Halate

Halate

Halat de lucru alb dama Ardon Elin

78,0Lei

Halat de lucru alb dama Ardon Elin este un halat de lucru cu maneci lungi din bumbac si inchidere cu nasturi. Buzunarele halatului sunt cusute si este fabricat din 100% bumbac de 190g/mp. Gramajul mat..

Halat de lucru ESD antistatic PORTWEST AS10

132,0Lei

Halat de lucru ESD antistatic PORTWEST AS10 este perfect pentr mediul de lucru unde este necesara rezistenta electrostatica. Acest halat are mansete reglabile si aerisire laterala. Halatul ESD este fa..

Halat de lucru Harry

66,0Lei

Halat de lucru Harry cu guler in V si buzunare exterioare.Tesatura: 100% bumbac sanforizat; Greutate: 250 g/mp.Aplicatii: industria usoara, servicii...

Tunica de lucru dama PORTWEST Premier LW12

84,0Lei

Tunica de lucru dama PORTWEST Premier LW12 este un produs util in industria medicala si farmaceutica sau in medii sanitare, spitale, laboratoare si cabinete medicale. Designul este cu maneca scurta si..

Tunica de lucru dama PORTWEST Wrap LW15

84,0Lei

Tunica de lucru dama PORTWEST Wrap LW15 este o tunica cu un design modern si nou, potrivit pentru lucrul in industria alimentara, medicala si farmaceutica sau spitale. Este disponibila in doua culori ..

Tunica de lucru moderna dama PORTWEST LW13

84,0Lei

Tunica de lucru moderna dama PORTWEST LW13 este un produs cu un design elegant, cu buzunar ascuns pentru foarfeca, buzunar cu suport pentru chei fabricat din polibumbac cu rezistenta mare la spalare. ..

Tunica de lucru pentru dama PORTWEST model clasic LW20

78,0Lei

Tunica de lucru pentru dama PORTWEST model clasic LW20 este disponibila intr-o gama variata de culori si are inchiderea cu fermoar. Este fabricata din Kingsmill ( 65 % poliester si 35 % bumbac ). Spat..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)