Genti si rucsacuri, diverse modele si dimensiuni pentru un transport in siguranta al laptopului sau documentelor ce trebuie sa le aveti mereu la indemana. Gentile noastre au un design modern si sunt fabricate din materiale durabile, mereu la moda.

Genti si Rucsacuri

Geanta de umar Caterpillar Rodney

150,0Lei

Geanta de umar Caterpillar Rodney face parte din colectia Millennial Classic si este fabricata din poliester 600D. La interior este echipata cu un compartiment captusit pentru tableta iar la exterior ..

Geanta de umar Caterpillar Ryan albastru

160,0Lei

Geanta de umar Caterpillar Ryan albastru face parte din colectia Millennial Classic si este fabricata din poliester 600D HD, panza cerata si detalii fine din piele. Geanta Caterpillar Ryan are un comp..

Geanta de umar Caterpillar Ryan negru

170,0Lei

Geanta de umar Caterpillar Ryan negru face parte din colectia Millennial Classic si este fabricata din poliester 600D HD, panza cerata si detalii fine din piele. Geanta Caterpillar Ryan are un compart..

Geanta de umar cu husa laptop 14 inch Zipit ZP-193973

245,0Lei

Geanta de umar cu husa laptop 14 inch Zipit ZP-193973 este un model cu doua fete. Geanta are o bareta pentru a fi purtata pe umar, reglabila si o husa pentru laptop de dimensiunea de 13,3 inch. Dimens..

Geanta de umar cu husa laptop 14 inch Zipit ZP-194017

245,0Lei

Geanta de umar cu husa laptop 14 inch Zipit ZP-194017 este un model cu doua fete si bareta pentru umar, are husa pentru un laptop cu dimensiunile de 13.3 inch. Dimensiuni: 420 x 140 x 290 cm..

Geanta de umar din bumbac organic PURE Classic

144,0Lei

Geanta de umar din bumbac organic cu inchidere cu capsa PURE Classic este ideala pentru activitatile de zi cu zi. Buzunarul exterior de pe spate, buzunarul interior si compartimentul pentru smartphone..

Geanta de umar din bumbac organic PURE cu inchidere magnetica

210,0Lei

Geanta de umar din bumbac organic PURE cu inchidere magnetica este fabricata cu un compartiment mare in interior care este decorat cu o clapa asimetrica cu o mini curea decorativa. Design-ul practic p..

Geanta de umar pentru tableta Caterpillar The Project Collection

150,0Lei

Geanta de umar pentru tableta Caterpillar The Project Collection este fabricata din poliester 600D, in diverse culori si este destinata celor pasionati de tehnologie, avand spatiu destinat tabletelor ..

Geanta de umar Timberland Crofton Messenger Bag

143,0Lei

Geanta de umar Timberland Crofton Messenger Bag este o geanta in care incap cu usurinta o multitudine de obiecte personale. Fabricata din poliester rezistent la apa si cu un compartiment interior spec..

Geanta pentru laptop de 16 inch cu incarcator USB si Type-C Bestlife Cplus

330,0Lei

Geanta pentru laptop de 16 inch cu incarcator USB si Type-C Bestlife Cplus este un produs modern care va poate transporta in siguranta dispozitivele electronice si alte obiecte personale. Este fabrica..

Geanta pentru laptop si documente 40x30x7cm

120,0Lei

Geanta pentru laptop si documente 40x30x7cm, este o geanta pentru utilizare zilnica, fabricata din materiale durabile, cu bretea de umar reglabila si inchidere cu doua capse puternice. Este compartime..

Geanta pentru sport Caterpillar Tarp Power NG Yosemite

350,0Lei

Geanta pentru sport Caterpillar Tarp Power NG Yosemite este fabricata din material impermeabil, rezistent si flexibil, asortat cu un material durabil pe baza de cauciuc. Este fabricata cu un compartim..

Afisare 1 - 12 din 36 (3 pagini)