Genti si rucsacuri, diverse modele si dimensiuni pentru un transport in siguranta al laptopului sau documentelor ce trebuie sa le aveti mereu la indemana. Gentile noastre au un design modern si sunt fabricate din materiale durabile, mereu la moda.

Genti si Rucsacuri

Geanta de umar Caterpillar Rodney

120,0Lei

Geanta de umar Caterpillar Rodney face parte din colectia Millennial Classic si este fabricata din poliester 600D. La interior este echipata cu un compartiment captusit pentru tableta iar la exterior ..

Geanta de umar Caterpillar Ryan albastru

132,0Lei

Geanta de umar Caterpillar Ryan albastru face parte din colectia Millennial Classic si este fabricata din poliester 600D HD, panza cerata si detalii fine din piele. Geanta Caterpillar Ryan are un comp..

Geanta de umar Caterpillar Ryan negru

120,0Lei

Geanta de umar Caterpillar Ryan negru face parte din colectia Millennial Classic si este fabricata din poliester 600D HD, panza cerata si detalii fine din piele. Geanta Caterpillar Ryan are un compart..

Geanta de umar cu inchidere cu capsa PURE Clasica din bombac organic

144,0Lei

Geanta de umar PURE Clasica din bombac organic este ideala pentru activitatile de zi cu zi. Buzunarul exterior de pe spate, buzunarul interior si compartimentul pentru smartphone sunt exact ceea ce ai..

Geanta de umar cu inchidere cu capse Timberland Crofton Messenger Bag

143,0Lei

Geanta de umar Timberland Crofton Messenger Bag este o geanta in care incap cu usurinta o multitudine de obiecte personale. Fabricata din poliester rezistent la apa si cu un compartiment interior spec..

Geanta de umar cu inchidere cu velcro Puma Jamaica

123,5Lei

Geanta de umar Puma Jamaica este o geanta fabricata din 100% poliester, cu bretea de umar reglabila si cu inchidere cu velcro. Dimensiunile gentii Puma Jamaica sunt 42cm latime si 32cm inaltime. In in..

Geanta de umar pentru laptop 15 inch Thule Subterra TSSB316

506,0Lei

Geanta de umar pentru laptop 15 inch Thule Subterra TSSB316, doua compartimente de depozitare, doua buzunare frontale si unul dorsal. Fabricata din nylon cu buzunar pentru tableta la interiorCod produ..

Geanta de umar pentru notebook de 15 inch Spacer Kool SPM0314

28,8Lei

Geanta de umar pentru notebook de 15 inch Spacer Kool SPM0314, geanta din nylon cu un compartiment de depozitare si un buzunar frontalCod produs: SPM0314Producator: SPACERTip: GeantaDimensiu..

Geanta de umar pentru tableta Caterpillar The Project Collection

90,0Lei

Geanta de umar pentru tableta Caterpillar The Project Collection este fabricata din poliester 600D, in diverse culori si este destinata celor pasionati de tehnologie, avand spatiu destinat tabletelor ..

Geanta de umar PURE cu inchidere magnetica din bumbac organic

210,0Lei

Geanta umar PURE cu inchidere magnetica cu design asimetricGeanta de umar are un compartiment mare in interior care este decorat cu o clapa asimetrica cu o mini curea decorativa.Design-ul practic perm..

Geanta de umar reversibila ZIPIT cu forme geometrice si husa laptop 14 inch

210,0Lei

Geanta reversibila ZIP..IT cu forme geometrice si husa laptop 14 inch, geanta cu doua fete si bareta pentru umar, are husa pentru un laptop cu dimensiunile de 13.3 inchDimensiuni: 420 x 140 x 290 cm..

Geanta de umar reversibila ZIPIT cu husa laptop 14 inch cu cercuri colorate

210,0Lei

Geanta reversibila ZIP..IT cu husa laptop 14 inch cu cercuri colorate este o geanta de umar cu doua fete. Geanta are o bareta pentru a fi purtata pe umar, reglabila si o husa pentru laptop de dimensiu..

Afişare 1 - 12 din 61 (6 pagini)