Afisare 1 - 12 din 228 (19 pagini)